Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Bozocum sen bu ay ballı polenli kürü yap. inşllah hamile kalırsın da gerek kalmaz ama olmazsa gelecek ay soğan kürü yaparsın, belki hepsi birden zararlı olur Allah korusun

nette bazı dokumanlar var onları cd ye alıyorum sabahtan berı bıtmedı esımın ısıyle alakalı bısey resmen koltuga cakıldım vallaaa

elif soylu sen adetinden kaç gün sonra utrasyonda belli oldu kan tahlilini ne zaman yaptın kaç gün vardı adetine

konuşmaları dinleyerek kıss
şaka kıs anladım heralde...kaydirigubbakcemile3
kıslar bişey sorcam ben şimdi ballı polenli kürü uyguluyrm bide soğan kürünü yapsam bi zaraı olurmu acaba bilen warmı

canım ibrahim saraçoğlu sanırım iki kürü aynı anda uygulamayın diyor..emin değilim ama bi araştır istersen...CADIARZU

Bozocum sen bu ay ballı polenli kürü yap. inşllah hamile kalırsın da gerek kalmaz ama olmazsa gelecek ay soğan kürü yaparsın, belki hepsi birden zararlı olur Allah korusun

bende korktum o yzden yapmadım soğan kürünü dr ibrahim saraçoğlu bazı kürler birlikte olmaz dedi oyzden yapmadım bu ay bi balı deniyim

kıslar adetten sonraki 12 14 16. günlermi öenmliydi çift sayılar

Canım dotorlar öyle diyor ama aslında senin yumurtlama günün önemli. Yumurtlamadan önceki 3 gün, yumurtlama günün ve bir gün sonrası en önemli günler. Eğer gün aşırı olursa sperm kalitesi daha iyi oluyormuş. sen kendi yumurtlamana göre ayarla günleri eğer 15. günse 13-15-17 gibi mesela ama en iyisi olabiliyorsa adet bitiminden yumurtlamaya kadar gün aşırı sonra da en az 2 günde bir ne olur ne olmaz bakarsın başka bir yumurtanın sonradan gelişeceği tutar. Ebruşkonun öyle olmuş herhalde bir de sevdailin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…