adetimi beş gün geçti ben doğgum yapalı 10 ay oldu bebeğimde daha küçük ya hamileysem test yapmayada korkuyorum sonuç pozitif çıkarsa bebeğimi kıyıp kürtajda olamam ne yapcam bilemiyorum düşünmekten uyuyamıyorum canım yaaa
iyiyim bozo cum sen nasılsın nasıl gidiyor
Canım dotorlar öyle diyor ama aslında senin yumurtlama günün önemli. Yumurtlamadan önceki 3 gün, yumurtlama günün ve bir gün sonrası en önemli günler. Eğer gün aşırı olursa sperm kalitesi daha iyi oluyormuş. sen kendi yumurtlamana göre ayarla günleri eğer 15. günse 13-15-17 gibi mesela ama en iyisi olabiliyorsa adet bitiminden yumurtlamaya kadar gün aşırı sonra da en az 2 günde bir ne olur ne olmaz bakarsın başka bir yumurtanın sonradan gelişeceği tutar. Ebruşkonun öyle olmuş herhalde bir de sevdailin.
ben hiç bilmyrm canım oyzden yardımcı olamıycam
özlem cim hg önce günler iyi devam edin aynen böle gün aşırı ilişki şart
KIZLAR!!
Eğer benim 2.testimde pozitif çıkarsa doktora gideceğim,yani lafın kısası gebeliğim kesinleşirse sizinle uyguladığım bazı kürleri paylaşmak istiyorum.
KIZLAR!!
Eğer benim 2.testimde pozitif çıkarsa doktora gideceğim,yani lafın kısası gebeliğim kesinleşirse sizinle uyguladığım bazı kürleri paylaşmak istiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?