guzelim belkide yazdın ben unuttum naparsın olgun yasta gebe olunca insanda hafızada gidiyor :) sen en son ne zaman doktora gittin ve ultrasonla baktılarmı?
canım benim 11mart evet aynı tarıhımız::))))) değişiklik belimin sol tarafında günlerdir böle ara ara cooookkk hafif şekilde batma oluyor ama kendimi çok dinlediğim içinde hissetmiş olabilirim okadar canım .PATRICIA bizimm reglmiz ayni gundu degilmii 11 12 mart olmasi lazim sende bi seyler degisik oldumu ende hic biey yokk
canım benimki kan değilsi toz pembe bi akıntı çok açık pembe hani pembe bi çamaşır giyersinde boyarya iççamaşırını aynen öyle
:uhm::uhm::uhm:
unutkanlik bendede basladi canim.. ben 4+6yken gittim alttan ultrasonla bakti ama görünmedi kücük oldugu icin.. sende bu hafta gecsin öyle git bence görmeyince insan iskilleniyor biraz.. hayirlisi olsun..kaydirigubbakcemile3
bu arada ndk akrep nerdeler kızlar girmiyolarmı hiç
canım 5+5 te gitsem mi acaba???
nolduya e napayım ben adetin tammen bitiminde test yapayımmı sizce
selam kızlar size bir haberim var
hamılesın dımeeeeeee bend dedım sana :)
ceylan tam cikiyodum 1 gulde hamis mii merak ettim 2 avartarini yapmisinn cook guzel olmusAkrep bunalımlarda tutmadı diye bişey yok sadece erkenden telaş yapıyor
Allahh senii n yapmasinn su netten cikcaktim cil yemek yapmamm lazimm seniin haberini bekeldimm bide sayfalar yavas aciliyo :mymeka:allahimm senii hamis yapsin 5 nisana kadar boyle dua edimm sanasabah öyle şiddetli bir ağrı ile uyandım ki..sorma.
zaten yataktan çıkamadım bir süre..
sonra da regl olduğumu anladım(((ama çok üzülmedim
ama ilginç birşey var geçen ay 6sında oldum
bu ayda 28 çekti diye pazar günü olmam gerekiyordu yani erken regl oldum..
niye böyle oldu anlayamadım
ceylancım beni 5 nisana yazarmısın canım??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?