olmasçım neden birbirinizi yediniz noldu kötü bişi yok inşallah...:1no2:
Kızlar ben çıkıyorun hepinize iyi geceler. Özlem sakın canını sıkma eşinle siz birbirinize yürekten bağlısınız işte daha ne olsun, Allah mutluluğunuzu daim etsin kimse bozamasın inşallah.
sendede karın ağrısı ve tuvalete çıkamama oldumu ben 2 hafta oldu başlıyalı sen niye bıraktın pekine oldu canım ben daha önce kullanmıştım...yardımcı olabilirim belki...
özlem bence allaha dua et. eşinde annesiyle bir olabilirdi.çok şanslısın çok romantik seni seven değer veren bi eşin var.bence sen kayınvalideni düşünüp üzüleceğine bunu düşün ve mutlu ol.görüşmek istemiyorsan zorla değil ya görüşmezsin olur biter.
arkadasım sakın uzme kendını kı bebek ısterken mılletın ıstedıgı bu zaten ya ben anlamıyorum bı kayınvalıde ılk once dusunur oglum mutlumu tamam ıste oglumu mutlu edenı bende mutlu ederım dıye neden dusunmezler anlamamkı bosver arkadasım ınan uzme kendını kocana da annesıyle gorusme dıye baskıda yapma herkes tercıhını yapmıs zaten yanında sen varsın hıc uzulme
Kızlar ben çıkıyorun hepinize iyi geceler. Özlem sakın canını sıkma eşinle siz birbirinize yürekten bağlısınız işte daha ne olsun, Allah mutluluğunuzu daim etsin kimse bozamasın inşallah.
Yok kıs Allaha şükür kötü şeyler böle yapıyorum renk katıyorumm :teytey: :teytey:
Napıyım kadişcim huyum kurusun acık zor biriyim galiba :teytey:
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 inşallah eşinde renk katma çabalarına başka bir renk :mymeka: katarak karşılık vermiyordur..ilahi yani...kaydirigubbakcemile3
bosver hepınız neyın ne oldugunu bılıyorsunuz zaten esın senı ve kendınısını ayrı tutar mrak etme arkadasım
Yok kıs Allaha şükür öle bişeyle karşılaşmadım inşallah ömür boyuda karşılaşmam
Geçen hafta benim için biraz yoğun bir haftaydı çok gergin geçirdim sonu ona patladı birazcık neyse bu akşam barış akşamı gelince gönlünü alıyım acık :teytey:
hayal kırıklıgına ugrasan bıle yınede sen guclu olmalısın guclu olmalısın kı sana zarar vermesınler kaynvalıden sımdı amacına ulastı sen sınırlendın gerıldın moralın bozludu onun amacıda senı bu hale getırmektı belkı buyuzden kımse senı etkılemesın arkadasımmmmmmmm
şaka diyorum canım hani renk katma deyince...ama bencede accık gönlünü al bu gece kocişinin.:1hug: bak benim bir kedim bile yok geçtim kocişi...kaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 deli kadın ben sana acık ilgi gösteriyim dur :teselli: :teselli: hiç kıyamam sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?