Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

geçmişi okuduysan ben bebekten bile vazgeçtim gülüm yaa bazı sorunlar nedeniyle yani bu ay hiç beklemiyorum ama arada kafamda kurcalanıyo işte yani bu ay olursa bana mucize gibi bişey olucak

kuzum sen bu ay yaşadığın strese ramen eğer yumurtan gelişipte bebeğin sana tutunmuşsa, bu gerçekte buyuk bir işarettir sana:smiley-cool:

aaaa sendedemi gelmişti pembe akıntı anlatsana nasıl oldu pembe akıntıdan 3 gün sonramı testte çıktı pembe akıntı nasıldı evde testim yok ama çarşıya çıkıcam bugün çıkınca alıcam test

selam hanımlar ben geçen ay 6sında oldum tahminime göre 28/02 de olmam lazımdı ama 3/3 te oldum ama 3.günüm adetim bitmiş yani 2.günü aşırı olurdı-um az oldum bugünde bitti bitiyo gibi siz ce ne olabilir

Deryacım canım benim her halde çıkar bak ablam adet günü test yaptı iki çizgiyi gördü 3 gün felan sonra yerleşme lekesi geldi yani ondan önce testte çıkmıştı o yüzden şimdi bebişin gelmişse çıkar canım yap hadi:)

kıslar merhaba :))
benımde bı hafta adetıme ve cok sabırsızlanıyorum.vakıt gecmek bılmıyo acaba 3 gun kala falan yapsam cıkarmı testte bişey varsa eger ?

canım bekle ben önceden çok test yapardım bence sabredebilirsen bekle derim

canım üstüne görmede olabilir ama fazla ümitlenme derim benimki adet kanaması gibi değil sadece toz pembe akıntıydı

erken gebelik belirtileri neler bende çok meraktayım adetime birkaç 1 hafta var belirti olurmu acaba kasıklarımda ağrılar var

benim adetten 2 gün önce kahverengi lekem oldu.. sonra adet günü sildigimde pembe akinti geldi.. camasirim kirlenmedi cünkü sürekli gidip bakiyordum.. kasiklarimda batma oluyordu.. 3 gün bekledim leke falan gelmedi sadece sari kirli bi akintim oluyordu.. haalada devam ediyor zaten.. bide test yaptigim gün idrarim cok koyu renkteyti..ve kokusu vardi.. ister bekle iste hemen yap varsada silik cikar bence.. hakkinda hayirlisi olsun canim.. fazla düsünme o gelicegi zamani bilir..:1hug:

tamam canım bugün çarşıya gittiğimde alıcam test yapıcam söz en azından sıkıntım geçer

ayşe_on cum soruma cevap yazsana gerçekten merak ettim nasıl oldu akıntın bu arada hamileymişsin canım çok tebrik ederim seni allah sağlıcakla kucağına almayı nasib etsin

aslında o kadar sildimki kafamda hiç ihtimal bile vermedim sadece adet olacağım günü beklidum ama adetim 4 gün oldu geçiyo insan ister istemez acabamı diyo neyse hayırlısı artık ne diyelim bilgi verdiğin için teşekkür ederim canım benim

canım ablanın önce yerleşmesi olmuştur , şimdi şöyle oluyo önce döllenmiş yumurta rahme tutunuyor, yerleşiyor ancak ondan sonra vucut hamilelik hormonunu kanda sonrada idrarda salgılıyor. belki 3 gun once bi ıkı damla daha kan gelmiştir ablandan farkedememiştir. ki bazılarında eğer dollenmiş yumurta kılcar damarın üstüne yerleşmezse o bi damla kan bile gelmiyor.
ahhha ahhhh hiç farketmez yeterki bebişlerimiz tutunsun dimi. yanlış anlama lutfen asla bilmişlik yapmak iöçin yazmadım:1hug::1hug:Şeniz

saol canim benim.. Allah tez vakitte sana tatdirsin bu güzel duyguyu.. gerci sen daha önce tatmissin o yüzden fazla sIkInti yapma bence.. bi kere hamilelik olduysa ikincide olur Allahin izniyle..:ecrin_bebek:

PATRICIA bizimm reglmiz ayni gundu degilmii 11 12 mart olmasi lazim sende bi seyler degisik oldumu ende hic biey yokk

saol canim benim.. Allah tez vakitte sana tatdirsin bu güzel duyguyu.. gerci sen daha önce tatmissin o yüzden fazla sIkInti yapma bence.. bi kere hamilelik olduysa ikincide olur Allahin izniyle..:ecrin_bebek:

guzelim belkide yazdın ben unuttum naparsın olgun yasta gebe olunca insanda hafızada gidiyor :) sen en son ne zaman doktora gittin ve ultrasonla baktılarmı?

canım benimki kan değilsi toz pembe bi akıntı çok açık pembe hani pembe bi çamaşır giyersinde boyarya iççamaşırını aynen öyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…