ya ben çatlatma iğnesi vurulmuştum şabat 12 de 1 adet olmam lazımdı olmadı 4 martta idrar testi yaptırdım labaratuarda pozitif çıktı hemen kan testi yaptırmaya gittim orda 0.27 çıktı yani negatif hama hala adetim gelmedi
Evet tatlım bebişin yola çıkmış sonucunda iyi görünüyor, Allah sağlıkla kavuştursun bebeğinize, darısı başımıza.sonuç 410,97 yazıyo şimdi ben gercekten hamilemiyim
Canım sen de iyi ki varsın, öpüyorumteşekkürler tatlım.a.s.iyiki varsınız...a.s. :teytey: :enbuyukkk:
canım normaldir herhalde çünkü bizler de yaşıyoruz bu tür şeyleri aşılama yaptırmadığımız halde. Hamile de olabilirsin inşallah öylesindir, ama çok kaptırma kendini psikolojik de olabilir.Evet canım hamıssın.............allah saglıkla sıhhatle kucagına almayı nasıp etsın.......... Mrb arkadaslar bende yenı uyeyım ayın 2 de ıkıgun olmak uzere asılama oldum bugun gobek altımda batmalar var sızece normalmı
ya ben çatlatma iğnesi vurulmuştum şabat 12 de 1 adet olmam lazımdı olmadı 4 martta idrar testi yaptırdım labaratuarda pozitif çıktı hemen kan testi yaptırmaya gittim orda 0.27 çıktı yani negatif hama hala adetim gelmedi
evet karakızz hamilesin tebrikler de neden bu kadar şaşkınsın ..uzun zamandır olmuyormuydu...
Ya kızlar kımse benımle ılgılenmıyor
evet canım uzun zamandır olmuyordu o yüzdende hala inanmıyorum ve şaşkınım allahım isteyen herkese nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?