Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

bak şimdi canım. burda benı bilen bilir, ve özellikle kinli bir şekilde konuşmayacağımıda bilir. dikkat edersen cümlemde yanaklarımı kızartan ifadeyi kullanarak yazmıştım. keşke uyarı aldığımız sayfalar çok geride olmasaydı sana okutabilseydim. ben o anda denk geldim ve topikin bekçisi değil bi kullanıcısı olarak (topik kapanmasın diye) uyarmak istedim.
hee ters anlasıldım, ters anlasılıncada bende terslendim. ama biz aylardır bu topikte bu sitede dertleşiyoruz. hı yine ben topikte değildim haber geldi sana mesaj var diye girip cevap yazmak istedim. bence ben değil bu topikin kapanmasını istemeyenler'' erken hamilelik belirtileri üzerine paylasım alanı'' başlığının dısına çıkarsak, herkes uyarıda bulunmalı.

ben geldim.
canım zaman zaman bu uyarıları hepimiz yapıyoruz.bu kaçıncı topicimiz.diğerlerini hep kilitlediler uyarı aldık ve yeni yeni topic açmak zorunda kaldık.o arkadaşımızda buranında kilitlenmesini istemediği için genel bir uyarı yaptı aslında sana yapılmış bir uyarı değil yani.

valla tebrik ederim seni ama bu dediğin ev hanımları için geçerli canım biz çalışanlar için olamaz her gün hergün :))))

Hoşbulduk handancım mide bulantıları dışında iyi yediğim herşeyi çıkartıyorum bebişde iyi inş haftaya kalp atışlarını duyucaz daha iyi olucaz o zaman

BEBEĞİMİZ Patricia haklı aylardır çenemiz yüzünden almadığımız uyarı kalmadı hem sana demedi ki hepimize dedi yeni olduğun için alınganlık yapma ..Biz burda hepimiz bir olduk birimiz engelendiği zaman üzülüyoruz kapişmi ??
Sen bizi kötü bilme :1shok:

BEBEĞİMİZ bende akşam suzanla konuşurken hamile olduğumuz için farklı konuları girdik ben bile kendimi uyardım kilitlenmesin topik diye

suzancım doğru diyorsun canım. insallah yine aynı şeyler olmaz. neyse . nasıl bebiş. bu arada progestoron tahlilimin sonucunu aldım şimdi 26,0 çıktı . çok merak ediyorum acaba varmı bebiş:CüvCüv:

Hoşbulduk handancım mide bulantıları dışında iyi yediğim herşeyi çıkartıyorum bebişde iyi inş haftaya kalp atışlarını duyucaz daha iyi olucaz o zaman

canım sabahları olan bulantılar için kalkınca kahvaltıdan önce tuzlu çubuk kraker yiyebilirsin iyi geliyormuş.ama ben bulantılarım olduğu dönemde ayva yedim mideyi biraz olsun yatıştırıyor.ha bu arada keçi boynuzuda iyi geliyormuş.

Bebegimiz anladın bizi demi tatlım bu 3. Topigimiz oldu sanırım belrti harici çok konuşunca kitlenio bazen bizde sapıtıyoruz herkes birbirini uyarsın kıslar:)

suzancım doğru diyorsun canım. insallah yine aynı şeyler olmaz. neyse . nasıl bebiş. bu arada progestoron tahlilimin sonucunu aldım şimdi 26,0 çıktı . çok merak ediyorum acaba varmı bebiş:CüvCüv:

bebiş iyi.İnşallah hamilesindir canım.

Mavişcim duyarsın kalp atışlarınıda inşallah bol bol sıvı al canım içebildigin kadar su içben içiom içiom karnım kocaman oluo:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…