Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

geçen ay felaket derecede karın ve bel ağrım vardı bu ay daha iyiyim iştah artırıcı gibilert evet haklısın :)
bu ay daha rahatım belkide psikolojikti bu ay kendimi sıkmıyorum o kadar takmıyorum yani

geçen ay felaket derecede karın ve bel ağrım vardı bu ay daha iyiyim iştah artırıcı gibilert evet haklısın :)
bu ay daha rahatım belkide psikolojikti bu ay kendimi sıkmıyorum o kadar takmıyorum yani

şöyle bi düşünüyorumda evlilik ne kadar zor bişey.şimdiden aldığımız hormon takviyelerine bak.kendimden pay biçiyorum 20 yaşındayım bu yaşta hormon ilaçları alıyorum.evet faydası var ama yan etkileri faydasını gölgede bırakacak derecede çok.tabi 1 de bu tarz ilaçları uzun zamandır kullananlar var.Allah herkese yardım etsin.kadın olmak zormuş 1 kere daha anladım.tabi bu zorluğun mükafatlarını da görmezlikten gelmemek gerek.:CüvCüv:

ummahancım aynı belırtıler ıkı gundur bende de var.daha oncekı aylarda hıc bole olmamıstı bel agrısı ve kasık agrım olmamıstı.oncekı aylarda oluyomuydu hıc sana

yani çiçek im zorluklar tabikide olacak yoksa ne değeri kalır kadınlıoğın ve anneliğin yuvayı dişi kuş yapar kuşumm benim :)))))kaydirigubbakcemile3

tunesar canım ben klomen kullanıyorum 2 aydır geçen ay ağrm aşırı derecedeydi ama adet oldum bu ay sölediğim şeyler dışında bir sorunum yok birazda akıntım var ve idrarımın rengi koyu sanırsınki antibiyotik kullandım ama bende anlamadım bekliyoruz bakalım sen kaç aydır deniyorsun??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…