Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

canım ilk lekelenmenin başaldığı günü mü başlangıç almıştın sen senin nasıl gidiyo canım iyisin dimi Allah yardımcın olsun herzaman

Amin eylülcüm hepimizin yardımcısı olsun rabbim , benim lekelenmem olmadı direk kanadım su gibi canım o günü sat aldı doktorum adet olmuş saydı yani 28aralıktı işte şimdi hamişligim ondan hesaplanıo , bizim iyi gidio allahıma bin şükür 10.haftanın içindeyiz inş hep böle gider

offff kızlar yaaa offff, regle son bir hafta kala niye bu kadar stresli sıkıntılı geçerki(((((((((((((((((((( Çok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoook

ooo ne guzel gun boyle eskiler burada derya, yegane, eylul ve tum tatli anne adaylari, anne olma yolunda calisan tatli arkadaslar
herkese gunaydinnnn

KISLAR ELİTİMİN DOGUMUNA 20 GÜN KALMIŞ ÇOK HEYECANLI YA İNŞALLAH BİZDE GÖRÜRÜZ O GÜNLERİ:Saruboceq:

aboooo allah kolaylık versin canım yaaa. bizde dört gözle hamile kalmayı bekliyoruz ama inan işin doğum kısmını hiç aklıma getirmemeye çelışıyorum -tatlicadiarzu-

ya kızlar acayip birşey oldu bugün..
sabah kalktığımda karnıma ve kasığıma bir arı saplandı ki...adet olacağım zannettim ama adetime daha 4 gün var ki...adetime 4 gün kala hiç böyle olmamaıştı şimdiye kadar..
en fazla 1 veya 2 gün önce olur...sonra geçti..
bir de bu ay ilk defa adetime 1 hafta kala gööğüsleim acımamaya başladı yumuşacık oldular aybaşından beri acıyan göğüslerimde şimdi hibirşeyi yok..
bir de bende afedersiniz de her aybaşı koltukaltım şişiyor ve hareket dahi edemiyordum şimdi o da yok....
bu aydan ümidim yok ama başka şeylerden şüpheleniyorum doğrusu korktummmfisfisfis

Guldecim inş hamişsindir benimde senin gibi adete 1 hafta kala gögüslerim şişer acırdı ama bu sefer şişme acıma olmamıştı yumuşacıktı adetim gecikince şişmeye acımaya başlamıştı hadi hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…