Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Hadi hayırlısı diyelim ceylan inşallah güzel ve sağlıklı bir bebiş sahibi olursun

Ya ksıklarımdaydı agrı ılk gunlerde sımdı bugun gobek altımda basladı batmalar
BUNU YAZMISTIM AMA KIZLAR KENDIMI OLUMSUZA ALISTIRIYORUM AMA KASIKLARIMDAKI AGRI ASILAMANIN ILK GUNUNDEN ITIBAREN VArdı sımdı aradasn 5 gun gectı gobek altımda ıgne batmaları var

hadi hayırlısı tatlım ..ödev ne zaman... kaydirigubbakcemile3

demet yaren çoğu belirti psikolojik hele bazen kusma bile olabiliyor nekadardır istiyorsun

ödev yarın başlıyor 3 gün peşpeşe kaydirigubbakcemile3
Karakızz hamilemisin tebrikler nasıl annelik anlat bakalım biraz geç geldim tebrikler

Ceylanım gözün aydın ben demedim mi sana 3-4 tane yumoşun olmuştur bu ay diye haydi inşallah tutar da mart kedisi olursun sende:))

Bozo hoşgeldin canım bir anda herkes girince göremedik seni, ceylnın haberini bekliyorduk bir de cuma sonu hamiş çıktıya heyecan yaptık alınma tatlım

ebruşko1982 idrar testleri çok yanıltıyor o yüzden fazla takılma çünkü her test aynı kalitede değil çatlatma iğnesi hormon değerlerini yükseltir kanda idrarda çift göstermezmiş

hoşgeldin bozocum nasılsın canım...hg diyecem ama net bi gidip bi geliyor anlamadım valla..

Amiiiin canım..:Saruboceq: peki ne zamandır olmuyordu yani ne zamandır istiyordun..:ecrin_bebek:

canım 1 yılı aşkın bir süredir olmuyordu ve eşimde sperm hareketliliği düşüktü bunuda yaklaşık 2,5 ay önce öğrendik ve gittğimiz dr eşime 3 tane ilaç verdi bunlardan biride klomen dr eşime bu ilaçları kullanmaya başla 3 ay içinde eşin hamile kalabilir dedi olmassa 3 ay sonra tekrar tahlil yapar başka bir tedavi deneriz dedi ve sonuç hamileyimm hala da aptal gibiyiz şuan karmakarısık duygular içindeyim

xara klomenle ben 5 tane bekliyordum neyse 3 tanede iyi hayırlısı şans geçen aya göre yüksek ..

demetcim bende aşılama yapıldığı günlerde acayip kötüydüm.idrarım geldiği zaman yada gelmeye başladığında bi ağrı sağlanıyordu taa kalbime kadar etkiliyordu.tuvalete gitmeye korkuyordum.sonra geçti.şimdi bastırınca hala var o acısı.dr sordum ben bugün oda yüzüme baktı gülümsedi.haftaya bakalım dedi.

başına böyle bişey gelen varmı

benim basima geldi. cinde hemde ben yurtdisindayim testim 0.71 cikti gicik dr yok dedi 11gun sonra tekrar gittim cinde bayram oldugu icin sadece ultrasonla baktilar yine nbisi yoktu.. 12gun sonra tekrar gitttim cunku adetim gelmemisti ve hamileymisim. ilk dr a da gicik oldum tabi.. neyse arkadasim sonra 6haftalikken dustu insallah seninki dusmez ve saglikli olur benceeeeeeeeee hamilesin:))a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…