Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

canım ben doktora gitmeden hamiş kaldım bu konularda çok bilgili degilim ceylan arkadaşımız bayagı bilgili ona bi sor istersena.s.

Hamilelik belirtileri kişiden kişiye degişio canım ben benimkileri yazım istersen

adete 4 felan kala yogun kasık-bel agırı bacagıma kadar vuruodu,acaip gaz şişinlik bomba gibiydim,geceleri ateş basması terleme,agız kurulugu dudak kurulugu,adet olcakmış gibi sancı aklıma gelenler bunlar

"derya 002" nerelerdeydin yaaa, nihayet döndün hihoyyyt, seni çok merak ettik burda kaç kere sordum senden haberi olan varmı diye?

niye bu kadar uzun süre kayboldun bir terslik mi var merak ettim.

ceylan merhaba canım yeniyim aranızda hamileleik belirtileriniz hakkında bilgi verin banaaa. dün adet olmam gerekiyordu 1 hafatadır adet sancım var ama olamadım hamile olabilirimiyim belirtileri nedir

Handancım ne güzel yaa..
Hamilelik nasıl bir duygu acaba??
Bende çok merak ediyrum...
Elini karnına koyduğunda bebeğini hissetmek...
Ona birşeyler fsıldamak...
Belki de ona şiirler yazılar yazmak..
Ahhh..ahhh..

Handancım ne güzel yaa..
Hamilelik nasıl bir duygu acaba??
Bende çok merak ediyrum...
Elini karnına koyduğunda bebeğini hissetmek...
Ona birşeyler fsıldamak...
Belki de ona şiirler yazılar yazmak..
Ahhh..ahhh..

canımm sende yaşayacaksın o zaman göreceksin nasıl bir duygu:)
tabiki tarifsiz bir duygu anlatılmaz , ve büyük bir endişe birşey olacak kaybedeceksin korkusu yada iyi besliyormuyum acaba die kuruntu ,sürekli doktor kontrolünü beklemek yani hem büyük bi mutluluk hemde büyük bir endişe canım inşallah rabbim hepimize saglılklı bebişler verir:Saruboceq:

kızlar bu haftada ıkınızı tahta oturtucaz galiba,
deryacım lekelenmende gelmiş adetinde gecikmiş. bi test alda yap gulum beee

karakız sendemı hamişsin yoksaaaa:CüvCüv:

Patricia henüz hamile olup olmadığımı bilmiyorum adet tarihim dündü henüz bişi yok yalnızca göğüslerim çok şiş ve ağrıyo bide bugun istiğfar etmeye başladım inşallah hamileyimdir :))

ya arkadaşlar benim geçen adetimdede aynısı oldu bitiminde midem bulanıyodu şimdide aynı çıkarmmak için sıkıyorum

naber fısttık benimde gece kahverengi geldi vee sonuç hastayım...senin ne son durum?alanya ya da çok sevindim hamişmiş.nasıl da umutsuzdu aksam:))

evet canım alanya yı bende tebrik edrim..
Gece dediğin gib hiç umudu yoktu..ne güzel..ben sabah aşırı bir ağrı ile yandım sonuş regl olmuşum canım bir de üstüne istifra ..bayağı ötüyüm uzanıyorum şimdi..

12 haftalık olduk canım

maşallah allah bağışlasın canım:))

inş canım inş..
Ama umutlar artık başka bahara heralde sen çocuğunu inş kucağına aldığında ben daha hamileolurum..uffff...

E BUNUN NESİNE UFF DEDİN ŞİMDİ GULDE DAYAK İSTİON HEklava: HANİ SAKİNLEŞMİŞTİN HERŞEYİN HAYIRLISI BEN İLK BEBEGİMİ 5 HAFTALIKKEN KAYBETTİM BEBEGİN GELİP GİDECEGİNE GEÇ GELSİN DAHA İYİ

DOĞRU SÖYLÜYORSUN CANIM İNŞ HAYIRLSIOLUR..
EVET SAKİNLEŞTİM ARTIK AMA TEMBELLEŞTİM DE...
ZATEN BU AYDAN ÜMİDİMİN OLMAMASININ SEBEBİ DE FAZLA
ÇALIŞAMAMIŞTIK
EVET CANIM ALLAH SAĞLIKLA VERSİN BEBEKLERİMİZİ..
BU ARADA SANA DA ÇOK ÜZÜLDÜM CANIM ÇOK GEÇMİŞ OLSUN..

hayırlı olsun ayse on! ya bişey sorcam ne kadar gecikmiştin gittiğinde?benim 15 gün geçti,kan testinde de çıktı ama hala hiçbirşey görünmüyor çok korkuyorum!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…