Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Bizde karı koca aslan burcuyuz:)) bebişimizde allah izin verirse terazi olacak

amin guldecim çok şükür rabbim güç veriyor kolay hamilelik geçirtiyor bana şükürler olsun

evet öyle oluyo insan ara sıra hayra yormak lazım biz neye yorcaz tabikiiiii bebeğe
inşallah Allah tez zamanda bütün isteyenlere versin

inşallahhhhhhh regl olamazsın bu durumda söylenecek başka bişey varmı sizce :)))

Bizde karı koca aslan burcuyuz:)) bebişimizde allah izin verirse terazi olacak

amin guldecim çok şükür rabbim güç veriyor kolay hamilelik geçirtiyor bana şükürler olsun
canimm seninn beis nasil olcak biliyonmu allah izin verirse uzun yillar sonra buu cumlelerimm gelsinn aklina
1 cocugunn cekici karizmatik olcak yanii birr ozelligiyle girdigi toplumda ilgi uyan dircakk durust olcak guzellik ve temizlige onem vercekler duzenlii hayat olmasini isteyecekk .cokk cokkk karamsar olcak u hic sevmedigim ir huy . aklindan gecenii hemn soylicekk buda hic sevmedigimm huydur .kacan kovalarr dan hoslanirlarr eger biri cok ilgi gosterirse ona hic yanasmazlarr .v.s gozleri guzel olur bu kadar

RAVZANUR OKURKEN GÖZLERİM DOLDU HERŞEYE GÖSLERİM DOLUYOR BU ARALAR İNŞALLAH O GÜNLERİ GÖSTERİR RABBİM BİZE ,EŞİMLE SEVGİMİZİN MEYVESİNİ KUCAGIMIZA ALMAYI NASİP EDER BÜYÜDÜGÜNÜ GÖRMEYİNASİP EDER İNŞALLAH :Saruboceq:

ii ii
çalışalım çalışalım daha çok daha çok
bir tarifte benden...
fıstıklı künefe yedir (hiç sevmem ama eşin için ii olabilir)bayağı ii gelir yanidelikafadulden

çok afedersin bişey sormak istiyorum canım şu an herkes birbirine hoşgeldin hoşbulduk diyorya öğlenki arkadaş niye taktı bu kadar bu duruma demekki herkes birbirine diyomuş bu kelimeleri valla çok heveslenmiştim bu site için ama bu durum olduktan sonra biraz soğudum ama yine de ayrılmak istemiyorum sizlerden

ya yok öylesine dedim..
salladım yani..ben ve hamilelik...nerde bu ayda regl olcam kesin..

ayyy canimmm benimm bak yine kaldimm urda cikcaktim guyaakaydirigubbakcemileyani kisacasii benim gibii bir hatunn:dilcikar:esim gibi durust bir insan olur insallahh bayiliyomm yaa en u terazi burcunaaa
ceylanimm yaa sizz hangi burcsunuz:1hug:

canimm ne oldukii ben bisey anlamadimm

kzimm ROMANNTZMM BUUcocukk derdine dusupte kocisleride ihmall etmiyelimm evlilik monoton olmasin diyee mucadele veriyosss herhaldeee:jeyyar::jeyyar:allah allahh kendimm icin bisey istiyosam namertimm hepp kocislerii dusunuyomm:roflol::roflol:

katılıyorum sana arasıra yapmak lazım değişik şeyler renk katar

Ben hiç bilmiorum terazi tanıdıgım yok hiç sizde ögreniom nası bi burçmuş:) biz bebeişte aslan olsun isterdik ama olmadı:)

ayyy canimmm benimm bak yine kaldimm urda cikcaktim guyaakaydirigubbakcemileyani kisacasii benim gibii bir hatunn:dilcikar:esim gibi durust bir insan olur insallahh bayiliyomm yaa en u terazi burcunaaa
ceylanimm yaa sizz hangi burcsunuz:1hug:

canım oğlak burcuyuz :1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…