Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

hoşgeldin yakamosum nasılsın..hakikatende yakamos gibisin..bir gelip bir kayboluyorsun canım...gittin mi dr.a....

hosbulduk kadisim vallah öyle oluyo napim ya dün biara baktım kimsecikler yoktu
gidemedim canım bizim ssk da bi problem vardıda esim 2 gün dür onu halletmeye calısıo
p.tesi olcak heralde
bende bosuna gidip para vermiyim dedim
o parayla baska bi dr daha giderim diye düsündüm
vallah ben bu gidisle bütün ankaradaki dr gezerim

sweetbaby canım benim gebeliğimde benim haberim yoktu daha günüm bile geçmemişti bir teyze bana sen hamilemisin diye sormuştu bende hayır deyince bana sen hamilesin dedi nereden anladınız diye sorduğumda gözünün beyaz kısmı sararmış ve gözbebeklerin büyümüş demişti..ondan 1 hafta sonra filan öğrenmiştim ben...

Kızlar ben derdimi bi anlatayım size de bi rahatlıyayım. Ben 9 aylık evliyim.6 aydır çocuk için çalışıp duruyoruz. Tükendim artık...Hala bebek yok...28 şubatta doktora gittim.yumurtalığında folikül var 19mm dedi. sonra ne oldu ne etti o folikül bilmiyorum. Yoruldum artık her ay umutlanıp umutlanıp hayal kırıklığına uğramaktan...Stres yapıyorum farkındayım ama nasıl yapmıycamı bilmiyorum... Yorum yazarsanız sevinirim...

üzülme tatlımya folikül dediği yumurta işte..19 mm olmuş ne güzel bu korkulacak bişey değil kist dememiş ya...a.s ayrıca 6 ay diyorsun burada kaç yıldır bebiş bekleyenler var..üzülme olur daha çok yeni...:ecrin_bebek:

inşallah canım ne zormuş bebek beklemek yaa duyardım, anlıyorum sanardım meğer anlamıyomuşum...Allah bütün isteyenlere tez zamanda bebek verir inşallah...

canım benim nette sorun var sürekli kesiliyo ondan yazamıyorum ilgilendiğin için çok sağol inşallah Allah hepimizin gönlüne göre versin:1hug:

üzülme be tatlım gelecek elbet hem belki gitmeden sana bi hediye bırakmıstır:dance:
ne bilion

Allah mı söyletti sana inşallah canım ...hihoyyyt ama artık o kadar sık ayrı kalıyoruzki çok üzülüyorum :çok üzgünüm: evet gerçi insanlar şu zamanda iş diye çırpınırken çok şükürki o sıkıntımız yok..a.s ama bi bebişim olsa onunla oyalanırdım...:ecrin_bebek:

ah be güzelim nie üzüyosun kendini bu kadar bende aslında moralmen pek iyi degilim ama napim senelerdir ugrasanları duyunca sükretmek lazım biz daha yolun basındayız hele sen daha 9 aylık evlisin ben 3 yıllık evliyim benden sonra evlenenler suan hamile dogurdu doguracaklar ama bende tık yok daha tabi bizim hatamız daha vakti var diye diye simdide 3 ay oldu yok henüz bisi
üzme sen canını bizimde olcak elbet:1hug:

inşallah canım ne zormuş bebek beklemek yaa duyardım, anlıyorum sanardım meğer anlamıyomuşum...Allah bütün isteyenlere tez zamanda bebek verir inşallah...

28 şubatta 19 mm folikül varsa muhtemelen şu an yumurtlama dönemlerin..boş geçirme tatlım...a.s

bilmem belki allah söyletmistir:dance: bizde aynen öyleyiz esim cok calısıyo eve hep gec geliyo bazen öyle yorgun oluyoki kıyamıyorum bırakıyorum uyusun ama o zaman tık olmuyo napalım.is yüzünden cok tartısıyoruz son zamanlarda neden bukadar cok calısıosun banada biraz vakit ayır diyorum ama oda elim ayagım tutuyorken calısayımd bisilerimiz olsun dio

inşallah canım benim kociş 35 yaşında o çok istiyo bana bişey demiyo ama anlıyorum ben bi an önce olsun istiyorum ama Allah'tan hayırlısı artık O ne zaman ol derse o zman olacak...Nasiptekini beklemekten başka çare yok...

kızlar varya eskiden tv de hamile ünlüleri duyunca aa ne güzel hamile diyorum ama simdi nefsime sahip cıkamayıp kıskanıyorum en son gülben ergen 2.5 aylık hamileymis diye duyunca bi tuhaf oldum millet catır catır doguruyo bende sap gibi geziyorum ortalıkta sanki varya etraftaki herkes bana bakıpta yazık cocugu olmuyo diyipte acıyo sanıyorum

Yakamozcum ben de kıskandım vallahi gülbeni ayol onun daha yeni çocuğu olmuştu sanki hem de bu seferkiler ikizmiş...Bizi de gör Yaa Rabbiiiiiim.

evet benim eşimde öyle söylüyor ama elimiz ayağımız tutarken bide çocuk sahibi olsak dimi ya...şutarafagitti

Rabbim hepimize hayırlısını versin inşallah canım...Ama sen çok çabuk sıkıntılara atmışsın kendini biraz sabır stressiz bekle bakalım bir kaç ay daha ...fisfisfis

vallah hemde ikizmis kurban oldugum rabbim bizleride gör güldür yüzümüzü
aslında basta biliyodum en az bi 5-6 ay sürer diyodum ben uzun süre dogum kontrol hapı kullandım evlenmeden öncede saglık sebepleri yüzünden bunun etkisi olur diyodum ama nsanın icinde yinede belki belki diye bi istek olur ya............... offfffffff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…