inşallaaa canım ya sen kac aylıksınhihoyyyt
5 hafta 3 günlüt tatlımkaydirigubbakcemile3
uuuuuuuu cok erken
cok sırın yaa
bız de bu ay hamıs kalırsak beraber buyuebılırler efetttkaydirigubbakcemile3
saglıkla kucagına al bebegını ınsallahhh:Saruboceq:
teşekkür ederimm tatlım inşallah hep birlikte kucağımıza alırız cnmhihoyyytkaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile3
dua et canım ya hamıslerın duaları kabul olurmus:CüvCüv:
kızlar ben bıraz cıkıyorum yemek yıycem sonra gırerım yıne gorusuruz optum hepınızı
inşallah bekliyeceğim bakalım.yerleşme kanaması ise kanama devam edermi acaba.kırmızı renge henüz dönüşmedi.3 damla falan geldi.bir de 3 gündür bende yorgunluk oluyor çabuk yoruluyorum ve nefes almam daha derinleşti.inşallah bunlar psikoloik değildir.çünkü bu aralar vücudumu dinliyor oldum.en ufak belirtiyi kaçırmayım diyorum.bekliyeceğim
hayırlısı olsun diyelim.sen yinede de kendini çok dinleme.bazen psikolojik hissediyorsun.akışına bırak olayları yoksa günler geçmek bilmez.adetin geçsin bir kaç gün test yaparsın.benim bir gün geçti test yaptım pozitif çıktı.erkenden öğrendim.senin için de umarım öyle olur.süprizzzzz[/QUO
haklısın galiba.ben en iyisi günümü bekleyim.günümü 1-2 gün geçtiğinde test yaparım.hayırlısı olsun diyelim ozmn. teşekkürler ilgin için..
ben geldimmmmmmmmmmmm
kizlar merhaba. bende 14 tane ovulasyon testi kalmis. hamile oldugum icin kullanmiorum. ihtiyaci olan birine ucretsiz gonderebilirim. cunku benim isime yaramio simdilik
kızlar bebıs bebıs dıye sabırsızlanırken bıraz eglenmek ıstermısınız kadınlar kulubunde verılmıstı ben de burda buldum ama topık farklıydı sıze de vereyım lınkı bebegınız kıme benzer babasına mı sıze mı resımlerınızı koyun ortaya bebusunuzu cıkarsın tabıı eglence amaclı sadece buyrun lınkhihoyyyt
RoutanBabymaker3000
hayırlısı olsun diyelim.sen yinede de kendini çok dinleme.bazen psikolojik hissediyorsun.akışına bırak olayları yoksa günler geçmek bilmez.adetin geçsin bir kaç gün test yaparsın.benim bir gün geçti test yaptım pozitif çıktı.erkenden öğrendim.senin için de umarım öyle olur.süprizzzzz[/QUO
haklısın galiba.ben en iyisi günümü bekleyim.günümü 1-2 gün geçtiğinde test yaparım.hayırlısı olsun diyelim ozmn. teşekkürler ilgin için..
rica ederim canım.sormak istediğin bişey varsa kendi bilgilerimle cevaplayabilirm.
hoşgeldin tatlımlülülülülülü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?