Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

selam kıslar ben geldim 3 gndr nette sorun wardı çatladım meraktan warmı hamişşş

bugünde doktara gittim usg çektirdi ne kist var ne bi şey doktara adet görmedim daha dedim daha çok var dedi 7 mm olmuş dedi ama benim iğne olmadan önce 2 yumurta vardı 23mm onlar çatladı bunlar adete dönüşmezmi yada dönlenir ikizide olmadı kafam çok karışık

Canımcım bu testler konusunda pek tecrübeli sayılmam umarım İNŞALLAHHH HAMİLESİNDİR.

sonuç 410,97 yazıyo şimdi ben gercekten hamilemiyim
Evet tatlım bebişin yola çıkmış sonucunda iyi görünüyor, Allah sağlıkla kavuştursun bebeğinize, darısı başımıza.
teşekkürler tatlım.a.s.iyiki varsınız...a.s. :teytey: :enbuyukkk:
Canım sen de iyi ki varsın, öpüyorum
canım normaldir herhalde çünkü bizler de yaşıyoruz bu tür şeyleri aşılama yaptırmadığımız halde. Hamile de olabilirsin inşallah öylesindir, ama çok kaptırma kendini psikolojik de olabilir.

Cnım sen tekrar kan testi yaptır bence beelki yanlıştır o laboratuvar testi. İnşallah hamilesindir asunun rüyası hayra çıkar inşallah.

tatlım ya seni üzmek istemem inşallah hamişsindir ama idrarda ilaçlar yanıltabiliyor (bhcg hormonu yükselebiliyor)...gününde epeyce geçmiş bence bir kez daha kan tahlili yaptır..

Kızlarrr yumoşlarımı gördüm 3 tanecik olmuşlar bir tatlılarda koca koca maşallah 18 19 20 mm
Dr.um bu ay daha şanslı olduğumu dedi hemen çatlatma iğnesi oldum..Hadi hayırlısı ben yine elimden geleni yapıyım gerisi Rabbimin sağlıklı melek vermesine kalsın:asigim:

evet canım uzun zamandır olmuyordu o yüzdende hala inanmıyorum ve şaşkınım allahım isteyen herkese nasip etsin

Amiiiin canım..:Saruboceq: peki ne zamandır olmuyordu yani ne zamandır istiyordun..:ecrin_bebek:

Dr.a dedim ki :Ben kafaya koydum Meliha Hanım mart kedilerine yetişeceğim dedim sen bu azimle başarırsın dedikaydirigubbakcemile3

canım ümitlenme.bu sorunu bende yaşadım.hamilemiyim değilmiyim diye kafayı yedim doktor çatlatma iğnesinin etkisinin 10 bazende 15 gün sürebileceğini söyledi.ben adetten 7 gün önce idrar testi yaptım.silik çıkmıştı.2 gün sonra biraz daha netti.2 gün sonra yine yaptım.daha da netti en son adetten 1 gün sonra yaptım 422 çıktı.yani seninki büyük ihtimalle iğnenin etkisidir.inş değildir ama çok düşük çıkmış benim adetten 2 gün önceki kanım da 168 çıkmıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…