Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

yok canım ben adet düzeni için 3 aydır farlutal kullanıyodum göğüslerime aşırı etki yaptı bu ay özellikle.iyice şişti serleşmeye başladı bende bıraktım.diğer ay duphaston kullanmaya başlıycam dokrotum onu verdi.yerimseniben[/QUOTE]

hımmm anladım canım. insallah en kısa zamanda tutturursun beişini:)

Canım adetliyken 3.günü git :lepi:

hımmm anladım canım. insallah en kısa zamanda tutturursun beişini:)[/QUOTE]

benim durumum biraz karışık canım önden siz buyrunyerimseniben

handancım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş..
şimdi miniciktir o
ayy maşallah..:ecrin_bebek:Şeniz

klomeni hiç kullanmadım ceylancım ama 3.ü ayımdı bu farlutalda.2.ay hafif şişme hissettim ama bu ay daha da bi belli etti.hem cok acıyodu hemde sertleşmeye baslamıstı korktum bıraktım.

Canım benim,
Farlutal yerine yumurtlaık takibi yaptırsana belki yumurtaların çatlamıyor

Canım benim,
Farlutal yerine yumurtlaık takibi yaptırsana belki yumurtaların çatlamıyor

ben doktora bebiş istiyoruz diyerek gitmemiştim.zaten 4 aylık evliyim adet düzensizliğim vardı bildim bileli.ama tabi evli olunca zor oluyo.ondan gitmiştik böyle 1 tedavi uyguladı doktorda.

arkadaşlar benimde adet günüm 6 gün geçti dün gece test yaptım ama negatif çıktı.ama burda hamile arkadaşların yazdıkları belirtilerle çok tutuyor.test için biraz dahamı beklemem gerek

canım böyle diyeceğine o zaman baştan uyar yeni katıldığımı söyledim sanırım bilememki uyarı aldığınızı
canım hoşgeldin senın için soylemedim, her sabah topikte günaydın muhabbetine adminler kızıyor o yuzden demiştim. tabi topik sahibi değilim ne isterseniz konuşun canım, farkındaysan yanaklarımı kızartarak uyarı mahiyetinde soyledim. ama gördümki zaten tırnaklarını çıkartmış durumda bekliyormussun biri bişey dese diye.!!!

ben doktora bebiş istiyoruz diyerek gitmemiştim.zaten 4 aylık evliyim adet düzensizliğim vardı bildim bileli.ama tabi evli olunca zor oluyo.ondan gitmiştik böyle 1 tedavi uyguladı doktorda.

canım çok taze gelinciksin peki istiyormusunuz bebişinizi:1hug:

arkadaşlar benimde adet günüm 6 gün geçti dün gece test yaptım ama negatif çıktı.ama burda hamile arkadaşların yazdıkları belirtilerle çok tutuyor.test için biraz dahamı beklemem gerek

canım kan testi yaptırsana evde yapılan testlerde bazen çıkmayabiliyormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…