canimm soyleee ir kadayif yapp boll cevizlii ..ne yediriyim
canimm hosbuldukk CEYLANIMIZA KARISMM HAZIRLIYOZDA :roflolben tekrrarr geldim kızlar ......
nelr yaptınız bensiz bensiz ravzanurcum hoşgeldin canım
ceylanım sende hoşeldin...:)))
canimm h.g insallahh canimm bizde bu umutlarla yasiyoruzz suann .suanki reglbelirtilerin digerlerine uymuyosa umitlenmeye basla istersenn :1hug:Meraba kıslar bugün benim adet günüm.sabahtan beri sık sık wc ye gidiyorum oldummu acaba diye inşallah olmam.Yalnız bugün bende göğüslerimde çok şiddetli bir ağrı var normal de benim göğüslerim adetime 1 hafta kala ağrır ve geçer ama bu gece uyuyamadım ağrısından ayrıca şuan belimde ince bir sızı var kasıklarımda batmalar var ve beyaz bir akıntım var Allahım inşallah hamileyimdir( Allah hepimize bebişlerimizi en kısa zamanda kucağımıza almayı nasip etsin
canimm soyleee ir kadayif yapp boll cevizlii ..
oda yoksaa sekerpare yapp findiklii o da yoksaaa findikli fistikli cikolata all canimmm bakk nasaill oluyoo .kizimm burda tecrube varr sen bana guvenn:roflol:sonra sekerr komasina girmeyinn cokk yiyipte azz yiyin ama okk:sm_cool:
canimm hosbuldukk CEYLANIMIZA KARISMM HAZIRLIYOZDA :roflollmasla tariflere basladikk :teytey:
Canım sen hoşgeldin ben hep burdayım :jeyyar:ben tekrrarr geldim kızlar ......
nelr yaptınız bensiz bensiz ravzanurcum hoşgeldin canım
ceylanım sende hoşeldin...:)))
canimm soyleee ir kadayif yapp boll cevizlii ..
oda yoksaa sekerpare yapp findiklii o da yoksaaa findikli fistikli cikolata all canimmm bakk nasaill oluyoo .kizimm burda tecrube varr sen bana guvenn:roflol:sonra sekerr komasina girmeyinn cokk yiyipte azz yiyin ama okk:sm_cool:
Amin hepimize nasip etsin inşallah hamilesindir psikolojik olabilirMeraba kıslar bugün benim adet günüm.sabahtan beri sık sık wc ye gidiyorum oldummu acaba diye inşallah olmam.Yalnız bugün bende göğüslerimde çok şiddetli bir ağrı var normal de benim göğüslerim adetime 1 hafta kala ağrır ve geçer ama bu gece uyuyamadım ağrısından ayrıca şuan belimde ince bir sızı var kasıklarımda batmalar var ve beyaz bir akıntım var Allahım inşallah hamileyimdir( Allah hepimize bebişlerimizi en kısa zamanda kucağımıza almayı nasip etsin
ceylan pekmez yedir pekmez çok faydası varmış(bende bu ara pekmeze taktım kafayı:)))
Kıssssss deliiiii bukadar yerse adam komaya girerrrrr düzduvara tırmanır yaniiii kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
CEYLANNNNNNNNN HUHUUUUHUUUUU KIUZZZZZ karisimmmi hazirliyon kendinmii hazirlaniyonn n olduu nerdesinn sengözlerimebaksanab
himmmmm o zamann dedigin gibi findikk cevizzli ball yedirr kaydirigubbakcemile5kendinde yee hoss camasirlar alll daha ne dimm ben sana hiii sositososito
kzimm ROMANNTZMM BUUcocukk derdine dusupte kocisleride ihmall etmiyelimm evlilik monoton olmasin diyee mucadele veriyosss herhaldeee:jeyyar::jeyyar:allah allahh kendimm icin bisey istiyosam namertimm hepp kocislerii dusunuyomm:roflol::roflol:ravzanur sen de az değilsin hııııı:roflol::roflol:
güzel çamaşırlar felan...ayıp kıızz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?