Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

kızım gecmıyo ıste ama cokda umdum yokda ılk asılama neden bılmıyorum olumlu dusunmem gerek onuda bılıyorum ama degısık bırseyler vucudumda yanı ben cok catlatma ıgnelerı yedım ama nedense bunda ıkı gundur her sabah batmalarla uyanıyom garıp geldı yanıcok yumosum da yoktu hanı cokda yuzden batıyo dıcem ama cokda degıl topu topu ıkı tanecık teyzesı ......................

destegınız ıcın cok tesekkurler kızlar sagolun ıyıkı varsınız..
esıme hıcbı gun annenle gorusmenı ıstemıyorum dedıysem yarını gormek nasıp olmasın...O da nefret edıyor dusunun bı ınsan annesınden nefret eder mı... o ettı cunku onu cok kucuk durumlara dusurdu.kayınpederım de bu yuzden bosandı ondan zaten yasancak bı ınsn degıl ve kayınpederım her sekılde benım arkamda esımın arkasında bıze destek hakkını odeyemem .Su an baska bırıyle evlı ve uc cocugu var o kadından cok da mutlu esıyle bızde arada gorusuyoruz.Kayınpederım dıyor bu kadından yakamı kurtardıgıma sukredıyorum dıyor adam ya bu kadar bezdırılır mı bı ınsan ..
bırazdan eve gelır zaten benımkı ınadına ona cok ıyı davranıcam guler yuzle sevgı ve sefkatle karsılıycm esımı...hıcbısey soylememe gerek yok o zaten herseyın farkında ve ona gore davranıyor ...o da gorusmeyı ıstemıyor zaten

Kızlar ben çıkıyorun hepinize iyi geceler. Özlem sakın canını sıkma eşinle siz birbirinize yürekten bağlısınız işte daha ne olsun, Allah mutluluğunuzu daim etsin kimse bozamasın inşallah.

amiin canım saol ıyı gecelerr

Yok kıs Allaha şükür kötü şeyler böle yapıyorum renk katıyorumm :teytey: :teytey:
Napıyım kadişcim huyum kurusun acık zor biriyim galiba :teytey:

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 inşallah eşinde renk katma çabalarına başka bir renk :mymeka: katarak karşılık vermiyordur..ilahi yani...kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 inşallah eşinde renk katma çabalarına başka bir renk :mymeka: katarak karşılık vermiyordur..ilahi yani...kaydirigubbakcemile3

Yok kıs Allaha şükür öle bişeyle karşılaşmadım inşallah ömür boyuda karşılaşmam
Geçen hafta benim için biraz yoğun bir haftaydı çok gergin geçirdim sonu ona patladı birazcık neyse bu akşam barış akşamı gelince gönlünü alıyım acık :teytey:

bosver hepınız neyın ne oldugunu bılıyorsunuz zaten esın senı ve kendınısını ayrı tutar mrak etme arkadasım

hayal kırıklıgına ugrasan bıle yınede sen guclu olmalısın guclu olmalısın kı sana zarar vermesınler kaynvalıden sımdı amacına ulastı sen sınırlendın gerıldın moralın bozludu onun amacıda senı bu hale getırmektı belkı buyuzden kımse senı etkılemesın arkadasımmmmmmmm

şaka diyorum canım hani renk katma deyince...ama bencede accık gönlünü al bu gece kocişinin.:1hug: bak benim bir kedim bile yok geçtim kocişi...kaydirigubbakcemile3

dogru soyluyorsun canım ama ben bunu ıcımde yasarım dımı esıme bıle bellı etmıycem moralımın bozuldugunu yoldaymıs aradı bısı lazım mı dıyor sesımden ıma beklıyor uzuldum mu anlamaya calısıyor onu cok ıyı tanıyorum ben de hıcbısı bellı etmıcemmmm

şaka diyorum canım hani renk katma deyince...ama bencede accık gönlünü al bu gece kocişinin.:1hug: bak benim bir kedim bile yok geçtim kocişi...kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 deli kadın ben sana acık ilgi gösteriyim dur :teselli: :teselli: hiç kıyamam sana

özlemcim sen burada tanıdığım kadarıyle güçlü bir kıssın...kimsenin seni ve yuvanı etkilemesine izin verme..kaldı ki kayınvalden bile olsa...moral motivasyonunu iyi görüyordum bir anda bu kadar allak bullak olman doğru değil..lütfen ayaklarını yere sıkı bas ve dimdik dur..üzülme lütfen..yasakkelime

Evet öslem toparlan ve eşin senin zaten arkanda dururken kadişin söylediği gibi onu çokkkkk güzel güleryüzle karşıla canım

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 deli kadın ben sana acık ilgi gösteriyim dur :teselli: :teselli: hiç kıyamam sana

:sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: sağol tatlım çok iyi geldi bu....:enbuyukkk:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…