Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

ne güzel bak hayalleriniz de varmış ev almak gibi dediğin gibi sabır etmek gerekir
1 tanede aslan parçası yavrunuz var erkekler hep öyle malesef anneleri söz konusu olunca akan sular duruyo birde eşinin burcu yengeçmi yengeçler diğer burçlara göre annelerine biraz daha düşkün oluyorlar benim ki öyle de (((((

Canım var var süprizzzzz Geliyor kedimiz :))

Derya hamiş listesine bak bakalım çok arttı :asigim:

ya bende bu oldu ama nasıl oldu biliyomusun geçen gün birden belimde et kısıldı sanki o günden beri belimde tam et kısılması olan yerde saplamalar oluyo ama ihtimal vermiyorum çünkü sildim kafamdan artık bebeği ve büyük ihtimalle yumurtalarım büyüdü ve kiste dönüştü klomen kullanmıştımya ondan

Deryacım canım bak bir çocuk kolay dünyaya gelmiyor bunu en ii sen blirsin sen oglunu 9 ay karnında ezdirmek için taşımadın yavrunu kimselere ezdirme eşine bile , annende seni karnında kaynanan görümcen ezsin diye taşıyıp dogurmadı kendinide asla ezdirme kimse dünyaya kimsenin kahrını çekmeye gelmiyor bizi ailelerimiz bunun için büyütmedi

Patricia benim belden kasıga kasıktan bacaga uzanan bir agrım olmuştu anacım anatabildimmi bilmiom:))

anladım canım anladım ama benım bacakta bişey olmadı henüz . bak şimdi ben senı anladım sende benı anlarsın . çok zor anlatması -tatlicadiarzu-
. elini beline koy, sol tarafta ben yağları olan yer varya hafif kalca hizasında. avucunun içini dolduran yer. heh işte tam bel değil yani, ordan kasığa ulansan bi sızlamamı deseeemmmm, çekilmemi desemmmm ne desem bende sasırdım. ama hafif bir şekilde hayatım öyle ağrı şeklinde değil. boylemiydi seninde?

evet canım şimdiye kadar kendimi ezdirdim ama oğluma asla laf söyletmem artık bundan sonra kendimede söyletmem konuşmaya çalıştığı zaman pek yüz vermeden konuşuyorum zaten

günaydınnnnn kedicilerrrrr mart kedileriiiii halt etmişşş beeeeeee canlarrrrrrr nasılsınızzz bakemmmmmmkaydirigubbakcemile5

kız sen hamilemisin bu arada anlattığınız gibi bişeydi benimkide sanki et kıslmış gibi oldu belim bide bir haftadır başım hiç geçmiyo hep ağarıyo akşam üzerinden sonra yanaklarım kıpkırmızı oluyo ateş basıyo sonra geçiyo anlamadım bende ama kesin sinirden ateşleniyorum

hımmmmmmmmmmm deryacım du bakalım regl tarıhın ne zaman belki tutturmussundur kız:)

deryacım hoşgeldin cnm yaşadıklarına çok üzüldüm canım seni bu topicte en iyi anlayanlardan biride benim gülüm ama böle bir durumda insan yanlızca kendine ediyor bırak konuşmassın olur biter neden hayattan soguyacaksın ki canım yaa her ailede bir ezilen bir de el üstünde tutulan vardır kader ezilen kişi sen olacak mışsın neyse bu tatsız konuyu daha fazla uzatmayalım kız adetin geçikmiş test yapsana çıkar vallah hadi gitte şu koli koli gebelik testti aldıgın eczaneden bir gebelik testti daha all merak etmişlerdir kız onlar da bizim gibi seni en iyi müşterilerinden ses soluk yokdelikafadulden inş hayırlı cvp lar alırsın cnm
benimde bu gün adet günüm kızlar 2 gün kala test yapmıştım çıkmamıştıı bu gün olmam gerekiyoo ama dün akşamdan beridir bir anlam veremediğim bi akıntım var hem de yumurta akı kıvamında 2 parmak arasında uzayandan öncesinde de kokulu beyaz kuru akıntım vardı yaradan olabileceğini söylüyorlar ama sizce neden olabilir insan bir umuttur diyoo işte oo sözü duymayı mı istiyoorum ne adetim başlamak üzerede olsa :çok üzgünüm:

efet efet anladım aynen öle bişeydi böle kasıgım pıt pıt atıo gibi oluodu sanki nası anlatsam işte benim sag tarafımda oluodu sonra sag bacagıma özellikle baldır bölgesine böle bi sızlama hafif kramp gibi bi agrı iniodu bide adete 1-2 gün kala kasık agrım bayagı artmıştı işyerinde masa başında oturamıodum acaip gaz sıkışması vardı sanki patlıcak gibi oluodum işte o zaman anlamıştım bebegin geldigini ama test yapmadım tabi yani öle degişik bi agrıki çok farklı insanın bişiler oldugunu anlamaması mümkün degil inşallahhh seninde melekindir o agrıyı yapan canım adete ne kadar var ?:CüvCüv:

canım ben umutlu değilim ama inşallah seni bu ay güldürür rabbim test alıp yapmakta içimden gelmiyoki hiç hadi sen yap belki çıkar bugün mutlu haber alırız benim bildiğim adete yakın eğer adet olucaksan kuruma oluyo sende akıntı varmış hala bu hayra alamet derya demişti dersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…