olsun canımın içi niyet önemli dimi,varsın yazılar karışsın :1hug:
olur böyle şeylersırnaşık şey
canım benım 10-11 inde yanı tam bir hafta var , ay cok heycan basıyo hep yaw
bir değişiklik hissediyormusun vücudunda??yani belirti felan??
handancım ceylana sormussun ben dıyım :)))) tubacık fazla msne giremiyor. girincede hemen çıkıyor. iş yeri müsait değil sanırım çok. ama eminimki konuştuğumuzu bilse herkese selamı olurdu :))))))))))))):CüvCüv:
selam kıslarrrr
verdiğin cevapla dahada saçma dürüma düştün arkadasım. ne muhattap olucam seninle. git keyfine bak. bizim burdaki anacımızda senden farklı değil yani. topikte dahada bu kavgayı sürdürme bence, senin yuzunden uyarı alıcaz yıne. çokta derdin varsa benimle özelden yazarsın.
merhaba kızlar keyifler nasıl.
ebrubu canım varikoseli fazlada kafaya takma bence benim eşimdede varikosel var dr 15 sene önce ameliyat demiş ama eşim ameliyat olmamış şuan hamileyim.geçen gün tvde dr konuşuyordu hamilelik için varikosel ameliyatının fazla bir etkisi yok demişti ama istersen bir kaç dra danışın bu konuyu
ceylancım nasılsın.tubacıkın bebeği kaç haftalıktı
selam kıslarrrr
hoşgeldin canım:))burada biraz durumlar karışık...kafamçokkarıştı
ya yapmayın kızlar.yetişkin insanlarız bzler
bize yakışıyormu boşverin gitsin yahu..:1no2::1no2:benneyaptımki
kardeş kardeş geçinip gidelim(aranıza girmiş olmayayım ama)
durumu düzeltmeye çalışıyorum sadece::teselli:
suzanımm napıyo bebişşşşşşşşş:CüvCüv:
merhaba kızlar ben geldim nasılsınız bugün??
bakıyorum sabahtan tartışma olmuş sakin olun kızlar herkesin buraya geliş nedeni belli birbirimizi eleştirmeyi bırakalım lütfen!...
neise herkes nasıl bakalım??hamiş varmı??:CüvCüv:
merhaba kızlar keyifler nasıl.
ebrubu canım varikoseli fazlada kafaya takma bence benim eşimdede varikosel var dr 15 sene önce ameliyat demiş ama eşim ameliyat olmamış şuan hamileyim.geçen gün tvde dr konuşuyordu hamilelik için varikosel ameliyatının fazla bir etkisi yok demişti ama istersen bir kaç dra danışın bu konuyu
ceylancım nasılsın.tubacıkın bebeği kaç haftalıktı
:1hug: canımsın
neyapsın gece oynuyor gündüz uyuyor.akşama doğru oynamaya başlar yine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?