Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

ummuhancım....senı umıtlendırmek ıstemem ama benımde goguslerım yan tarafı koltuk altına dogru cok agrıyorduuuuu..........insallahhhhh yaaaaa hadı hayırlısı.bu arada ebruudan haber yok muuuuuu...ruyam fos mu cıktııııı

ayy asu öle deme kız daha gün bitmedi sen inanıyom dedin ben de inandım rüyana daha olmadım dua edin inş olmam

kzimm ROMANNTZMM BUUcocukk derdine dusupte kocisleride ihmall etmiyelimm evlilik monoton olmasin diyee mucadele veriyosss herhaldeee:jeyyar::jeyyar:allah allahh kendimm icin bisey istiyosam namertimm hepp kocislerii dusunuyomm:roflol::roflol:

kay beni güldürdün ya Allah da seni güldürsün inş...:roflol::roflol::roflol:
fantezi güzel de şeyyyy işte anla.
bu arada katılıyorum evlilik montonlaşmasın
ben mesela hergün eşim eve geldiğinde en şık kıyafetlerimi giyiyorum makyajımı da yapıyorum:)))
yemek masasını süslüorum tıpkı misafir geleekmiş gibi...
mum felan..slow bir müzik de takıyorum...(ama hergün yapın):asigim::asigim:
sizde deneyin bayağı güzel oluyor
evlilik şenleniyor yani..

ayy asu öle deme kız daha gün bitmedi sen inanıyom dedin ben de inandım rüyana daha olmadım dua edin inş olmam

insallah canımmmmmmmmmm.....belkıde sensın....sonucta ben bırının yuzunu gormrdımsadece ısım olarak gordummmmmm.....dualarım hepınızleeee

handancimm ne olduu niye yiyon bizi heee soyle bakimm.. bakk ceylanla patricia her pok yemislerr okudunmuuu :bboylehersey yenmezzz CADIARZUceylanimm baska seyler dusunmeliyizz yaaa durakimmm sositososito

ya asucum şimdi sen söyledin de aklıma geldi bugün bende bir rüya gördüm
ama yalan değil vallahi gerçek palavra olsun diye söylemiyorum...
rüyamda bir hamile kişinin karnını gördüm ama bende kiminkiydi hatırlamıyorum..
şimdi aklıma geldi rüyam...

kizimm burada tecrube konusuyoo diye bosa demedikk bak agustosta 8 sene olcakk ama hala ilk gunku gibiyizciddiyimm haaa dalga gecmeyinn bakimm:mymeka:

KIS GULDE GÜSEL DİONDA ANACIM EVDE OLSAK SÜPER OLUR AMA AKŞAMIN DARINDA EVE KENDİMİZİ ANCA ATIOZ kaydirigubbakcemile3 BEN C.TESİLERİ ÇALIŞMIOM EŞİM ÇALIŞIO HAFTADA Bİ GÜNDE OLSA KENDİMİ EV HANIMI GİBİ HİSSEDİYORUM HEHEHE EŞİME GÜZEL SOFRA HAZIRLIYORUM:))

kizimm burada tecrube konusuyoo diye bosa demedikk bak agustosta 8 sene olcakk ama hala ilk gunku gibiyizciddiyimm haaa dalga gecmeyinn bakimm:mymeka:

yok canım ne munasbet dalga geçmiyorum
seni çok ii anlıyorum
ilk günki tazeliği korumak için bütün çabayı sarfetmek gerekiyor...doğru söylğüyorsun
kızma yaa:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:
:asigim::asigim::asigim:

haklısın canım Allah yardımcın olsun...
bir de hamilesinn ayy ne zordur senin için....
ama olsun sonunda meleğin var ..:1hug:a.s.

canimm ben kizmadimm oyle ir modda yazmadimm o yazimiii dalga niyetine yazdimm ask olsunn kizarmiyimm ben sana hic:teselli::teselli:ben terazi urcuyumm siz hangi burclarr ve bebeginizzin hangi burcta olmasini isterdinizz

canimm ben kizmadimm oyle ir modda yazmadimm o yazimiii dalga niyetine yazdimm ask olsunn kizarmiyimm ben sana hic:teselli::teselli:ben terazi urcuyumm siz hangi burclarr ve bebeginizzin hangi burcta olmasini isterdinizz

ben yengeç burcuyum bayan alıngan,hassas,duygulu,romantk..
bebeğimin de yengeç ya da terazi olmasını isterim...ya da balık olabilir..yerimseniben

ben oglak burcuyummm..esım akrep oglum aslan.....sımdıkı bebıs belkı terezı belkı akrepppppp......butun ınat burclar bızım evde toplandııııııı......

ben teraziyimm
esimm terazii
bebegiminde terazii olmasini isterdimm cunkuu burcumuu ve ozelliklerini cokk seviyorummm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…