canimm yumurtlama gununmuyduu:sm_confused:Kızlar ne oldu biliyormusunuz kasıklarım ağrıyor çok acıyor klomen işe yarıyor herhalde wcdeyken bir akıntı geldi çok uzayan bişey galiba çatlatma iğnesi olmadan çatlıyormu acaba neyin nesi
TUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUnnnnnnnnnnnnnnnnnaaaaaaaaaaaaaaayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyydiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn guzelimmmmmmmm hosgeldina.s.a.s.a.s.a.s.tünaydın kıslarrr
yaaa sizlersizz birgunn gecirmiyorumm yazi yazmasamda hepp okuyorumm cikiyorumm . ben ayniibi degisiklikk yokkk heee ayrica CEYLANImm listemizz cokk guzel olmus ama benim reglim 12 mart canimm subati 828 olrak hesap etmemistimm kusura bakmaa .. bebegimizz ve ummahan _d bende her ay sizin gibi heyecanla bekliyomm simdii yuzmeyede asladimm bebek olcak diyee gitmiyodumm baktimm yine olmuyooo hemm kafam dagilir takmam diye bir ugras buldumm bakalimm:1hug:
TUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUnnnnnnnnnnnnnnnnnaaaaaaaaaaaaaaayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyydiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn guzelimmmmmmmm hosgeldina.s.a.s.a.s.a.s.
hayırlısı olsun ceylan cım olabilir hayatım aynı şeyler bendede var hayırlısı
olmas hg tatlım
selam dünden beri şu listeyi nereden görebilirim diye soruyorum ama hiç kimsede çıkıp bişey söylemiyo :))))))) İnşallah o beklenen ay bu ay olur hepimiz için hayırlısı olsun
ummahan_d ceylann HAMİLEMİSİNİZ yoksaaaa delikafadulden :teytey: :teytey:
Olmasss ne hamilesi kuzum benim yumurtlama günümdeyim erkenmi acaba çatladı:uhm:
sen hissett guzelimm hissett hissett iyi oluyoo :teselli::roflol::roflol:Kııss ne bilim belkide öle hissettimm
kolay gelsin :)))) Fazla yorma kendini geç kaldım bunu demek için belkide
ne yediriyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?