slm kızlar ben geldim bugün adetim geçeli 4. günüm dün garip bişey yaşadım afedersiniz kilodum pembe boyanmış acaba giydiğim eşyalarmı boyadı dedim ama pembe bişey giymedim hatta altımda siyah eşofmanım vardı kan değil bu akıntı ama rengi toz pembe ve kilodun heryerini boyamış neyki bu şimdi fikri olan varmı eğer yerleşme kanamasıysa testte bugün çıkmaz dimi
Kimse yok mu hu hu komşular:)))
Handancım ne güzel yaa..
Hamilelik nasıl bir duygu acaba??
Bende çok merak ediyrum...
Elini karnına koyduğunda bebeğini hissetmek...
Ona birşeyler fsıldamak...
Belki de ona şiirler yazılar yazmak..
Ahhh..ahhh..
kızlar bu haftada ıkınızı tahta oturtucaz galiba,
deryacım lekelenmende gelmiş adetinde gecikmiş. bi test alda yap gulum beee
karakız sendemı hamişsin yoksaaaa:CüvCüv:
canımm sende yaşayacaksın o zaman göreceksin nasıl bir duygu:)
tabiki tarifsiz bir duygu anlatılmaz , ve büyük bir endişe birşey olacak kaybedeceksin korkusu yada iyi besliyormuyum acaba die kuruntu ,sürekli doktor kontrolünü beklemek yani hem büyük bi mutluluk hemde büyük bir endişe canım inşallah rabbim hepimize saglılklı bebişler verir:saruboceq:
naber fısttık benimde gece kahverengi geldi vee sonuç hastayım...senin ne son durum?alanya ya da çok sevindim hamişmiş.nasıl da umutsuzdu aksam:))
12 haftalık olduk canım
canımm sende yaşayacaksın o zaman göreceksin nasıl bir duygu:)
tabiki tarifsiz bir duygu anlatılmaz , ve büyük bir endişe birşey olacak kaybedeceksin korkusu yada iyi besliyormuyum acaba die kuruntu ,sürekli doktor kontrolünü beklemek yani hem büyük bi mutluluk hemde büyük bir endişe canım inşallah rabbim hepimize saglılklı bebişler verir:saruboceq:
E BUNUN NESİNE UFF DEDİN ŞİMDİ GULDE DAYAK İSTİON HEklava: HANİ SAKİNLEŞMİŞTİN HERŞEYİN HAYIRLISI BEN İLK BEBEGİMİ 5 HAFTALIKKEN KAYBETTİM BEBEGİN GELİP GİDECEGİNE GEÇ GELSİN DAHA İYİ
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?