arkadaşlar benimde adet günüm 6 gün geçti dün gece test yaptım ama negatif çıktı.ama burda hamile arkadaşların yazdıkları belirtilerle çok tutuyor.test için biraz dahamı beklemem gerek
canım hoşgeldin senın için soylemedim, her sabah topikte günaydın muhabbetine adminler kızıyor o yuzden demiştim. tabi topik sahibi değilim ne isterseniz konuşun canım, farkındaysan yanaklarımı kızartarak uyarı mahiyetinde soyledim. ama gördümki zaten tırnaklarını çıkartmış durumda bekliyormussun biri bişey dese diye.!!!
ya tamam kavga felan yk ..:1shok:kafamçokkarıştı
patriciacım sen ii niyetle söyledin
bebeğim de yanlış anldı
ok tamam bitti ok????benneyaptımkibenneyaptımki
benim durumum biraz karışık canım önden siz buyrunyerimseniben
canım tek bir testmi yaptın. belki bozuktur test? bitanede başka marka alsanda yapsan. bazen oluyor cunku oyle. baksana negatif çıkmış ama tum belirtiler var bide 6 gün gecmiş üstüne. normalde adet gecikmesi problemin yoktu dimi?
arkadaşlar benimde adet günüm 6 gün geçti dün gece test yaptım ama negatif çıktı.ama burda hamile arkadaşların yazdıkları belirtilerle çok tutuyor.test için biraz dahamı beklemem gerek
yok la ne kavgası. ben uyarmak istedim. içimden geldi. ama ters anlamak istedi o yuzden.
Ceylanımm tubacık nasılya çok merak ediyorum girmio artık msnde konuşuomusunuz
canım hoşgeldin senın için soylemedim, her sabah topikte günaydın muhabbetine adminler kızıyor o yuzden demiştim. tabi topik sahibi değilim ne isterseniz konuşun canım, farkındaysan yanaklarımı kızartarak uyarı mahiyetinde soyledim. ama gördümki zaten tırnaklarını çıkartmış durumda bekliyormussun biri bişey dese diye.!!!
Canım bence bir dr.a git 6 gün geçip negatifse malesef gebe değilsin :1hug:
olsun canımın içi niyet önemli dimi,varsın yazılar karışsın :1hug:patrisya canım direk alıntı yapınca ters yazıyo isimlerimiz:)anladım şimdikaydirigubbakcemile5
canım benım 10-11 inde yanı tam bir hafta var , ay cok heycan basıyo hep yawboşverin yaa..anlıyorum ben sizleri okyerimseniben
bu arada senin adetin ne zamandı canım???kaydirigubbakcemile5
Ceylanımm tubacık nasılya çok merak ediyorum girmio artık msnde konuşuomusunuz
kendinle ne kadar da çelişmişsin yazında hem sana söylemedim demişsin hem de "tırnaklarını çıkartmış durumda bekliyormuşsun" diye bana göre çok kaba bir tabir kullanmışsın. Keşke yazacaklarını önce düşünüp yazsaydın. Komik duruma düşmezdin.
Benimle muhattap olmazsan sevinirim. Benim buraya geliş amacım polemik yaratmak değil birbirimizin sevinçlerini ve üzüntülerini paylaşmak bilmem yeterince açık anlatabildimmi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?