yok canım yaa eşimin dükkanı burda ve biz dükkanı daha yeni aldık eltim uzakta istanbulda o ama burda kayınpederimin iki katlı evi var müstakil üst katta ben oturuyorum eşimin kendi işi dükkanın ödemesi az kaldı inşallah hayırlısıyla bitince başka derdimiz kalmıyo ondan sonra ev ödiycez kendimize anca o zaman kendi evime çıkarım biraz daha sabır gerekli
kız delü hatırlıyomusun beni demişsin döverim seni haa neden unutayım seni adım gibi hatırlıyorum :)))) bende aynen canım hiç inmiyorum aşağıya ama yinede yetiyo işte napayım
kızlar gebelik belirtileri arasında, belin yan tarafından bir sızlama sanki sol taraftakı yumurtalıkla bağlantılı bir sizlama oluyor , önce belde sonra yumurtalığa doğru yoneliyor. ayyy bi cümle kurupta anlatamadım ama boyle bişey duyanınız varmı?
kızlar gebelik belirtileri arasında, belin yan tarafından bir sızlama sanki sol taraftakı yumurtalıkla bağlantılı bir sizlama oluyor , önce belde sonra yumurtalığa doğru yoneliyor. ayyy bi cümle kurupta anlatamadım ama boyle bişey duyanınız varmı?
Patricia benim belden kasıga kasıktan bacaga uzanan bir agrım olmuştu anacım anatabildimmi bilmiom:))
Deryacım canım bak bir çocuk kolay dünyaya gelmiyor bunu en ii sen blirsin sen oglunu 9 ay karnında ezdirmek için taşımadın yavrunu kimselere ezdirme eşine bile , annende seni karnında kaynanan görümcen ezsin diye taşıyıp dogurmadı kendinide asla ezdirme kimse dünyaya kimsenin kahrını çekmeye gelmiyor bizi ailelerimiz bunun için büyütmedi
sağol canım benim bu arada sen yenisin galiba sende hoş geldin aramıza :)))
anladım canım anladım ama benım bacakta bişey olmadı henüz . bak şimdi ben senı anladım sende benı anlarsın . çok zor anlatması -tatlicadiarzu-
. elini beline koy, sol tarafta ben yağları olan yer varya hafif kalca hizasında. avucunun içini dolduran yer. heh işte tam bel değil yani, ordan kasığa ulansan bi sızlamamı deseeemmmm, çekilmemi desemmmm ne desem bende sasırdım. ama hafif bir şekilde hayatım öyle ağrı şeklinde değil. boylemiydi seninde?
ya bende bu oldu ama nasıl oldu biliyomusun geçen gün birden belimde et kısıldı sanki o günden beri belimde tam et kısılması olan yerde saplamalar oluyo ama ihtimal vermiyorum çünkü sildim kafamdan artık bebeği ve büyük ihtimalle yumurtalarım büyüdü ve kiste dönüştü klomen kullanmıştımya ondan
hımmmmmmmmmmm deryacım du bakalım regl tarıhın ne zaman belki tutturmussundur kız:)
anladım canım anladım ama benım bacakta bişey olmadı henüz . bak şimdi ben senı anladım sende benı anlarsın . çok zor anlatması -tatlicadiarzu-
. elini beline koy, sol tarafta ben yağları olan yer varya hafif kalca hizasında. avucunun içini dolduran yer. heh işte tam bel değil yani, ordan kasığa ulansan bi sızlamamı deseeemmmm, çekilmemi desemmmm ne desem bende sasırdım. ama hafif bir şekilde hayatım öyle ağrı şeklinde değil. boylemiydi seninde?
deryacım hoşgeldin cnm yaşadıklarına çok üzüldüm canım seni bu topicte en iyi anlayanlardan biride benim gülüm ama böle bir durumda insan yanlızca kendine ediyor bırak konuşmassın olur biter neden hayattan soguyacaksın ki canım yaa her ailede bir ezilen bir de el üstünde tutulan vardır kader ezilen kişi sen olacak mışsın neyse bu tatsız konuyu daha fazla uzatmayalım kız adetin geçikmiş test yapsana çıkar vallah hadi gitte şu koli koli gebelik testti aldıgın eczaneden bir gebelik testti daha all merak etmişlerdir kız onlar da bizim gibi seni en iyi müşterilerinden ses soluk yokdelikafadulden inş hayırlı cvp lar alırsın cnm
benimde bu gün adet günüm kızlar 2 gün kala test yapmıştım çıkmamıştıı bu gün olmam gerekiyoo ama dün akşamdan beridir bir anlam veremediğim bi akıntım var hem de yumurta akı kıvamında 2 parmak arasında uzayandan öncesinde de kokulu beyaz kuru akıntım vardı yaradan olabileceğini söylüyorlar ama sizce neden olabilir insan bir umuttur diyoo işte oo sözü duymayı mı istiyoorum ne adetim başlamak üzerede olsa :çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?