Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

inşallaaa canım ya sen kac aylıksınhihoyyyt

5 hafta 3 günlüt tatlımkaydirigubbakcemile3[/QUOTE]

uuuuuuuu cok erken
cok sırın yaa
bız de bu ay hamıs kalırsak beraber buyuebılırler efetttkaydirigubbakcemile3
saglıkla kucagına al bebegını ınsallahhh:Saruboceq:

5 hafta 3 günlüt tatlımkaydirigubbakcemile3

uuuuuuuu cok erken
cok sırın yaa
[/QUOTE]

teşekkür ederimm tatlım inşallah hep birlikte kucağımıza alırız cnmhihoyyytkaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile3

uuuuuuuu cok erken
cok sırın yaa

teşekkür ederimm tatlım inşallah hep birlikte kucağımıza alırız cnmhihoyyytkaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile3[/QUOTE]

dua et canım ya hamıslerın duaları kabul olurmus:CüvCüv:

inşallah bekliyeceğim bakalım.yerleşme kanaması ise kanama devam edermi acaba.kırmızı renge henüz dönüşmedi.3 damla falan geldi.bir de 3 gündür bende yorgunluk oluyor çabuk yoruluyorum ve nefes almam daha derinleşti.inşallah bunlar psikoloik değildir.çünkü bu aralar vücudumu dinliyor oldum.en ufak belirtiyi kaçırmayım diyorum.bekliyeceğim

kızlar ben bıraz cıkıyorum yemek yıycem sonra gırerım yıne gorusuruz optum hepınızı

hayırlısı olsun diyelim.sen yinede de kendini çok dinleme.bazen psikolojik hissediyorsun.akışına bırak olayları yoksa günler geçmek bilmez.adetin geçsin bir kaç gün test yaparsın.benim bir gün geçti test yaptım pozitif çıktı.erkenden öğrendim.senin için de umarım öyle olur.süprizzzzz

kizlar merhaba. bende 14 tane ovulasyon testi kalmis. hamile oldugum icin kullanmiorum. ihtiyaci olan birine ucretsiz gonderebilirim. cunku benim isime yaramio simdilik

kizlar merhaba. bende 14 tane ovulasyon testi kalmis. hamile oldugum icin kullanmiorum. ihtiyaci olan birine ucretsiz gonderebilirim. cunku benim isime yaramio simdilik

ben isterim canımcım ama parasıyla. snde parayla aldın çünküm. şimdik çıkıyorum özelden msjlaşırız.

canim ilgimi cekti bu dedigin sey.. sen denedinmi parali falan degil dimi bu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…