Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

katılıyorum canım sana

olmaaaaaaaaaaasçııııım benim kasıklarım çok ağrıyor..:çok üzgünüm: ilk uçakla kocişimin yanına gideyim mi ben....

Dur kıs zaten dün çalışma olduysa oda yumurtayı döller dedimya sana çılgın kısss

efet canım adamcağız benden kaçıyo galiba...kaydirigubbakcemile3 zavallı emireri gibi çalışıyor evde dışarda....bide beni görürse otelin camından atar mı kendini...kaydirigubbakcemile3

Kızlar bugun ıstanbul cok guzeldı havası ıyıydı yanı havanın ısınması demek hamıslerın artması demek hamıleler yazın artıyor

sweetbaby17 folicasiti sormuştun sanırım... neden sormuştun ...ya cevap vermedin ya da ben atladım görmedim..

sweetbaby17 folicasiti sormuştun sanırım... neden sormuştun ...ya cevap vermedin ya da ben atladım görmedim..

sen atladın canım bende sohbetinizi bölmek istemedim ama sorun değil tekrar soriyim ben 2 haftadır folbiol kullanıyorumda karın ağrısı ve kabızlık sorunum başladı acaba hamilelik belirtisimi yoksa ilacın bölebi yan etkisi oluyormu

iyi geceler güzellikler
biraz gecmisi okudum 2 hamisimiz varmıs bugün ne güzel ya allah tamamını erdirip saglıcakla kucaklarına verir insallah
darısıda bizlerin basına

folbiolu ben önceki gebeliğimde kullanmıştım ama bende böyle yan etkileri olmamıştı..ayrıca canım regl ve gebelik belirtileri hemen hemen aynı ...senin regl gününe ne kadar var..veya geçti mi..Allah hayırlısıyla biran evvel yüzünü güldürsün canım...amin..:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…