Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

ya kızlar demin baktımda adetim kesilmiş gerçi umudum yok demiştim
hala da yok ama bigariplik var bu işte
doktora mı gitsem sizce?

aynı benim gibi olmuşsun tarihimizde aynı ama ben 3/3 oldum

Allahh senii n yapmasinn su netten cikcaktim cil yemek yapmamm lazimm seniin haberini bekeldimm bide sayfalar yavas aciliyo :mymeka:allahimm senii hamis yapsin 5 nisana kadar boyle dua edimm sana

kusura bakma anım yemeğine engel oldum:))bana çok dua et canım oldu mu

GULDECİM ÜZÜLME DAHA 2.DENEMEN OLDU 3.DE TUTACAK BEN İNANIYORUM:1hug:

inş handancım sen hamilesin inş duaların kabul olur..

ama ben zaten biliyordum olmayacağını size söylüyordum
o yüzden bu ay geçen ayki gibi olmadm çok şükür..
git gide daha da sakinleşiyorum...
sadece dün lekelenme olunca biraz şüphelenmiştim o da regl olacağım içinmiş nys sağlık olsun...mirmirmirmir

Allahh senii n yapmasinn su netten cikcaktim cil yemek yapmamm lazimm seniin haberini bekeldimm bide sayfalar yavas aciliyo :mymeka:allahimm senii hamis yapsin 5 nisana kadar boyle dua edimm sana

guldecim daha cok gencsin Allah ın kısmet ettigi gunde senden de guzel haber alacagiz insallah hem bişi diyimmi bende ilk hamileliğimde martta hamile kalmıstım ve yay bebekleri inanılmaz pozitif ve problemsiz oluyorlar :)
benim simdiki bebek akrep olacak yandık ki ne yandık :)

Allah herşeyin hayırlısını versin esteryacım inş.umutlar nisana...olsun ben ve eşim sağlıklı olalım mutlu
olalım da Allah başka keder vermesin bize...
ama sabah afedersiniz de biraz çıkardım şuanda midem felaket durumda
bazı aylarda böyle çıkarıyorum ama bu çıkarmanın nedenini de bilmiyorum..
bana doktor yolu göründü sanırım....

handancım adet günüm gelmeden 2 gün önce test yaptım ofiste dayanamadım negatif çıktı ama daha günüm gelmemişti .ama şuan geçti sonuç değişirmi sence

canım senede 2kere bende öyle kusmalı olurum. ayy felaket tafıfı ımkansızda ağrım olur. istediğin ilacı iç geçmez :çok üzgünüm:
bu işte adetin büyük belirtisiymiş normalmış yanı pms dedikleri şey. . herşeyi kadınlar cekıyor zaten ahhh ahh

handancım adet günüm gelmeden 2 gün önce test yaptım ofiste dayanamadım negatif çıktı ama daha günüm gelmemişti .ama şuan geçti sonuç değişirmi sence

canım tedavi felan görüomusun klomen felan kullandınmı ilaçlar adet geciktirebilio , belki geç döllenme olmuştur ama biraz karışık bi durum bi kaç gün daha bekle derim ben adet olmazsan tekrar test yaparsın

kızlar hamile olabilirmiyiiim hiçbir belirtisi hakkında fikrim yok dün adet olmam gerekirdi ama 1 hafatadır adet sancım var günüm geçti. tam bugün kesin adet olucam diyorum ama yok

handan hiç ilaç kullanmadım başlamadan önce doktora gittim dediki 22x17 mm vucuttan atılmak üzere olan bir dominant follikülün var dedi yani yumurtam çatlamak üzereymi o 3-4 gün denedik ve hastlanmadım ama sancım var 1 haftadır

Dygduru canım inşalllah geç döllenme olmuştur ve hamilesindir kesin sonuç için adetin 4-5 gün geciksin tatlım ben adetim 4.gün geçince test yapmıştım sen sabırlı bi hatuna benziosun biraz daha sabret pazar yada pazartesi yap bence kesin sonuç alırsın canım yumurtan güzelmiş inşallah tutmuştur

valla dediğin gibi canım....
Ne varsa kadınlarda var
bakın kızlar şuanda ibrahim saraçoğlu televizyonda..
çok önemli şeyler anlatıyr
"kadınların şu anda hamle kalamamasının ,erkeklerin sperm sayısının azalması genleriyle oynanmış tohumlardan olduğu söylüyor"
ve kızlar kesinlikle mevsimsiz meyve sebze yemeyin diyor dr.
Mesela domates kesinlikle yemeyin diyor
herşey beslenme bozukluğundan diyor
ve yiyeceklerin tohumu çok çok önemliymiş...

inşallah hayırlısı olur benim için haklısın ama beklemek insanı ölüdürüyor. 22x17 mm boyutlarına ulaşan bir yumurta kaç günde çatlar hiç fikrin varmı kendimce hesaplar yapmaya çalışıyorum. :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…