Selam kızlar nasılsınız
çok afedersin bişey sormak istiyorum canım şu an herkes birbirine hoşgeldin hoşbulduk diyorya öğlenki arkadaş niye taktı bu kadar bu duruma demekki herkes birbirine diyomuş bu kelimeleri valla çok heveslenmiştim bu site için ama bu durum olduktan sonra biraz soğudum ama yine de ayrılmak istemiyorum sizlerden
çok afedersin bişey sormak istiyorum canım şu an herkes birbirine hoşgeldin hoşbulduk diyorya öğlenki arkadaş niye taktı bu kadar bu duruma demekki herkes birbirine diyomuş bu kelimeleri valla çok heveslenmiştim bu site için ama bu durum olduktan sonra biraz soğudum ama yine de ayrılmak istemiyorum sizlerden
kay beni güldürdün ya Allah da seni güldürsün inş...:roflol::roflol::roflol:
fantezi güzel de şeyyyy işte anla.
bu arada katılıyorum evlilik montonlaşmasın
ben mesela hergün eşim eve geldiğinde en şık kıyafetlerimi giyiyorum makyajımı da yapıyorum:)))
yemek masasını süslüorum tıpkı misafir geleekmiş gibi...
mum felan..slow bir müzik de takıyorum...(ama hergün yapın):asigim::asigim:
sizde deneyin bayağı güzel oluyor
evlilik şenleniyor yani..
bak şimdi canım. burda benı bilen bilir, ve özellikle kinli bir şekilde konuşmayacağımıda bilir. dikkat edersen cümlemde yanaklarımıkızartan ifadeyi kullanarak yazmıştım. keşke uyarı aldığımız sayfalar çok geride olmasaydı sana okutabilseydim. ben o anda denk geldim ve topikin bekçisi değil bi kullanıcısı olarak (topik kapanmasın diye) uyarmak istedim.
hee ters anlasıldım, ters anlasılıncada bende terslendim. ama biz aylardır bu topikte bu sitede dertleşiyoruz. hı yine ben topikte değildim haber geldi sana mesaj var diye girip cevap yazmak istedim. bence ben değil bu topikin kapanmasını istemeyenler'' erken hamilelik belirtileri üzerine paylasım alanı'' başlığının dısına çıkarsak, herkes uyarıda bulunmalı.
kızlar istermisiniz ilk hamilelik haberini ben vereyim size?
ben geldim.
canım zaman zaman bu uyarıları hepimiz yapıyoruz.bu kaçıncı topicimiz.diğerlerini hep kilitlediler uyarı aldık ve yeni yeni topic açmak zorunda kaldık.o arkadaşımızda buranında kilitlenmesini istemediği için genel bir uyarı yaptı aslında sana yapılmış bir uyarı değil yani.
Hoşbulduk handancım mide bulantıları dışında iyi yediğim herşeyi çıkartıyorum bebişde iyi inş haftaya kalp atışlarını duyucaz daha iyi olucaz o zaman
HOŞBULDUK GULDECİM hihoyyyt
valla tebrik ederim seni ama bu dediğin ev hanımları için geçerli canım biz çalışanlar için olamaz her gün hergün :))))
canimm ne oldukii ben bisey anlamadimm
suzancım doğru diyorsun canım. insallah yine aynı şeyler olmaz. neyse . nasıl bebiş. bu arada progestoron tahlilimin sonucunu aldım şimdi 26,0 çıktı . çok merak ediyorum acaba varmı bebiş:CüvCüv:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?