Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

arkadaşlar benimde adet günüm 6 gün geçti dün gece test yaptım ama negatif çıktı.ama burda hamile arkadaşların yazdıkları belirtilerle çok tutuyor.test için biraz dahamı beklemem gerek

canım tek bir testmi yaptın. belki bozuktur test? bitanede başka marka alsanda yapsan. bazen oluyor cunku oyle. baksana negatif çıkmış ama tum belirtiler var bide 6 gün gecmiş üstüne. normalde adet gecikmesi problemin yoktu dimi?

ya tamam kavga felan yk ..:1shok:kafamçokkarıştı
patriciacım sen ii niyetle söyledin
bebeğim de yanlış anldı
ok tamam bitti ok????benneyaptımkibenneyaptımki

ya tamam kavga felan yk ..:1shok:kafamçokkarıştı
patriciacım sen ii niyetle söyledin
bebeğim de yanlış anldı
ok tamam bitti ok????benneyaptımkibenneyaptımki

yok la ne kavgası. ben uyarmak istedim. içimden geldi. ama ters anlamak istedi o yuzden.

hayır yoktu 4 aydır düzenliydi tek test yaptım.
birkaç gün daha beklemeden kan testi yaptırayım bari onda hemen çıkıyormuş

arkadaşlar benimde adet günüm 6 gün geçti dün gece test yaptım ama negatif çıktı.ama burda hamile arkadaşların yazdıkları belirtilerle çok tutuyor.test için biraz dahamı beklemem gerek

Canım bence bir dr.a git 6 gün geçip negatifse malesef gebe değilsin :1hug:

yeganecim, ben de varikosel le tanistim, oole beraber oturuyoruz takiliyoruz beraber...esim daha ameliyat olmadi...beklemedeyiz anlayacagin
kedi nerelerde yaaa, sayilar kontesim gorunmez oldu

Ceylanımm tubacık nasılya çok merak ediyorum girmio artık msnde konuşuomusunuz

Konuşuyoruz canım gayet iyi
Şiş karınla iş yapmaya çalışıyor ağırlaştıkça yetişemez oldu her yere kaydirigubbakcemile3
Az kaldı Suzanla peşpeşe doğuracaklar nasip ederse Rabbim
Sağlıklı kucaklarına aldıklarını bir duysaydık:Saruboceq:

kendinle ne kadar da çelişmişsin yazında hem sana söylemedim demişsin hem de "tırnaklarını çıkartmış durumda bekliyormuşsun" diye bana göre çok kaba bir tabir kullanmışsın. Keşke yazacaklarını önce düşünüp yazsaydın. Komik duruma düşmezdin.
Benimle muhattap olmazsan sevinirim. Benim buraya geliş amacım polemik yaratmak değil birbirimizin sevinçlerini ve üzüntülerini paylaşmak bilmem yeterince açık anlatabildimmi?

Canım bence bir dr.a git 6 gün geçip negatifse malesef gebe değilsin :1hug:

bugün kan testi yaptırmayı düşünüyorum eğer ondada çıkmazsa dr.arayacağım.
1 ay önce dr.gidip gebelik öncesi testleri yaptırdım genel kontrol yani hiç problemimin olmadığını gebelik içinde çok uygun olduğu söylemişti.bu yüzden tedirginim birsürü testler yapıldı

patrisya canım direk alıntı yapınca ters yazıyo isimlerimiz:)anladım şimdikaydirigubbakcemile5
olsun canımın içi niyet önemli dimi,varsın yazılar karışsın :1hug:

boşverin yaa..anlıyorum ben sizleri okyerimseniben
bu arada senin adetin ne zamandı canım???kaydirigubbakcemile5
canım benım 10-11 inde yanı tam bir hafta var , ay cok heycan basıyo hep yaw

Ceylanımm tubacık nasılya çok merak ediyorum girmio artık msnde konuşuomusunuz

handancım ceylana sormussun ben dıyım :)))) tubacık fazla msne giremiyor. girincede hemen çıkıyor. iş yeri müsait değil sanırım çok. ama eminimki konuştuğumuzu bilse herkese selamı olurdu :))))))))))))):CüvCüv:

verdiğin cevapla dahada saçma dürüma düştün arkadasım. ne muhattap olucam seninle. git keyfine bak. bizim burdaki anacımızda senden farklı değil yani. topikte dahada bu kavgayı sürdürme bence, senin yuzunden uyarı alıcaz yıne. çokta derdin varsa benimle özelden yazarsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…