iyiyim bozo cum sağol hayatım neler yapıyorsun görüşmeyeli ? :))kaydirigubbakcemile5
ben nedense handanın içine mağlum olacakmışım gibi geliyorr
suzancım inş canım hamilesin çok dua et..
birde sen nekadrdır bebek istiyordun ve ne zman oldu???
iyi güldecim 2 gündür kasıklarımda acıma vardı bugün azaldı daha iyiyim göğüslerimde koltuk altından aşağı doğru bir acıma var hafif olarak onun dışında bişi yok çok nadirende belim ağrıyor bilemiyorum artıkın 12 martı bekliyorum full çalışmalara devam sen naptın hayatım???sengözlerimebaksanab
ceylanım benide bi malum etsen. bende bi senin içine doğsam :)hihoyyyt
8. ayımda hamile kaldım canım.ama şu kadarını söyleyeyim ben o ay hiç takmamıştım ne yumurtlama günü ne birşey ve hamile kaldım.kafaya takıncada olumsuz etkileniyoruz.ben her zaman hepinize dua ediyorum.aynı yollardan bende geçtim ve şuan yaşadıklarınızı anlıyorum.Allah kimseye aratmasın.İnşallah en kısa zamanda hepiniz hamile kalırsınız.
ceylanım benide bi malum etsen. bende bi senin içine doğsam :)hihoyyyt
çiçek im hg hayatım :)) sositososito
yoğurt mayaladım geldiiim:)senin adetin kaç günde bir?
selamlar ben de adet olmadan 2 önce aynı senin gibi olmuştum hem bel hem kasıklarım ağrımıştı şu an da adet tarihimden 3 gün geçti ama hala olmadım şimdi ara ara devam ediyor ağrılar
dıptıscım bu hem regli hem de gebelik belirtisi olabilir tatlım..a.s Herşey gönlünce olur inşallah..a.s.
adet düzensizliğim vardı çiçekim benim hap kullandım işte geçen ay 4 gün gecikmeli geldi 32. gün geldi bu ay ne olur bilmem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?