Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

cnm bak bnm geçen ay 8 gün geçti bende senin gibi test yaptım bişey çıkmamıştı..herhalde yaşadığım streslerden olmuştu..şimdi sen hiç kafana takma bırak bir kaç gün daha geçsin daha kesin sonuç alırsın..olumsuzda olsa sakın üzülme olurmu..

cnm sana da günaydın..bugün adanada havada bir fırtına var sorma cnm yaa:1no2:..ama yine de güzel bir gün olacak inşallah..bakalım bugün hamilelik haberi alabilecekmiyiz..hihoyyyt

herkese günaydınnnnn

evet ayca cım adanda bir rüzgar fırtına hayırlısı olsun..

inşallah güzel haberlerinizi alırız bugün..

bu arada ayca sen hamilemiydin,yanlış mı hatırlıyorum..kızlar çalışınca sürekli takip edemiyorum yazışmaları,,fırsat buldukça giriyorum o yüzden kaçırdığım yazılar olabiliyor

Buarada ben mersınlıyım mmm ama ıstanbua gelın olarak geldım ozledım memleketımı kızlar sorumu yanıtlamadınız

hemşeri sayılırız hihoyyyt o zaman..bnm bildiğim boş gebelilikte de aynı belirtiler oluyor..hamile sayılıyorsun ta ki doktora gdp kesenin içinde bir bebek göremeyene kadar..bnm kuzenim böyle bişey yaşamıştı hatta onda bu durum yüksek tansiyona yol açmıştı..senağlama

günaydın kısslar nasılsınız ben iyi olmaya çalışıyorum (((

dündemi çıkmadı ya hamiş haberleri inş en kısa zamanda vericez hepimiz tek tek :))))

kızlar günaydınn.ben progesteron sonucumu aldım.progesteron 4,28 östorojen 600 çıkmış.4,28 düşük ama östörojenin çok iyi dedi.sizin fikriniz nee.progestan ilacına başlattı şimdi sabah öğle akşam 2 şer tane onu kullancakmışım((((((((((((

merhaba ben mersinden sibela
bu sabah farklı benim için, hava tıpkı benim gebelik testi gibi,net değil kararsız, idrar testi yaptım silik çizgi çıktı herkese müjde vermek istiyorum ama biliyorum daha çok erken beklemek çok zor, o kadar uzun zaman bekledim kiiii.

canım günaydın,öncelikle tebrik ederim ama adet günün geçtimi..yani idrarda silik çıkmış kan testi yaptır diyecem.. umarım herşey yolunda gider canım .. bu arada mersindeymişsin bende adanadayım :)

canım bende progestan kullanıyorum sabah akşam.. umarım herşey yolunda gider.. Sen hamilemisin

cnm bende adanada yım..burdada hava aynı inanılmaz bir rüzgar var..bu arada günün geçtimi?

slm kızlar nasılsınız bugün biraz canım sıkkın.Dün dr a gittim sağ yumurtamda 4 cm lik kistim oluşmuş
klomenden dolayı benim bebek çalışmaları biraz ertelendi.Bu arada dr değiştirdim önceki drum sanırım beni başından sağmış tam 1 yıl beni sorun yok diye oyalamış kan tahlili yapmıştı hormonlarıma bile bakmamış çok üzgünüm şuan belki şimdiye doğum bile yapmış olurdum benle adam akıllı ilgilenseydi...klava:

mrb bende yeni katıldım siteye 3 aylık evliyim ve artık bebek istiyoruz şu an yumurtlama dönemindeyim yani iki gü felan geçti kasıklarım şiddetli ağrı ve şişkinlik var midemde bulanıyor bide belim ağrıyo sizce neden hamile olabilirmiyim

canım günaydın,öncelikle tebrik ederim ama adet günün geçtimi..yani idrarda silik çıkmış kan testi yaptır diyecem.. umarım herşey yolunda gider canım .. bu arada mersindeymişsin bende adanadayım :)

canım adet günümde sabah çok az adet gördüm 1 saat içinde tamamen bitti,adet oldum diye çokta dikkat etmedim rengine, o günden bu güne tam 1 hafta geçti

cnm bende adanada yım..burdada hava aynı inanılmaz bir rüzgar var..bu arada günün geçtimi?

evet canım yaa, yoğunluk değil de işyerinde olduğum için hemen müsait olamıyorum,malum gören olmasın diye gizli gizli giriyorum siteye,hemşeriymişiz seninle,adanaya çok sık giderim üstelik,kızkardeşim orada yaşıyor.

canım adet günümde sabah çok az adet gördüm 1 saat içinde tamamen bitti,adet oldum diye çokta dikkat etmedim rengine, o günden bu güne tam 1 hafta geçti

anladım yani adet gününde sadece 1 saatlik oldun..ve bir hafta geçti bidaha hiç olmadın..o zaman bence hemen bgidip bir kan tahlili yaptır cnm..hihoyyyt

sibela canım inş müjdeni verirsin hadi bakalım nekadardır bekliyodun

canım ben tam 4 yıldır bekliyorum,ara ara tedavi gördüm,36 yaşındayım doktorum bundan 2 ay evvel kontrole gittiğimde 'bence hiç uğraşma tüp bebek yap' dedi. Kolay bişey değil benim için,Mersinde tüp bebek merkezi yok, en yakın adanaya gitmem lazım,çalışıyorum her zaman izin almam mümkün değil,üstelik ekonomik olarakta durumum pek müsait değil
inşallah bu test doğrudur,salı günü tekrar idrar testi yapacam eğer yine pozitif çıkarsa hafta içi doktora gidecem.
Yaaaa biran evvel belli olsun herkese müjde vermek istiyorum benn.delikafaduldendelikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…