Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

günaydınnnnn kedicilerrrrr mart kedileriiiii halt etmişşş beeeeeee canlarrrrrrr nasılsınızzz bakemmmmmmkaydirigubbakcemile5

:)))))))) hoş geldin canımın içi

yok kız ne hamileliği. klomen kullandım bu ıkıncı ayım klomende bide hsg cektirdim bu ay. ümidimiz ondan yani, yoksa bişey olduğu yok .

kızlar akrep naptı aşılama oldumu ndk naptı ben yokken akrep girerse onuda çok özlediğimi söylersiniz olurmu

şimdilik çıkıyorum kızlar biraz evleri toparlıyım gelirim yine arada hepinize bol hamileli günler öpüyorum sizleri seviyorum

cnm ben 2 gün kala test yaptım ama çıkmadı malesef

handan cım kız hemşon ara ara bende de böle arılar oluyordu belden arım varmıydı bunu kestiremiyorum çünkü gecen gün çamaşır asacağım diye sepeti kaldırmaya çalıştım zorladım biraz bu yüzden ağrılarım vardı ama dediğim gbii ara ara bacaklarımda da arılarım olmuştu sürekli olmadığı için dikkate almadım hiç sürekli oturmaktan oluyordur diye ama

Inş bebişin gelmiştir ebrucum ama öle agır şeyler kaldırma nolur olmaz , benim ilk hamileligimde bacak agrım çok olmuştu sabah uyandıgımda bütün gece koşmuşum gibi bacaklarım agrıodu ama bu hamişlikte öle bi agrı olmadı

andancım keşke olsa ya cnm bilmiyorum ama olmaz artık bu gün adet günüm doğru düzgün hemileliktir diyebileceğim bir belirti yaşamadım ki sanmıyorum olacağını ben bir sonraki aya bazı kürleri uygulayacagım inş nizan ayında baharımın müjdesi gelir

canım ayın 12 sinde falan bitti kanama tabi yumurtlama da ne zaman olur bilmem bu aydan pek ümidim yok yani adetimi bile bilmiyorum düzgün olur mu ama bir dahaki aya güzel haberler veririm insallah sen nasılsın canım

Eylülcüm sen yumurta felan düşünme tatlım normal çalışmalarını yap kendini ii hissediosan hazır hissediosan tabi o kanamanı son adet tarhiin olarak alacaksın doktorum öle demişti bana

ebrucum illa belirtin olacak die bişe yokkki tatlım bahar gelioooooo mart ayı sizin ayınız kıslarrrrrrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…