Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

aklına kötü şey getirme inşallah bu belirtiler senin hamilelik belirtilerin olsun :)))))

inş canım hayırlsı ama korkuyorum niyeyse
geçen ay doktra gittiğimde ultrasondan yumurtalıklarıma baktı temiz bir şey yok dedi
acaba bu ay iltihap falan olmuş olabilir mi ya da kist???
kist böyle birşey yaparmı kii.
ayy bilemiyorum ki hiçbirşey....
çok panikledim sabah...
bebek için değil..korkum bu yönden..

aklına kötü şey getirme inşallah bu belirtiler senin hamilelik belirtilerin olsun :)))))

inş öyle olsun bakalım:bbo:

meraba kızlar nasılsınız güldecim neler yapıyosun kaç günün kaldı?

iim canım sen neler yapıyorsun hiç görünmüyorsun bu aralar kötü birşey yok inş???
bu arada adetime 4 gün kaldı..

kızlar hoş geldin hoş gordum fazslını bitirsek artık , hani uyarı almıştı topikimiz

kötü bişey yok canım benimde 5 gün kaldı.ama belirti filan yok bende.ilaç yüzünden göğüslerim şiş ve acıyo 1 de adetim yaklaştı diye arada hafif kasıklarımda tuhaflık hissediyorum adet olcakmış gibi o kadar.

ok canım ben yeniyi öğrenmek için sormuştum
yani kaç yaşındasın falan diye sormak için değil

ooo ne guzel gun boyle eskiler burada derya, yegane, eylul ve tum tatli anne adaylari, anne olma yolunda calisan tatli arkadaslar
herkese gunaydinnnn
ebrucummm nasılsınnn canımmm nasıl gidiyor bende degişen bişey yokk hayatımm sende vardır inşallahhh
kesinlikle katılıyorum dünden beri bağımlılık yaptı zaten
Şeniz
anam kuzum boşver düşünme, bi şekilde pırtlatcaz artık. ben hiç çektirmemişim anama bes dakkada fırlamışım ::)))))))))))))))gamyoncuiremsu
5 dk fırladın heeee fırlama seniiii kaydirigubbakcemile3 sende anacına çekersinde 5 dk da pırtlatırsın inşallahhh sendennn çok umutluyumm patricıammm :sm_cool:

klomen mı kullanıyorsun canım?

Noldu kıs patricia nie yamuldun
kız göğüs şişmesini yazmışsın ya bende yok ole valla :uhm:
ufff bi hafta gecsede akmı karamı anlasak delikafadulden

hadi hayırlsı canım
gerginlik yok okyerimseniben

Geçecek anacım geçecek sen kendini fazla dinleme bırak o agrılar seni rahatsız etsin sen onları düşünmezken keyfini çıkar

kısslar bişey sorcam ya yarın ben yeni bi doktora gideceğim şimdi derdimi telefon açıp söylesem adet günümde geleyim yoksa yarınmı geleyim diye sorsammı ne yapsam adetimin geçmesinimi beklesem yoksa kararsızım ya ne yapcamı bilemedim (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…