Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

patricia benim 12 sinde hayatım beraber sayalım ziyanı yok onlar gelsinde daha fazla nazlanmasınlar anneciklerine işalllahhhhhh:Saruboceq:

suzancım inş canım hamilesin çok dua et..
birde sen nekadrdır bebek istiyordun ve ne zman oldu???

8. ayımda hamile kaldım canım.ama şu kadarını söyleyeyim ben o ay hiç takmamıştım ne yumurtlama günü ne birşey ve hamile kaldım.kafaya takıncada olumsuz etkileniyoruz.ben her zaman hepinize dua ediyorum.aynı yollardan bende geçtim ve şuan yaşadıklarınızı anlıyorum.Allah kimseye aratmasın.İnşallah en kısa zamanda hepiniz hamile kalırsınız.

bozo cum iyi ne olsun yazdığım gibi 12 martı bekliyoruz hayırlısıyla bebişim bi gelsede nazlanmayı bıraksa uçacağım göklere... işallah hayırlısıyla olur hep beraber mart kedisi oluruz.. sositososito

Noldu esra

ceylanım canım inşallah hissedersem hemen sölücem sana canım benim inanki her duamda varsınız bebegime dua ederken sizlerede ediyorum

kızlar şimdi wc yw gittim dün akşam dan beri olan yumurta kıvamı akınatım hala vay raa hiç böle olmazdı gebelik öncesinde böle bişe yaşayan varmııı

vala adetime 4 gün var azı acayipler var ama ben hamilelikten değilde başka şeylerden şüpheleniyorum doğrusu..bakalım hayırlısı..

ceylanım benide bi malum etsen. bende bi senin içine doğsam :)hihoyyyt

bende bende istiyorummmmm:))))

maşşallah canım
aslında bende yumurtlama gününü felan hesaplamıyorum
geçen ay çok stresliydim bu ay biraz daha hatta bayağı rahatım niyeyse
ebrunun koyduğu yazı beni çok etkiledi ondan galiba..:çok üzgünüm:

adet düzensizliğim vardı çiçekim benim hap kullandım işte geçen ay 4 gün gecikmeli geldi 32. gün geldi bu ay ne olur bilmem

selamlar ben de adet olmadan 2 önce aynı senin gibi olmuştum hem bel hem kasıklarım ağrımıştı şu an da adet tarihimden 3 gün geçti ama hala olmadım şimdi ara ara devam ediyor ağrılar

dıptıscım bu hem regli hem de gebelik belirtisi olabilir tatlım..a.s Herşey gönlünce olur inşallah..a.s.

saolun kızlar hala olmadım ya :ecrin_bebek:
ilk defa böyle birşey geldi başıma
normalde 2-3 gün önceden gelirdi
hala gelen giden yok dünki test negatifdi
belkide erken yaptım bilmiyorum
perşembe gibi olması lazım ama olacak gibide değilim
çokdan sancılanıyor olmalıydım

bu arada ceylan o ne güzel liste öyle hihoyyyt

adet düzensizliğim vardı çiçekim benim hap kullandım işte geçen ay 4 gün gecikmeli geldi 32. gün geldi bu ay ne olur bilmem

o hapları ben 1 elime geçirsem:tomato:iştahımı da açtılar of yakaydirigubbakcemile2 sende ne belirti yapıyolar gecen ay varmıydı şuanki belirtilerden?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…