Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

canım kaç yaşındasın sen gülben ergen 35 yaşında mı ne doğurdu ilk çocuğunu...

kıslar benim çok uykum geldi..gidimde yastıklara sarılayım ben...Allah rahatlık versin ..öptüm sizi...

inşallah olacak yakamozcum inşallah...öptüm sizi....

canım kaç yaşındasın sen gülben ergen 35 yaşında mı ne doğurdu ilk çocuğunu...

25 canım ama oda daha yeni evelndi
insan psikolojisi iste etrafında senden sonra evlenenler hamile olunca duygulanıyosun
bugün ben pek bi sıkıldım ya icim daraldı ondan böyle isyankar oldum biraz

kizlar gunaydın

benim moralim cok bozuk
regl gunumde 506 cıkan kan testi degerim 6 gun sonra yani dun aksam 536 cıktı
doktor keseyi gordu ama sonuctan memnun kalmadı
bos gebelik oldugunu dusunuyor
kötü oldum kızlar yasım geciyor ..

canım bozma moralini belli değildir henüz biraz daha bekle böyle birşey mümkünmü boş gebelik?başka bir dr.daha görün bence çoğul gebeliklerdede hcg değeri çok yavaç ilerlermiş.

esterya üzülme canım bencede bekle biraz bende pazartesi öğrendim hamile olduğumu biz kadınlar kurcalıyoruz bende sorun falan çıkar diye doktora gitmeye çekiniyorum haftaya gidicem zaten ilk 6.haftada ziyaret edin doktoruu diyolr midemde bulanmaya başlamadı herşeyii endişe ediyoruz ne olucak halimiz

tebrik ederim inşallah sorunsuz rahat bir hamilelik geçirirsin.
benim de 9 gün geçti regl olamadım ve belirtilerim çok 5.günü test ysptım negatifiti kan yaptıracğım belki bugün senden ricam bana neler yaşadın söylermisin.

saol canım teşekkürler. ben adet günüü çok sancılandım leke geldii koyu renk süürekli tuvalet ihtiyacı karında gerginlik olunca ben adet olduğumu sandım bekledim hiç bişey yok namaz kılmaya devam ettim adet olmadığımı anlayınca 4 gün geçincede sağlık ocağına gittim
orda kan testi var sanıyodum belirtilerim göğüs ve ucu hassaslaştı damarları belli oldu bi yorgunluk hali vardı bende bide idrarda koku ve kasık ağrısı gittim idrar verim hemen çıktıı

adetin hiç geçmişmiydii benimkii ilktii inş hamilesindiirr

Buarada ben mersınlıyım mmm ama ıstanbua gelın olarak geldım ozledım memleketımı kızlar sorumu yanıtlamadınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…