Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Şükrediyorum hocam ya ne kızıyorsun :)) Şansım geçen aydan yükseldi hayırlısı
Sende nevarneyok kuşum

Canım ben 14. gün yumurtladım sanırım, çalışmalarda gün aşırı oldu. Eşim yok çarşambadan beri şehir dışında görevde, yarın gelecek. zaten beklemedeyiz bakalım hayırlısı, göğüslerimde (özellikle solda) sızı ve uçlarında zaman zaman uyuşma oluyor, kasıklarımda sağlı sollu hafif batmalar ve bel ağrısı var ama adetime de yaklaşık 1 hafta var. Hem biliyorsun bunları yaşayıp sonunda hüsran da olabiliyor o nedenle hamileliğe yormuyorum. rabbim hayırlısıysa nasip etsin bu ay inşallah olmazsa hayırlı zamanında verir inşallah.

kendi doktorum izinde bende başka doktara bu gün bakıldım kist yok dedi ne ilaç verdi ne bişey

Canım hayırlısı az kalmış bakalım ne olacak belirtilerin çok iyi kuzum biz bu gidişle belirti yaşamadan hamıle olduğumuzu öğreneceğiz
kendi doktorum izinde bende başka doktara bu gün bakıldım kist yok dedi ne ilaç verdi ne bişey

Çok ilginç bence dr baktıysa hamilelik olsaydı derdi rahim duvarı kalınlaşırmış :asigim:

dünüşüüüüüüüüüüm nerdesin.....

yanlis yazmisim 29 degil yaklasik 20gun sonra ultrasonda kesinlesti hamileligim ama tabi 6 haftalikken kaybettim( ins seninki saglikli olur canimm biraz daha sabir:))

hosbulduk kıslar yaaa cok yorgunum sabahtan berı ev ısı yaptım sonra da esım gorev verdı onu yapmaya calısıyom hala daha bu saat oldu bıtıremedım yorgun dustum valla siz nasılsınız

nasıl bi görev mı yoksa...kaydirigubbakcemile3

kıslar bişey sorcam ben şimdi ballı polenli kürü uyguluyrm bide soğan kürünü yapsam bi zaraı olurmu acaba bilen warmı

ÖZlemcim naber kuşummmmm :))) bana da cvp ver
burdayım canımm ya sırtım tutuldu oturarak ıs yapmaktan omuzlarım fılan donemıyom bı tarafa vallaaa:çok üzgünüm:
Bak sen özleme sadece olmasla konuşacakmış:dilcikar:

bozo degıl kıssss olmasssskaydirigubbakcemile3

işin şakası tabiii bütün kıslar toplanmısız genee:sm_cool:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…