Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

yaaa sizlersizz birgunn gecirmiyorumm yazi yazmasamda hepp okuyorumm cikiyorumm . ben ayniibi degisiklikk yokkk heee ayrica CEYLANImm listemizz cokk guzel olmus ama benim reglim 12 mart canimm subati 828 olrak hesap etmemistimm kusura bakmaa .. bebegimizz ve ummahan _d bende her ay sizin gibi heyecanla bekliyomm simdii yuzmeyede asladimm bebek olcak diyee gitmiyodumm baktimm yine olmuyooo hemm kafam dagilir takmam diye bir ugras buldumm bakalimm:1hug:

Kızlar ne oldu biliyormusunuz kasıklarım ağrıyor çok acıyor klomen işe yarıyor herhalde wcdeyken bir akıntı geldi çok uzayan bişey galiba çatlatma iğnesi olmadan çatlıyormu acaba neyin nesi

selam dünden beri şu listeyi nereden görebilirim diye soruyorum ama hiç kimsede çıkıp bişey söylemiyo :))))))) İnşallah o beklenen ay bu ay olur hepimiz için hayırlısı olsun

hayırlısı olsun ceylan cım olabilir hayatım aynı şeyler bendede var hayırlısı
olmas hg tatlım

selam dünden beri şu listeyi nereden görebilirim diye soruyorum ama hiç kimsede çıkıp bişey söylemiyo :))))))) İnşallah o beklenen ay bu ay olur hepimiz için hayırlısı olsun

canım senin yazdığını gördüm hemen listeyi koydum demin :dilcikar:

OLMAS immm ne yapiimmmm icimden oyle geldii bir annnnnnmirmirmirmir:sm_cool::sm_cool:
CEYLANIMM cokk tesekkurlerr canimm bakk yumurtlama zamaninn yaa esine boll boll tali yedirrkiii bilinclii ve istekliii bebis olsunn gorevv yuzunden dunyaya gelmis bebis olasiinn ben oyle yapcam bebislerimizz DAAAAATTLUUUUU DATLUUUU OLSUNN dimiiiii:ecrin_bebek::Saruboceq::lepi:

kolay gelsin :)))) Fazla yorma kendini geç kaldım bunu demek için belkide

canım sağol...
aam evet biraz geç kalmıştın söylmek için
merak etme fazla birşey yapmadım zaten..
normalde aşırı titizlik hastalığı var böyle temizlik aşkım geldimi köşe bucak yaparım
ama bu ara pek yapasım yok gerçeği söylemek gerekirse..
sürekli bitkinim...
eşim bile bu ne hal diyor..
bahar orgunluğu heralde
yemek yapmayı çok severim ama içimden yemek yapmak bile gelmiyor
yani anlayacağın bu ara hep tembellik yapıyorumm...mirmirmirmirmirmirmirmir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…