ya kızlar acayip birşey oldu bugün..
sabah kalktığımda karnıma ve kasığıma bir arı saplandı ki...adet olacağım zannettim ama adetime daha 4 gün var ki...adetime 4 gün kala hiç böyle olmamaıştı şimdiye kadar..
en fazla 1 veya 2 gün önce olur...sonra geçti..
bir de bu ay ilk defa adetime 1 hafta kala gööğüsleim acımamaya başladı yumuşacık oldular aybaşından beri acıyan göğüslerimde şimdi hibirşeyi yok..
bir de bende afedersiniz de her aybaşı koltukaltım şişiyor ve hareket dahi edemiyordum şimdi o da yok....
bu aydan ümidim yok ama başka şeylerden şüpheleniyorum doğrusu korktummmfisfisfis
Guldecim inş hamişsindir benimde senin gibi adete 1 hafta kala gögüslerim şişer acırdı ama bu sefer şişme acıma olmamıştı yumuşacıktı adetim gecikince şişmeye acımaya başlamıştı hadi hayırlısı
aklına kötü şey getirme inşallah bu belirtiler senin hamilelik belirtilerin olsun :)))))
meraba kızlar nasılsınız güldecim neler yapıyosun kaç günün kaldı?
sende hoşgeldin sen yeniydin değil mi??a.s.
Guldecim inş hamişsindir benimde senin gibi adete 1 hafta kala gögüslerim şişer acırdı ama bu sefer şişme acıma olmamıştı yumuşacıktı adetim gecikince şişmeye acımaya başlamıştı hadi hayırlısı
ebrucummm nasılsınnn canımmm nasıl gidiyor bende degişen bişey yokk hayatımm sende vardır inşallahhhooo ne guzel gun boyle eskiler burada derya, yegane, eylul ve tum tatli anne adaylari, anne olma yolunda calisan tatli arkadaslar
herkese gunaydinnnn
Şenizkesinlikle katılıyorum dünden beri bağımlılık yaptı zaten
5 dk fırladın heeee fırlama seniiii kaydirigubbakcemile3 sende anacına çekersinde 5 dk da pırtlatırsın inşallahhh sendennn çok umutluyumm patricıammm :sm_cool:anam kuzum boşver düşünme, bi şekilde pırtlatcaz artık. ben hiç çektirmemişim anama bes dakkada fırlamışım ::)))))))))))))))gamyoncuiremsu
klomen mı kullanıyorsun canım?kötü bişey yok canım benimde 5 gün kaldı.ama belirti filan yok bende.ilaç yüzünden göğüslerim şiş ve acıyo 1 de adetim yaklaştı diye arada hafif kasıklarımda tuhaflık hissediyorum adet olcakmış gibi o kadar.
kız göğüs şişmesini yazmışsın ya bende yok ole valla :uhm:Noldu kıs patricia nie yamuldun
kötü bişey yok canım benimde 5 gün kaldı.ama belirti filan yok bende.ilaç yüzünden göğüslerim şiş ve acıyo 1 de adetim yaklaştı diye arada hafif kasıklarımda tuhaflık hissediyorum adet olcakmış gibi o kadar.
klomen mı kullanıyorsun canım?
yok canım ben adet düzeni için 3 aydır farlutal kullanıyodum göğüslerime aşırı etki yaptı bu ay özellikle.iyice şişti serleşmeye başladı bende bıraktım.diğer ay duphaston kullanmaya başlıycam dokrotum onu verdi.yerimseniben
hadi hayırlsı canım
gerginlik yok okyerimseniben
5 dk fırladın heeee fırlama seniiii kaydirigubbakcemile3 sende anacına çekersinde 5 dk da pırtlatırsın inşallahhh sendennn çok umutluyumm patricıammm :sm_cool:[/QUOTkızım
kız yengem annemi doğumhane ye sokmuş. hastanenin bahcesine ineyimde sıgara içeyim demiş. yengem merdivenlerden alt kata inene kadar , annemi asansorden indirmişler:))))))))))) şok olmuş yengem:1shok:
insallah bende ona çekerim ayyyyyy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?