Kızlarrr yumoşlarımı gördüm 3 tanecik olmuşlar bir tatlılarda koca koca maşallah 18 19 20 mm
Dr.um bu ay daha şanslı olduğumu dedi hemen çatlatma iğnesi oldum..Hadi hayırlısı ben yine elimden geleni yapıyım gerisi Rabbimin sağlıklı melek vermesine kalsın:asigim:
Kızlarrr yumoşlarımı gördüm 3 tanecik olmuşlar bir tatlılarda koca koca maşallah 18 19 20 mm
Dr.um bu ay daha şanslı olduğumu dedi hemen çatlatma iğnesi oldum..Hadi hayırlısı ben yine elimden geleni yapıyım gerisi Rabbimin sağlıklı melek vermesine kalsın:asigim:
tatlım ya seni üzmek istemem inşallah hamişsindir ama idrarda ilaçlar yanıltabiliyor (bhcg hormonu yükselebiliyor)...gününde epeyce geçmiş bence bir kez daha kan tahlili yaptır..
ya ben sadece bebk için değil niye böyle bişey oldu yumurta ya döllenir yada dönlenmezse adetle atılır deme
bozo85 hoşgeldin seni unuturmuyuz uşaklım
Bozo hoşgeldin canım bir anda herkes girince göremedik seni, ceylnın haberini bekliyorduk bir de cuma sonu hamiş çıktıya heyecan yaptık alınma tatlım
Amiiiin canım..:Saruboceq: peki ne zamandır olmuyordu yani ne zamandır istiyordun..:ecrin_bebek:
başına böyle bişey gelen varmı
hoşgeldin bozocum nasılsın canım...hg diyecem ama net bi gidip bi geliyor anlamadım valla..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?