Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

kizlar merhaba. bende 14 tane ovulasyon testi kalmis. hamile oldugum icin kullanmiorum. ihtiyaci olan birine ucretsiz gonderebilirim. cunku benim isime yaramio simdilik

4 gun sonra netıce bellı oluyo eger adet olursam benım ıhtıyacım olacak gıbı onlara :))

karazeytın kac gunun var senın ve ne zamandır bebek ıstıyosunuz[/QUOTE]

İyi akşamlar kızlar.. nasıl keyifler cerincim naber kuzum gelişmelerden ne haber

herkese iyi akşamlar arkadaşlar bu topiğe daha önce yazmadım galiba, kızlar bugün regl günüm ve hala olmadım çok heyecanlıyım, reglim hiç şaşmaz 28. gün oldumu tık diye gelir yani, ya çok korkuyorum, hiç bir belirtim de yok, sadece kasıklarımda hafif ağrı var o da her zamanki regl belirtim ne olur bana dua edin lütfen Allahım nasip et ne olur:Saruboceq:

iyi akşamlar canım benim öncelikle hakkında hayırlısı olsun allah kalbine göre versin ama kendinide çok kaptırma diyecem ama bende aynı dertteyim benimde tüp denemem oldu ama düşükle sonuçlandı ve üzerinden yaklaşık bir buçuk ay geçti hala adet olmadımmmm çok heyecanlıyım umarım ikimizde hamileyizdir

canım çok geçmiş olsun ya çok üzüldüm Allah inşallah en kısa zamanda bizi de sevindirir. adetlerin düzensizmidir normalde ben o kadar bekleyemezdim çok sabırlısın , bizim 1,5 seneden fazla oldu ve problem de yok ama olmuyor, bende yaza kadar bekleyip aşılama yaptırmayı düşünüyorum sen ne kadardır uğraşıyosun?

ceylanımmmmm gittin miiiiiiii yeni gördüm yazını şarkı indiriyodum da :) ya benim daha var 5 gün varda ben yine kendime yenildim ve sabah test yaptım negatif çıktı:jeyyar: ama dur bakalım daha var 12 sinde bi test daha yaparım aman ne bilim test manyaklığı başlıyo yani yapmim diom duramıyom beaa :bbo:

karazeytın kac gunun var senın ve ne zamandır bebek ıstıyosunuz
[/QUOTE]

adet olmamı 4 gün kaldı.yani çarşamba günüm benim.3 aydır bekliyorum.üçüncü denememiz oldu.her iki denememizde olmayınca korkmaya başladım aslında.doktorun tavsiyelerine göre yumurtlama zamanında yapmaya çalıştık ama bu sefer ümitlendim aslında.inşallah hamişimdir.bugün gelen normal akıntım hep kahverengi geldi.merak etmeye başladım..

slm ben de aranıza yeni katıldım.benimde 4 günüm kaldı 11 inde günüm.sizde şuanda herhangi bir belirtiniz varmı?

arkadşlar merhaba ben yeni katıldım aranıza.benimde bi hamilelik şüphem var.yeni evliyim ve çok heycanlıyım.göğüs uçlarımda diilde göğsümde çok ağrı var dokunamıyorum bile bel ağrım var kasıklarımda çok sık diil ama ara ara bi sızı giriyo ve adet olcakmışım gibi bi hal var ayrıcada çok sık idrara çıkıyorum test yapsam eczaneden alıp acaba çıkarmı sonuç asetim normalde martın 15 16 sı olması lazım

mrb kısssslar ben geldim..hihoyyyt kimse var mı..:sm_cool:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…