canım sağol...
aam evet biraz geç kalmıştın söylmek için
merak etme fazla birşey yapmadım zaten..
normalde aşırı titizlik hastalığı var böyle temizlik aşkım geldimi köşe bucak yaparım
ama bu ara pek yapasım yok gerçeği söylemek gerekirse..
sürekli bitkinim...
eşim bile bu ne hal diyor..
bahar orgunluğu heralde
yemek yapmayı çok severim ama içimden yemek yapmak bile gelmiyor
yani anlayacağın bu ara hep tembellik yapıyorumm...mirmirmirmirmirmirmirmir
Meraba kıslar bugün benim adet günüm.sabahtan beri sık sık wc ye gidiyorum oldummu acaba diye inşallah olmam.Yalnız bugün bende göğüslerimde çok şiddetli bir ağrı var normal de benim göğüslerim adetime 1 hafta kala ağrır ve geçer ama bu gece uyuyamadım ağrısından ayrıca şuan belimde ince bir sızı var kasıklarımda batmalar var ve beyaz bir akıntım var Allahım inşallah hamileyimdir( Allah hepimize bebişlerimizi en kısa zamanda kucağımıza almayı nasip etsin
canimm seninn beis nasil olcak biliyonmu allah izin verirse uzun yillar sonra buu cumlelerimm gelsinn aklinaBizde karı koca aslan burcuyuz:)) bebişimizde allah izin verirse terazi olacak
amin guldecim çok şükür rabbim güç veriyor kolay hamilelik geçirtiyor bana şükürler olsun
OLMAS OLMAS OLMASS NERDESIN KIZZ :tomato:
ben cikiyomm canimm okk sonra gorusuruz b yyKıs annem geldi döncem ben sana :)))
ben cikiyomm canimm .. gulumm insallahh senn hamis olda haberini ver yeterki arka sira bizde gelirizz insallah:1hug:Kıs annem geldi döncem ben sana :)))
ii ii
çalışalım çalışalım daha çok daha çok
bir tarifte benden...
fıstıklı künefe yedir (hiç sevmem ama eşin için ii olabilir)bayağı ii gelir yanidelikafadulden
ayyy canimmm benimm bak yine kaldimm urda cikcaktim guyaakaydirigubbakcemileyani kisacasii benim gibii bir hatunn:dilcikar:esim gibi durust bir insan olur insallahh bayiliyomm yaa en u terazi burcunaaaRAVZANUR OKURKEN GÖZLERİM DOLDU HERŞEYE GÖSLERİM DOLUYOR BU ARALAR İNŞALLAH O GÜNLERİ GÖSTERİR RABBİM BİZE ,EŞİMLE SEVGİMİZİN MEYVESİNİ KUCAGIMIZA ALMAYI NASİP EDER BÜYÜDÜGÜNÜ GÖRMEYİNASİP EDER İNŞALLAH :Saruboceq:
canimm ne oldukii ben bisey anlamadimmçok afedersin bişey sormak istiyorum canım şu an herkes birbirine hoşgeldin hoşbulduk diyorya öğlenki arkadaş niye taktı bu kadar bu duruma demekki herkes birbirine diyomuş bu kelimeleri valla çok heveslenmiştim bu site için ama bu durum olduktan sonra biraz soğudum ama yine de ayrılmak istemiyorum sizlerden
kzimm ROMANNTZMM BUUcocukk derdine dusupte kocisleride ihmall etmiyelimm evlilik monoton olmasin diyee mucadele veriyosss herhaldeee:jeyyar::jeyyar:allah allahh kendimm icin bisey istiyosam namertimm hepp kocislerii dusunuyomm:roflol::roflol:
ayyy canimmm benimm bak yine kaldimm urda cikcaktim guyaakaydirigubbakcemileyani kisacasii benim gibii bir hatunn:dilcikar:esim gibi durust bir insan olur insallahh bayiliyomm yaa en u terazi burcunaaa
ceylanimm yaa sizz hangi burcsunuz:1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?