Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

canım bence test yapmakta gecikme belkide başka bir nedenle adetin gecikmiştir,korunmuyomuydun?

bu kadar bebek özlemiyle yananlara bak bide..allah sana bir tane daha nasip etmiş eğer hamileysen..

yeni doğum yapmışsın bence bebeğin bakımı değilde eğerki senin bünyeni olumsuz etkilemiyosa bir hamilelik ve doğum ben olsam doğururdum ne güzel ikiz gibi büyütürdüm çocuklarımı

tabi herşeyin hayırlısı canım,bence sen hemen test yapki gün geçmeden ona göre karar verirsin

haklısın meryemcim karar vercek bişiy yok ben pazartesi kan testi yaptırıyım varsa eger kıyamam ben aldıramam allah büyük büyütürüm bebeişlerimi....

kızlar ya ben subat28 mart 2-4-7 calısma yaptık bır de 9 ve 11 inde dusunuyoruz

subat 20de adet olmustum tutma sansı nedır sızce baska hangı gunlerde olması gerek eger gerekıyorsasengözlerimebaksanab

selam kızlar benım de biraz moralim bozuk .. cok calısma yapamadık bu ay...
ben de kırmızı kartın sinyalini aldım.... 1 hafta da byle giittii işte...
neyse saglık olsun hamileler bebeği olanlar dualarınızı bekliyoruz...

kızlar cevap verıcek kımse yokmu bana

ben subat28 mart 2-4-7 calısma yaptık bır de 9 ve 11 inde dusunuyoruz

subat 20de adet olmustum tutma sansı nedır sızce baska hangı gunlerde olması gerek eger gerekıyorsa

gunler uygun mu nasıl sızce

KIZLAR!!
Eğer benim 2.testimde pozitif çıkarsa doktora gideceğim,yani lafın kısası gebeliğim kesinleşirse sizinle uyguladığım bazı kürleri paylaşmak istiyorum.

özlem cim hg önce günler iyi devam edin aynen böle gün aşırı ilişki şart

adamcegızım yoruldu yavkaydirigubbakcemile3 ama ben bebısı dusundukce ıstegım artıyo kuduruk oldum cıktım su bebıs yusunden bı gelsın deeeeeeesırnaşık şey:roflol:

sende durumlar nedır ummuşçuma.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…