Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Canım öncesindede çalışmalar olduysa o zamanda dölleyebiliyor tatlımm

hayır tatlım ya geçen ay dr.um yumurtlama takibi yaptı ve çatlatma iğnesinden 36 saat sonra ev ödevi demişti yani yumurtalar çatladıktan sonraydı ve ondan sonra istediğiniz zaman demişti ...neyse nasibse tabiki olacaktır..:ecrin_bebek: gidene kadar boş bırakmadım zaten...:jeyyar:

hayır canım ya başlamadı.annemin kızıyım o kadar çocuk doğurdu gık demedi.bellide olmaz daha 5.5 haftalık belki olur daha

Kadişim tamam işte çtlatma iğnesinden 36 saat sonra yumurtan çatlıyor öncesinde çalışma olursa sperm oluyor sende ve spermler 72 saate kadar canlı kalabiliyor ya işte yumurtan çatlamadan önce ilişkiye girmek önemli yani ve tabi yumurtlama günü bir gün sonrası da önemli. Yani şansın var senin bozma bakayım moralini.

Canım öncesindede çalışmalar olduysa o zamanda dölleyebiliyor tatlımm

evet tatlım ya pek bırakmadım gidene kadar.. birde 2 gündür filan çok fazla bel ağrısı ve oldukça yoğun akıntım var..benneyaptımki.sanırım şu aralar tam vakti üzüntüm ondan birazda...:çok üzgünüm:

teşekkürler tatlım.a.s.iyiki varsınız...a.s. :teytey: :enbuyukkk:

Evet canım hamıssın.............allah saglıkla sıhhatle kucagına almayı nasıp etsın.......... Mrb arkadaslar bende yenı uyeyım ayın 2 de ıkıgun olmak uzere asılama oldum bugun gobek altımda batmalar var sızece normalmı

istirik inşllah rahat bir hamileli geçirirsin ve rahat doğum yaparsın. Darısı başımıza inşallah.
Ebrucum ne oldu söylesene tatlım bekliyoruz seni.

evet karakızz hamilesin tebrikler de neden bu kadar şaşkınsın ..uzun zamandır olmuyormuydu...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…