kısslar bişey sorcam ya yarın ben yeni bi doktora gideceğim şimdi derdimi telefon açıp söylesem adet günümde geleyim yoksa yarınmı geleyim diye sorsammı ne yapsam adetimin geçmesinimi beklesem yoksa kararsızım ya ne yapcamı bilemedim(
cicek54 klomen kullanıyorsan o yapabilir
öyle tabi hayırlısı olsun diye dua ettim.zaten 3aydan önce olmaz bidaha benim hamişlik işi.ilacım bitsin de öyle bakarız artık.:CüvCüv:
kızlar hoş geldin hoş gordum fazslını bitirsek artık , hani uyarı almıştı topikimiz
yok canım ben adet düzeni için 3 aydır farlutal kullanıyodum göğüslerime aşırı etki yaptı bu ay özellikle.iyice şişti serleşmeye başladı bende bıraktım.diğer ay duphaston kullanmaya başlıycam dokrotum onu verdi.yerimseniben
Canım adetliyken 3.günü git :lepi:
klomeni hiç kullanmadım ceylancım ama 3.ü ayımdı bu farlutalda.2.ay hafif şişme hissettim ama bu ay daha da bi belli etti.hem cok acıyodu hemde sertleşmeye baslamıstı korktum bıraktım.
inş senin de tatlı bir bebişin olur:CüvCüv:
Canım benim,
Farlutal yerine yumurtlaık takibi yaptırsana belki yumurtaların çatlamıyor
ağzından bal damlıyo.hamişlik güzel de doğumdan öyle korkuyorumki ...kaydirigubbakcemile3
canım hoşgeldin senın için soylemedim, her sabah topikte günaydın muhabbetine adminler kızıyor o yuzden demiştim. tabi topik sahibi değilim ne isterseniz konuşun canım, farkındaysan yanaklarımı kızartarak uyarı mahiyetinde soyledim. ama gördümki zaten tırnaklarını çıkartmış durumda bekliyormussun biri bişey dese diye.!!!canım böyle diyeceğine o zaman baştan uyar yeni katıldığımı söyledim sanırım bilememki uyarı aldığınızı
ben doktora bebiş istiyoruz diyerek gitmemiştim.zaten 4 aylık evliyim adet düzensizliğim vardı bildim bileli.ama tabi evli olunca zor oluyo.ondan gitmiştik böyle 1 tedavi uyguladı doktorda.
hımmm anladım canım. insallah en kısa zamanda tutturursun beişini:)
arkadaşlar benimde adet günüm 6 gün geçti dün gece test yaptım ama negatif çıktı.ama burda hamile arkadaşların yazdıkları belirtilerle çok tutuyor.test için biraz dahamı beklemem gerek
arkadaşlar benimde adet günüm 6 gün geçti dün gece test yaptım ama negatif çıktı.ama burda hamile arkadaşların yazdıkları belirtilerle çok tutuyor.test için biraz dahamı beklemem gerek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?