Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

kizz deryaaaa senn hamile miydinn yemin ett hamissmisinn kizz yokksa yanlismii okkudumm cetvelini ingilizcemde yokki

yok be gülüm yanlış okumuşsun sadece adetim 4 gün geçti klomenden olabilirmi diyorum bide dün pembe akıntım oldu ama kanama değil açık toz pembe bi akıntı bugünde hiçbişey yok merak ediyorum bende

Kıslar bende hala beklemedeyim ya dun adet olmam gerekirdi henüz olmadım artı bugun istiğfar ettim ilk sabah ne yediysem çıkardım

kızlar bu haftada ıkınızı tahta oturtucaz galiba,
deryacım lekelenmende gelmiş adetinde gecikmiş. bi test alda yap gulum beee

karakız sendemı hamişsin yoksaaaa:CüvCüv:

aslinda takvime hic bakmican bilmiyeceksin bugun yin kacii bide oylemii yapsakki derya cimmm kaydirigubbakcemile5

kızlar bu haftada ıkınızı tahta oturtucaz galiba,
deryacım lekelenmende gelmiş adetinde gecikmiş. bi test alda yap gulum beee

karakız sendemı hamişsin yoksaaaa:CüvCüv:

canım benim inşallah ama pek umudum yok benim test yapayım tamamda yerleşme kanamasıysa eğer bu çok geç döllenmiş demektir çünkü o akıntı dün geldi bu demektirki dün yerleşti peki yerleşmeden kaç gün sonra testte çıkıyo

aslinda takvime hic bakmican bilmiyeceksin bugun yin kacii bide oylemii yapsakki derya cimmm kaydirigubbakcemile5

geçmişi okuduysan ben bebekten bile vazgeçtim gülüm yaa bazı sorunlar nedeniyle yani bu ay hiç beklemiyorum ama arada kafamda kurcalanıyo işte yani bu ay olursa bana mucize gibi bişey olucak

o hamile resmilerini koyma kızz heyecan yaptırıyon bana :)))

:roflol::roflol: deryacım gaza getiriyorum senı koşarak git test al dıye. şimdi çıkar büyük ihtimalle, tabi varsa canım.
ama sen yınede bir kaçtane test al bir iki gün üst üste yaparsın testlerini.

deryacim bebekler zaten cok fzala ugrasmadigin beklemedigin bi zamanda geliyor.. bencede bi test yap cikar diye düsünüyorum.. benim adet günümde gelmisti pempe leke.. adetim 3 gün gecikincede test yapmistim.. varsa evde hadi yapta rahatlayalim..

Deryacım şimdi test yapsan varmı yokmu belli olur canım

olurmuki canım yaa 3 ten sonra çarşıya çıkıcam alırımda sorun şu eğer hamile kaldıysam adetime bikaç gün kala kaldmışımdır bundan eminim eğer öyleyse dünkü pembe akıntı yerleşme akıntısı bugün hiçbişey yok eğerki dün yerleştiyse bugün çıkmayabilir ama dimi

kıslar merhaba :))
benımde bı hafta adetıme ve cok sabırsızlanıyorum.vakıt gecmek bılmıyo acaba 3 gun kala falan yapsam cıkarmı testte bişey varsa eger ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…