özlemcim sen burada tanıdığım kadarıyle güçlü bir kıssın...kimsenin seni ve yuvanı etkilemesine izin verme..kaldı ki kayınvalden bile olsa...moral motivasyonunu iyi görüyordum bir anda bu kadar allak bullak olman doğru değil..lütfen ayaklarını yere sıkı bas ve dimdik dur..üzülme lütfen..yasakkelime
:sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: Sağol tatlım çok iyi geldi bu....:enbuyukkk:
çooooooooook güzel ordan fotografmı gönderdi gelinim bak kaynanasının gelini işte becerikli...hihoyyytKadiş bak kızımı şimdiden avatarımda gösteriyorum beğendinmi
teşekkür ederim canım...a.skatılıyorum canım sana
kadıs mı kadiş mı benım kızlık soyadım kadişte
çooooooooook güzel ordan fotografmı gönderdi gelinim bak kaynanasının gelini işte becerikli...hihoyyyt
:dance: kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kıssss kadişşş bu akşam çok güldürdün beni Allahta seni güldürsün miniş bir bebiş versin sana canımm
çooooooooook güzel ordan fotografmı gönderdi gelinim bak kaynanasının gelini işte becerikli...hihoyyyt
:dance: kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kıssss kadişşş bu akşam çok güldürdün beni Allahta seni güldürsün miniş bir bebiş versin sana canımm
Amiiiiiiiiiiiiiiiiiiin canım benim Rabbim hepimize miniş bebişler versin inşallah...:Saruboceq:
olmaaaaaaaaaaasçııııım benim kasıklarım çok ağrıyor..:çok üzgünüm: ilk uçakla kocişimin yanına gideyim mi ben....
Dur kıs zaten dün çalışma olduysa oda yumurtayı döller dedimya sana çılgın kısss
Kızlar bugun ıstanbul cok guzeldı havası ıyıydı yanı havanın ısınması demek hamıslerın artması demek hamıleler yazın artıyor biz yazın daha fazla çıktığımız için öyle geliyor olabilir aslında her zaman çok fazla :CüvCüv: benim etrafımda herzaman ben hariç 3-5 tane hamiş oluyor...:bbo:
sweetbaby17 folicasiti sormuştun sanırım... neden sormuştun ...ya cevap vermedin ya da ben atladım görmedim..
sen atladın canım bende sohbetinizi bölmek istemedim ama sorun değil tekrar soriyim ben 2 haftadır folbiol kullanıyorumda karın ağrısı ve kabızlık sorunum başladı acaba hamilelik belirtisimi yoksa ilacın bölebi yan etkisi oluyormu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?