napim pek iyi değilim ama...sen nasılsın güzelim moraller nasıl
napim pek iyi değilim ama...kocişim gitti bugün seyahate senağlama
Kızlar ben derdimi bi anlatayım size de bi rahatlıyayım. Ben 9 aylık evliyim.6 aydır çocuk için çalışıp duruyoruz. Tükendim artık...Hala bebek yok...28 şubatta doktora gittim.yumurtalığında folikül var 19mm dedi. sonra ne oldu ne etti o folikül bilmiyorum. Yoruldum artık her ay umutlanıp umutlanıp hayal kırıklığına uğramaktan...Stres yapıyorum farkındayım ama nasıl yapmıycamı bilmiyorum... Yorum yazarsanız sevinirim...
sweetbaby canım benim gebeliğimde benim haberim yoktu daha günüm bile geçmemişti bir teyze bana sen hamilemisin diye sormuştu bende hayır deyince bana sen hamilesin dedi nereden anladınız diye sorduğumda gözünün beyaz kısmı sararmış ve gözbebeklerin büyümüş demişti..ondan 1 hafta sonra filan öğrenmiştim ben...
üzülme be tatlım gelecek elbet hem belki gitmeden sana bi hediye bırakmıstır:dance:
ne bilion
Kızlar ben derdimi bi anlatayım size de bi rahatlıyayım. Ben 9 aylık evliyim.6 aydır çocuk için çalışıp duruyoruz. Tükendim artık...Hala bebek yok...28 şubatta doktora gittim.yumurtalığında folikül var 19mm dedi. sonra ne oldu ne etti o folikül bilmiyorum. Yoruldum artık her ay umutlanıp umutlanıp hayal kırıklığına uğramaktan...Stres yapıyorum farkındayım ama nasıl yapmıycamı bilmiyorum... Yorum yazarsanız sevinirim...
inşallah canım ne zormuş bebek beklemek yaa duyardım, anlıyorum sanardım meğer anlamıyomuşum...Allah bütün isteyenlere tez zamanda bebek verir inşallah...
Allah mı söyletti sana inşallah canım ...hihoyyyt ama artık o kadar sık ayrı kalıyoruzki çok üzülüyorum :çok üzgünüm: evet gerçi insanlar şu zamanda iş diye çırpınırken çok şükürki o sıkıntımız yok..a.s ama bi bebişim olsa onunla oyalanırdım...:ecrin_bebek:
evet benim eşimde öyle söylüyor ama elimiz ayağımız tutarken bide çocuk sahibi olsak dimi ya...şutarafagittibilmem belki allah söyletmistir:dance: bizde aynen öyleyiz esim cok calısıyo eve hep gec geliyo bazen öyle yorgun oluyoki kıyamıyorum bırakıyorum uyusun ama o zaman tık olmuyo napalım.is yüzünden cok tartısıyoruz son zamanlarda neden bukadar cok calısıosun banada biraz vakit ayır diyorum ama oda elim ayagım tutuyorken calısayımd bisilerimiz olsun dio
inşallah canım benim kociş 35 yaşında o çok istiyo bana bişey demiyo ama anlıyorum ben bi an önce olsun istiyorum ama Allah'tan hayırlısı artık O ne zaman ol derse o zman olacak...Nasiptekini beklemekten başka çare yok...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?