Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

anladım yani adet gününde sadece 1 saatlik oldun..ve bir hafta geçti bidaha hiç olmadın..o zaman bence hemen bgidip bir kan tahlili yaptır cnm..hihoyyyt

sevgili AYCA24 kan testi yaptıracamda salı gününe kadar bekleyip tekrar idrar testi yapacam,bu kez biraz sabırlı davranmak istiyorum,çünkü daha önce sabırsız davranmamdan kaynaklı çok hayal kırıklığı yaşadım.

Şu an öyle heyecanlıyımki iş yerindeyim içimden çalışmak gelmiyor,zaman ne kadar ağır geçiyor ama kararlıyım bekleyip görecem. Ama o çizgiyi silik te olsa görmek beni inanılmaz sevindirdi, yıllardır kaç test yaptırdım bir bilseniz çoğundanda çok ümitliydim bu kez inşallah kesindir doğrudur.

canım anlıyoruz seni ama 1 hafta geçmiş azımsanacak bir zman değil.. hani erken öğrenmeninde çok faydaları var ..

bak ben adet günümde öğrendim hamile olduğumu,ve kan pıhtılaşması vardı bende öğrenir öğrenmez doktora gittim..çok iyi yapmışsın dedi,ve hemen iğnelere başladım..çok şükür çok iyi gidiyor hamileliğim ..

yani bazen erken öğrenmek iyidir..

umarım seninde sorunsuz sağlıklı bir gebeliğin olur güzel haberlerini alırız

Allah hepinizin iiliğini versin...
bu ne yaaakaydirigubbakcemile3
bir gün yoktum 30 sayfa ilerlemişsiniz...

ceylancım hayırlı olsun senin deyiminle yumoşların..

özlemcim sende kafaya takma artık böyle şeyleri..bebeğine odaklan sadece boşver onu bunu...

beraycım hayırlı olsun bebeğin..
birde lillybru vardı galiba ona da hayırlı olsun...

ben çıkıyorum Allaha emanet olun..
yakında burası da kapatılırsa şaşmam yani...kaydirigubbakcemile3

adetimi beş gün geçti ben doğgum yapalı 10 ay oldu bebeğimde daha küçük ya hamileysem test yapmayada korkuyorum sonuç pozitif çıkarsa bebeğimi kıyıp kürtajda olamam ne yapcam bilemiyorum düşünmekten uyuyamıyorum canım yaaa

birsu cum canı veren Allah ikisini bir büyütürsün dert etme bu kadar hayırlısı newyse o olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…