kizlar merhaba. bende 14 tane ovulasyon testi kalmis. hamile oldugum icin kullanmiorum. ihtiyaci olan birine ucretsiz gonderebilirim. cunku benim isime yaramio simdilik
rica ederim canım.sormak istediğin bişey varsa kendi bilgilerimle cevaplayabilirm.
ecetuba84 kac gunun var senın ve ne zamandır bebek ıstıyosunuz
pardon yanlıs oldu galıba:))
inşallah bekliyeceğim bakalım.yerleşme kanaması ise kanama devam edermi acaba.kırmızı renge henüz dönüşmedi.3 damla falan geldi.bir de 3 gündür bende yorgunluk oluyor çabuk yoruluyorum ve nefes almam daha derinleşti.inşallah bunlar psikoloik değildir.çünkü bu aralar vücudumu dinliyor oldum.en ufak belirtiyi kaçırmayım diyorum.bekliyeceğim
pardon yanlıs oldu galıba:))
olsun canım.önemli değil.siz bebek bekliyor musunuz?
iyi akşamlar canım benim öncelikle hakkında hayırlısı olsun allah kalbine göre versin ama kendinide çok kaptırma diyecem ama bende aynı dertteyim benimde tüp denemem oldu ama düşükle sonuçlandı ve üzerinden yaklaşık bir buçuk ay geçti hala adet olmadımmmm çok heyecanlıyım umarım ikimizde hamileyizdir
cnm ya bugün bitti artık 4 günüm var . çarşamba adet günüm. 3 aydır bekliyoruz.ama yaşımda 30 olunca korkmaya başladım açıkcası.adet günlerim hep düzenli olmuştur.ama ilk defa böle sorunla karşılaşınca ümitlendim işte..
[/QUOTE]karazeytın kac gunun var senın ve ne zamandır bebek ıstıyosunuz
ceylanımmmmm gittin miiiiiiii yeni gördüm yazını şarkı indiriyodum da :) ya benim daha var 5 gün varda ben yine kendime yenildim ve sabah test yaptım negatif çıktı:jeyyar: ama dur bakalım daha var 12 sinde bi test daha yaparım aman ne bilim test manyaklığı başlıyo yani yapmim diom duramıyom beaa :bbo:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?