kzimm ROMANNTZMM BUUcocukk derdine dusupte kocisleride ihmall etmiyelimm evlilik monoton olmasin diyee mucadele veriyosss herhaldeee:jeyyar::jeyyar:allah allahh kendimm icin bisey istiyosam namertimm hepp kocislerii dusunuyomm:roflol::roflol:
ayy asu öle deme kız daha gün bitmedi sen inanıyom dedin ben de inandım rüyana daha olmadım dua edin inş olmam
kizimm burada tecrube konusuyoo diye bosa demedikk bak agustosta 8 sene olcakk ama hala ilk gunku gibiyizkay beni güldürdün ya Allah da seni güldürsün inş...:roflol::roflol::roflol:
fantezi güzel de şeyyyy işte anla.
bu arada katılıyorum evlilik montonlaşmasın
ben mesela hergün eşim eve geldiğinde en şık kıyafetlerimi giyiyorum makyajımı da yapıyorum:)))
yemek masasını süslüorum tıpkı misafir geleekmiş gibi...
mum felan..slow bir müzik de takıyorum...(ama hergün yapın):asigim::asigim:
sizde deneyin bayağı güzel oluyor
evlilik şenleniyor yani..
kizimm burada tecrube konusuyoo diye bosa demedikk bak agustosta 8 sene olcakk ama hala ilk gunku gibiyizciddiyimm haaa dalga gecmeyinn bakimm:mymeka:
KIS GULDE GÜSEL DİONDA ANACIM EVDE OLSAK SÜPER OLUR AMA AKŞAMIN DARINDA EVE KENDİMİZİ ANCA ATIOZ kaydirigubbakcemile3 BEN C.TESİLERİ ÇALIŞMIOM EŞİM ÇALIŞIO HAFTADA Bİ GÜNDE OLSA KENDİMİ EV HANIMI GİBİ HİSSEDİYORUM HEHEHE EŞİME GÜZEL SOFRA HAZIRLIYORUM:))
canimm ben kizmadimm oyle ir modda yazmadimm o yazimiii dalga niyetine yazdimm ask olsunn kizarmiyimm ben sana hic:teselli::teselli:ben terazi urcuyumm siz hangi burclarr ve bebeginizzin hangi burcta olmasini isterdinizzyok canım ne munasbet dalga geçmiyorum
seni çok ii anlıyorum
ilk günki tazeliği korumak için bütün çabayı sarfetmek gerekiyor...doğru söylğüyorsun
kızma yaa:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:
:asigim::asigim::asigim:
canimm ben kizmadimm oyle ir modda yazmadimm o yazimiii dalga niyetine yazdimm ask olsunn kizarmiyimm ben sana hic:teselli::teselli:ben terazi urcuyumm siz hangi burclarr ve bebeginizzin hangi burcta olmasini isterdinizz
canım senin yazdığını gördüm hemen listeyi koydum demin :dilcikar:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?