Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

:roflol: :roflol: kaydirigubbakcemile3 kıs allah canını almasın gece gece krize soktun benii

heheheeeeeeeeee amin kıs valla kısın şanslı benim gibi kayınvaldesi olcak...:içelim: :teytey:

ejdercım dr gulumsemesı bı umut ısıgı olabılırmı

kızlar yaaa offff suan cok moralım bozuldu az once esım aradı.Buraya uzun uzun yazmıycam ama benım kaynanam benım dugunumu bozup esımle ıkımızın hayatını kararttı herseyı bırakıp sıfırdan tutunduk hayata hıcbıseyımıs yoktu daha ıkı sene onceye kadar dusene herkes tekme attı kımse yanımızda olmadı bız esımle kolkola buraya kadar geldık bu kısa sure ıcınde.sımdı allaha sukur oturdugum ev on numara esyalrımdan hıcbı eksıgım yok maddı olarak da durumumuzu ıyılestırdık sımdı dusmanlarımız dost oluyor bıze.Kaynanam benı ıstıyordu son gun vazgecmıs hanfendı yok efendım ben ıstemıyom evlenmıceksınız esım de sevıyorum dedı ve evlendık.Ogunden berı gorusmuyoruz yaptıgı daha cooook seyler var da bosverın Allah'a bırakıoyrum onu.Şimdi barışmak ıstıyormus bızımle.Herkese o kızla yapamaz ayrılcak kapıma gelıcek demıs esım ıcın sımdı yuzu kara cıkınca herkese haber edıyomus gelsınler barısalım dıye ...Okadar yaralarımız var kı affedılmesı mumkun olmayan yaralar hem de...en mutlu gunumuzu zehır ettı tum esyalarımızı yagmaladı evımızı zaptettı.. neyse ısın aslına geleyım az once esımın telefonunu aramıs numarayı buyuk ıhtımal kardesınden bulmustur...esım aradı bunu soylemek ıcın annesının sesını tanımıs hemen kapatmıs telefonu kardesını aramıs annene soyle benı sakın aramasın bıze bulasmasın bu saatten sonra yoksa numaramı degsıtırmek zorunda kalırım demıs.bana haber verdı sınırlerım bozuldu.Onu hayatımızdan sonrsuza dek cıkardık o da bızden uzak dursun yalvarıyorum yaa herkes yerınde sagolsun.Bundan sonra hıcbısey eskısı gıbı olmaz.Ellerım tıtrıyo sınırden aglıyorum ya allah kahretsın...Nefret edıyorum ondansenağlamaEvliliğimize zarar vericek yaklasıyo bıze senağlama

heheheeeeeeeeee amin kıs valla kısın şanslı benim gibi kayınvaldesi olcak...:içelim: :teytey:

kaydirigubbakcemile5 orası kesin cicimm
valla bu ay çalışmalar 12-14 günler oldu sonrası çalışma yapcak vakit olmadı birbirimizi yedik o günlerde tuttu tuttu yoksada kısmett canım

Canım moralini bozma, bak eşin senin yanında. Bu saatten sonra size zarar veremez. Ama o da anne işte, birşey diyemiyorum. Üzülme sen istemiyorsanız görüşmezsiniz.

kızlar yaaa offff suan cok moralım bozuldu az once esım aradı.Buraya uzun uzun yazmıycam ama benım kaynanam benım dugunumu bozup esımle ıkımızın hayatını kararttı herseyı bırakıp sıfırdan tutunduk hayata hıcbıseyımıs yoktu daha ıkı sene onceye kadar dusene herkes tekme attı kımse yanımızda olmadı bız esımle kolkola buraya kadar geldık bu kısa sure ıcınde.sımdı allaha sukur oturdugum ev on numara esyalrımdan hıcbı eksıgım yok maddı olarak da durumumuzu ıyılestırdık sımdı dusmanlarımız dost oluyor bıze.Kaynanam benı ıstıyordu son gun vazgecmıs hanfendı yok efendım ben ıstemıyom evlenmıceksınız esım de sevıyorum dedı ve evlendık.Ogunden berı gorusmuyoruz yaptıgı daha cooook seyler var da bosverın Allah'a bırakıoyrum onu.Şimdi barışmak ıstıyormus bızımle.Herkese o kızla yapamaz ayrılcak kapıma gelıcek demıs esım ıcın sımdı yuzu kara cıkınca herkese haber edıyomus gelsınler barısalım dıye ...Okadar yaralarımız var kı affedılmesı mumkun olmayan yaralar hem de...en mutlu gunumuzu zehır ettı tum esyalarımızı yagmaladı evımızı zaptettı.. neyse ısın aslına geleyım az once esımın telefonunu aramıs numarayı buyuk ıhtımal kardesınden bulmustur...esım aradı bunu soylemek ıcın annesının sesını tanımıs hemen kapatmıs telefonu kardesını aramıs annene soyle benı sakın aramasın bıze bulasmasın bu saatten sonra yoksa numaramı degsıtırmek zorunda kalırım demıs.bana haber verdı sınırlerım bozuldu.Onu hayatımızdan sonrsuza dek cıkardık o da bızden uzak dursun yalvarıyorum yaa herkes yerınde sagolsun.Bundan sonra hıcbısey eskısı gıbı olmaz.Ellerım tıtrıyo sınırden aglıyorum ya allah kahretsın...Nefret edıyorum ondanEvliliğimize zarar vericek yaklasıyo bıze

canım uzme kendını neden strese sokuyorsun kendını lutfennnnnnn yapma herkes yağptıgından utanır

tatlım çok üzüldüm ...ama lütfen moralini bozma ..mademki bu zamana eşinle birbirinize tutunarak geldiniz bununda üstesinden gelirsiniz...yerimseniben

Öslemcim sakın morel bozmak yok özelliklede bebiş isterken
zaten bu yaşadıklarının içinde en önemlisi eşinin senin arkanda durmuş olmasıdırr.O yüzden sakın öle şeylere morel bozup durma

cevremızdekı ınsanlar artık kımın ne oldugunu anladılar ve herkes bıze hak verıyor.
kızlar sımdı de esım mesaj yazmıs bana tabıı bılıyor bunu ogrendıkten sonra kotu olucamsenağlama

Gözlerin ufkumda bir nur inan ki
En umutsuz karanlık gecelerde
Seninle kördüğüm gibiyim sanki
Çözülmek bilmeyen bilmecelerde
Sen bir leyla isen ben de mecnunum
Bir sana yangınım bir sana vurgunum
Sensiz yaşayamam anlıyor musun
Hava gibi su gibi sana mecburum

bende ona soyle cevap yazdım

seni çok seviyorum çok asla kım ne yaparsa yapsın ne derse desın ve ne olursa olsun ayrılmıycaz sonsuza dek sevgılın esın dostun olarak kalıcam söz verıyorum..Inatla baglıyım sana ve kocaman bı sevgıyle sakın unutma yanlız sana aıtım ve sonsuza kadar da boyle olucak
:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:

ya paylasıcak kımsem yok sızlerle paylasıyorum bunu lutfen garıpsemeyın olurmu..Gercekten moralım cok bozuldu.nıye arıyoooo yaaaa offfffffff.2senedır bız neler cekerken yoktu sımdı durumumuz ıyı sımdı nıye var nıyeeeesenağlama

olmasçım neden birbirinizi yediniz noldu kötü bişi yok inşallah...:1no2:

özlem bence allaha dua et. eşinde annesiyle bir olabilirdi.çok şanslısın çok romantik seni seven değer veren bi eşin var.bence sen kayınvalideni düşünüp üzüleceğine bunu düşün ve mutlu ol.görüşmek istemiyorsan zorla değil ya görüşmezsin olur biter.

arkadasım sakın uzme kendını kı bebek ısterken mılletın ıstedıgı bu zaten ya ben anlamıyorum bı kayınvalıde ılk once dusunur oglum mutlumu tamam ıste oglumu mutlu edenı bende mutlu ederım dıye neden dusunmezler anlamamkı bosver arkadasım ınan uzme kendını kocana da annesıyle gorusme dıye baskıda yapma herkes tercıhını yapmıs zaten yanında sen varsın hıc uzulme

Kızlar ben çıkıyorun hepinize iyi geceler. Özlem sakın canını sıkma eşinle siz birbirinize yürekten bağlısınız işte daha ne olsun, Allah mutluluğunuzu daim etsin kimse bozamasın inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…