kızlar varya eskiden tv de hamile ünlüleri duyunca aa ne güzel hamile diyorum ama simdi nefsime sahip cıkamayıp kıskanıyorum en son gülben ergen 2.5 aylık hamileymis diye duyunca bi tuhaf oldum millet catır catır doguruyo bende sap gibi geziyorum ortalıkta sanki varya etraftaki herkes bana bakıpta yazık cocugu olmuyo diyipte acıyo sanıyorum
evet benim eşimde öyle söylüyor ama elimiz ayağımız tutarken bide çocuk sahibi olsak dimi ya...şutarafagitti
aynen öyle tatlım bide cocugum olsa bende evde yalnız oluyorum genelde ben calısmıyorum cünki bi bebegim olsa ne güzel olur niye aglıyosun annecim neyin var diyebilsem
:çok üzgünüm:
canım kaç yaşındasın sen gülben ergen 35 yaşında mı ne doğurdu ilk çocuğunu...
inşallah olacak yakamozcum inşallah...öptüm sizi....
kizlar gunaydın
benim moralim cok bozuk
regl gunumde 506 cıkan kan testi degerim 6 gun sonra yani dun aksam 536 cıktı
doktor keseyi gordu ama sonuctan memnun kalmadı
bos gebelik oldugunu dusunuyor
kötü oldum kızlar yasım geciyor ..
esterya üzülme canım bencede bekle biraz bende pazartesi öğrendim hamile olduğumu biz kadınlar kurcalıyoruz bende sorun falan çıkar diye doktora gitmeye çekiniyorum haftaya gidicem zaten ilk 6.haftada ziyaret edin doktoruu diyolr midemde bulanmaya başlamadı herşeyii endişe ediyoruz ne olucak halimiz
günaydınn herkese
tebrik ederim inşallah sorunsuz rahat bir hamilelik geçirirsin.
benim de 9 gün geçti regl olamadım ve belirtilerim çok 5.günü test ysptım negatifiti kan yaptıracğım belki bugün senden ricam bana neler yaşadın söylermisin.
günaydınnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?