günaydınnnnn kedicilerrrrr mart kedileriiiii halt etmişşş beeeeeee canlarrrrrrr nasılsınızzz bakemmmmmmkaydirigubbakcemile5
ya ben yeniyim kimse benimle tanışmak istemiyor galiba
günaydın hanımlar
günaydınnnnn kedicilerrrrr mart kedileriiiii halt etmişşş beeeeeee canlarrrrrrr nasılsınızzz bakemmmmmmkaydirigubbakcemile5
kız sen hamilemisin bu arada anlattığınız gibi bişeydi benimkide sanki et kıslmış gibi oldu belim bide bir haftadır başım hiç geçmiyo hep ağarıyo akşam üzerinden sonra yanaklarım kıpkırmızı oluyo ateş basıyo sonra geçiyo anlamadım bende ama kesin sinirden ateşleniyorum
günaydınn canımm hoşgeldin aramızaakaydirigubbakcemile2benden iiilik çok şükürrrgünaydın hoşgeldin iyilik senden naber
ben yenilerdenim
canım ben umutlu değilim ama inşallah seni bu ay güldürür rabbim test alıp yapmakta içimden gelmiyoki hiç hadi sen yap belki çıkar bugün mutlu haber alırız benim bildiğim adete yakın eğer adet olucaksan kuruma oluyo sende akıntı varmış hala bu hayra alamet derya demişti dersin
[/IMG]
[/IMG]
günaydınn canımm hoşgeldin aramızaakaydirigubbakcemile2benden iiilik çok şükürrr
hoşbulduk bundan sonra hep beraberiz kısmetse ben bu siteyi çok sevdim arkadaşlar çok candan ve çok samimiler
kızlar merhaba nasılsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?