Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

tubacığın Allah yardımcsısı olsun
Allah bizede hayırlı bir hamilelik nasp etsin..:CüvCüv:

merhaba kızlar keyifler nasıl.
ebrubu canım varikoseli fazlada kafaya takma bence benim eşimdede varikosel var dr 15 sene önce ameliyat demiş ama eşim ameliyat olmamış şuan hamileyim.geçen gün tvde dr konuşuyordu hamilelik için varikosel ameliyatının fazla bir etkisi yok demişti ama istersen bir kaç dra danışın bu konuyu
ceylancım nasılsın.tubacıkın bebeği kaç haftalıktı

selam kıslarrrr

hoşgeldin canım:))burada biraz durumlar karışık...kafamçokkarıştı

ya yapmayın kızlar.yetişkin insanlarız bzler
bize yakışıyormu boşverin gitsin yahu..:1no2::1no2:benneyaptımki
kardeş kardeş geçinip gidelim(aranıza girmiş olmayayım ama)
durumu düzeltmeye çalışıyorum sadece::teselli:

suzanımm napıyo bebişşşşşşşşş:CüvCüv:

merhaba kızlar ben geldim nasılsınız bugün??
bakıyorum sabahtan tartışma olmuş sakin olun kızlar herkesin buraya geliş nedeni belli birbirimizi eleştirmeyi bırakalım lütfen!...
neise herkes nasıl bakalım??hamiş varmı??:CüvCüv:

:1hug: canımsın

aynen ndk den aldıgım gibbi yazıyom kızlar:) ndk kuluçkaya yattı yumuşlarını biyütüyooo ok size de çok selamı var sizlerden hamiş haberi bekliyo

canımmm insallah haftaya ben hamiş haberi vericem :CüvCüv::CüvCüv:

suzancim bilgi icin cok tesekkur ederim...varikosel, spermleri son bir senede acayip dusmus ve morfoloji sorunu var canim....ben 4 senelik evliyim 2 seneyi askin suredir bebis istiyorum, ama prolaktin tedavisi falan oldum biraz ara vermistik vs...boylece deneme suremiz 1.5 seneyi geciyor...o yuzden bende durumlar vahim....
ama bunlarin hepsine de pek aldirmiyorum, cunku yuce rabbim ne zaman ol derse o zaman olacak :Saruboceq:

bu arada ins yukleyebilmisimdir, sigara icenlere ithafen

merhaba kızlar nasılsınız ?
benimde 23 gün geçti bugün dr kan testi yaptırdım beta hcg öğleden sonra alcam sonuçları eger hamilelik yoksa hormon testleri yapılcakmış adetin 3 .günü dr dedi bakalım ne cıkacak

nabersınızzzzzzzzzzz.....kıslar aksam bı ruya gordum ebruuu isimlı bırı hamıle lıstesıne katılmıssss...hayır olsun...bugun var mı hamısler...

amin işallah patricia kendine dikkat et canım benimde adet günüm haftaya perşembe işallah bu sefer olacak haaa ne dersin? kaydirigubbakcemile5
işallah hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde olur hayatım haberlerini bekliycez.. kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…