Bugün beray60 ve karakızz hamile.kaç hamiş oldu ben 3 gndr gremdm çatladım merktan
xara klomenle ben 5 tane bekliyordum neyse 3 tanede iyi hayırlısı şans geçen aya göre yüksek ..
canım 1 yılı aşkın bir süredir olmuyordu ve eşimde sperm hareketliliği düşüktü bunuda yaklaşık 2,5 ay önce öğrendik ve gittğimiz dr eşime 3 tane ilaç verdi bunlardan biride klomen dr eşime bu ilaçları kullanmaya başla 3 ay içinde eşin hamile kalabilir dedi olmassa 3 ay sonra tekrar tahlil yapar başka bir tedavi deneriz dedi ve sonuç hamileyimm hala da aptal gibiyiz şuan karmakarısık duygular içindeyim
ebruşko1982 idrar testleri çok yanıltıyor o yüzden fazla takılma çünkü her test aynı kalitede değil çatlatma iğnesi hormon değerlerini yükseltir kanda idrarda çift göstermezmiş
hb iiyim bu ay bomba gibiyim hiç kafama takmamaya çalışıyrm
Rabbim yüzünü güldürmüş ne güzel..işte Allah ol dedimi oluyor .:ecrin_bebek:.bizim içinde dua et canım şimdi senin duaların kabul olur...:Saruboceq:
ebrusko 1982 ayni seyleri bende yasadim canim bana guven hamilesin insallahhh
canim ben az once yazdim okuyamadin sanirim senin degerin 0.21 degilmi canim benimkide 0.71 di cinde dr bana bebk yok dedi cok uzuldum 29gun sonra ogrendimki hamileymisim bi onceki msjimi oku canim ben burdan zor okuyup yaziyorum cevaplari cunku netim cokkkk yavas:))
nasıl yani canım
Çenenisss kopsunnn emiii.. bıdıbıdı bıdıbıdııı.. ıkı dk bos bıraktık kac sayfa gıtmıss bulamdım nerde kalmıs yazımmm... kaydirigubbakcemile3
Olmas cım cevap vermıs tek bana ben de onla konısıyım barı
nasılsın canımcımmma.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?