Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

vay be asu inş
rüyan çkar da seviniriz..:))ummahan senden ne haberler var canım??

benım ruyalar cıkar dıkkate alın bakem.....ben ıyıyım kıslar...bı arada tansıyon dusuklugu gıbı oluyo basım donuyoooo....okadarrrrrrrr yarın doktora gıdecegım .cok heyecanlıyımmmmmm

nabersınızzzzzzzzzzz.....kıslar aksam bı ruya gordum ebruuu isimlı bırı hamıle lıstesıne katılmıssss...hayır olsun...bugun var mı hamısler...

ayyy şok oldum okuyunca evet hamişlik belirtisi yasayan, ve bu gun regl gunu olan ebru var yazar şimdi:1shok:

suzancım inş canım hamilesin çok dua et..
birde sen nekadrdır bebek istiyordun ve ne zman oldu???

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa asum cnm inş cnm benim bu gün benim adet günüm bekliyorum yaniii 2 gün önce test yapmıştım çıkmamıştıı ama allahım isterse neden olmasın dimi kızlar sizlerden de bir ricam var nolu dua edein ben hamiş olayım adet olmayayım heyecanlan dım şimdii

yazmam mı esram böle bişey görürüm de hakkatten şok oldum yaaa inşl hamileyimdir

ebruuuuu nerdesin ya ...
hadi çık rtaya da ifadeni alalım hehe:)))delikafadulden

kız ummahannnnnnnnnn reglimiz beraberrr senındemı 11inde hadi birlikte safak sayıcaz yanı.

ayyyyyyyy ınsallahhhhhh hepınız gırın ruyamaaaaa.....hepınız mutlu olun .....ben sımdı cıkmak zorundayım...hala annemdeyım.aksama evıme donuyoruz artık.....daha rahat gorusuruzzzzzz.....ebrulardan haber beklıyorum....

iyi güldecim 2 gündür kasıklarımda acıma vardı bugün azaldı daha iyiyim göğüslerimde koltuk altından aşağı doğru bir acıma var hafif olarak onun dışında bişi yok çok nadirende belim ağrıyor bilemiyorum artıkın 12 martı bekliyorum full çalışmalara devam sen naptın hayatım???sengözlerimebaksanab

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…