1 2 3 deneme 1 2 lülülülülülü3 deneme kizlarr ordamisinizz
kizz deryaaaa senn hamile miydinn yemin ett hamissmisinn kizz yokksa yanlismii okkudumm cetvelini ingilizcemde yokkiravzanurcuk ne haber nasıl gidiyo uzun zamandır görüşemiyoruz
kizz deryaaaa senn hamile miydinn yemin ett hamissmisinn kizz yokksa yanlismii okkudumm cetvelini ingilizcemde yokki
ceylanım güzelim cimcimem Şeniz gel ben çatlatam senın yumurtaları iğneye hiç gerek yok kuzummm:roflol::roflol:
derya002 korkma kendiliğinden çatlamıştır yumurtan[/QUOT
inşallah canım yaa rahatlattın beni şimdi peki senin pembe akıntı hakkında bilgin vardır yada önceki arkadaşların yaşadıklarından bilirsin az çok
hmm demekki klomen gecikmede yapabiliyo belkide o toz pembe renkli akıntıda ondandır en son 18 ocakta adet olmuştum bugün martın 5 i ve adetimin üstünden 46 gün geçti normalde en son 43. gün mutlaka olurdum neyse artık hayırlısı
Kıslar bende hala beklemedeyim ya dun adet olmam gerekirdi henüz olmadım artı bugun istiğfar ettim ilk sabah ne yediysem çıkardım
Canım çatlat lülülülülülüçatlatsana lülülülülülü
:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:sadece dün geldi akıntı bugün su gibi akıntım var
kızlar bu haftada ıkınızı tahta oturtucaz galiba,
deryacım lekelenmende gelmiş adetinde gecikmiş. bi test alda yap gulum beee
karakız sendemı hamişsin yoksaaaa:CüvCüv:
klava: klava: klava: klava: klava:
:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:
aslinda takvime hic bakmican bilmiyeceksin bugun yin kacii bide oylemii yapsakki derya cimmm kaydirigubbakcemile5
o hamile resmilerini koyma kızz heyecan yaptırıyon bana :)))
Deryacım şimdi test yapsan varmı yokmu belli olur canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?