hoşgeldin öslemm
nbr bende yeni geldim nasılsın
hg öslemcim nasılsın bakiiiim....
dünüşüüüüüüüüüüm nerdesin.....
Şükrediyorum hocam ya ne kızıyorsun :)) Şansım geçen aydan yükseldi hayırlısı
Sende nevarneyok kuşum
Ebruşko adet olmaması yeni yumurtaların oluşmaması anlamına gelmez sevedailin başına geldi adet olmadı yeniden 18 mm yumurtası oluşmuştu sonra adet olmuştu sanırım ..kiste dönmüştü sanırım bence sen tekrar dr.a git
Canım ben 14. gün yumurtladım sanırım, çalışmalarda gün aşırı oldu. Eşim yok çarşambadan beri şehir dışında görevde, yarın gelecek. zaten beklemedeyiz bakalım hayırlısı, göğüslerimde (özellikle solda) sızı ve uçlarında zaman zaman uyuşma oluyor, kasıklarımda sağlı sollu hafif batmalar ve bel ağrısı var ama adetime de yaklaşık 1 hafta var. Hem biliyorsun bunları yaşayıp sonunda hüsran da olabiliyor o nedenle hamileliğe yormuyorum. rabbim hayırlısıysa nasip etsin bu ay inşallah olmazsa hayırlı zamanında verir inşallah.
kendi doktorum izinde bende başka doktara bu gün bakıldım kist yok dedi ne ilaç verdi ne bişey
Burdayım kıss acık bilinçleniyorum kaydirigubbakcemile2
hosbulduk kıslar yaaa cok yorgunum sabahtan berı ev ısı yaptım sonra da esım gorev verdı onu yapmaya calısıyom hala daha bu saat oldu bıtıremedım yorgun dustum valla siz nasılsınız
burdayım canımm ya sırtım tutuldu oturarak ıs yapmaktan omuzlarım fılan donemıyom bı tarafa vallaaa:çok üzgünüm:ÖZlemcim naber kuşummmmm :))) bana da cvp ver
Bak sen özleme sadece olmasla konuşacakmış:dilcikar:
Bak sen özleme sadece olmasla konuşacakmış:dilcikar:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?