Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

kaç hamiş oldu ben 3 gndr gremdm çatladım merktan
Bugün beray60 ve karakızz hamile.
xara klomenle ben 5 tane bekliyordum neyse 3 tanede iyi hayırlısı şans geçen aya göre yüksek ..

Bak sen 5 tane bekliyormuş daaa 3 tane de iyiymiş deeee, klava: seni haaa, geçen ay bir tane vardı ya şükret haline daha ne istiyorsun kaydirigubbakcemile

Rabbim yüzünü güldürmüş ne güzel..işte Allah ol dedimi oluyor .:ecrin_bebek:.bizim içinde dua et canım şimdi senin duaların kabul olur...:Saruboceq:

Ebruşko anlamadım canım ben senin durumunu. Şimdi sen adet olmadan yumoşlar tekrar mı büyümeye başlamış. Allah Allah nasıl birşeymiş o ya? Bence de sen tekrarla testi, yoksa başka doktora git bakalım ne diyecek?

ceylan çok teşekkür ederim ama şu an hiçbirşeyin farkında değilim bir kaç saat önce öğrendim hamile olduğumu ve çok şaşkınım gülsemmi ağlasammı bilemedim öylece dondum kaldım

ebruşko1982 idrar testleri çok yanıltıyor o yüzden fazla takılma çünkü her test aynı kalitede değil çatlatma iğnesi hormon değerlerini yükseltir kanda idrarda çift göstermezmiş

ya canım ben onu kafaya takmıyom öbür yazdığımı okumadınız herhalde ben bu gün doktara gittim usg çektirdi 7 m yumurta oluşmaya başlamış başka bişey çıkmadı benim 2 yumurtam çatlamıştı onlar çatlayınca ya dölleniyo yada adet kanamasıyla atılıyo deme ama benim adet gelmedi doktar daha çok var gelmesine diyo

Karakızz ay ne güzel tedaviniz hemen sonuç vermiş. Allah hepimize bu güzel duyguyu tez zamanda yaşamayı nasip etsin inşallah.

Şükrediyorum hocam ya ne kızıyorsun :)) Şansım geçen aydan yükseldi hayırlısı
Sende nevarneyok kuşum

Rabbim yüzünü güldürmüş ne güzel..işte Allah ol dedimi oluyor .:ecrin_bebek:.bizim içinde dua et canım şimdi senin duaların kabul olur...:Saruboceq:

kadişim etmemmi canım bütün dualarım sizlerle allah isteyen herkesin kucaklarını doldursun yüce rabbim bu mutluluğu isteyen herkese yaşatsın en kısa zamanda sizlerde bu mutlu haberi alırsınız inşallahhhh:CüvCüv:

Ebruşko adet olmaması yeni yumurtaların oluşmaması anlamına gelmez sevedailin başına geldi adet olmadı yeniden 18 mm yumurtası oluşmuştu sonra adet olmuştu sanırım ..kiste dönmüştü sanırım bence sen tekrar dr.a git

Ebruşko1982 hamilesin demek isterim ama umut vermek umutlandırmak seni daha yıpratır inş.güzel haberlerle gelirsin

Çenenisss kopsunnn emiii.. bıdıbıdı bıdıbıdııı.. ıkı dk bos bıraktık kac sayfa gıtmıss bulamdım nerde kalmıs yazımmm... kaydirigubbakcemile3
Olmas cım cevap vermıs tek bana ben de onla konısıyım barı
nasılsın canımcımmma.s.

sen ne zaman yaptırdın testi adetine kaç gün vardı ben adet günümden 2 gün sonra yaptırdım

nbr bende yeni geldim nasılsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…