arkadşlar merhaba ben yeni katıldım aranıza.benimde bi hamilelik şüphem var.yeni evliyim ve çok heycanlıyım.göğüs uçlarımda diilde göğsümde çok ağrı var dokunamıyorum bile bel ağrım var kasıklarımda çok sık diil ama ara ara bi sızı giriyo ve adet olcakmışım gibi bi hal var ayrıcada çok sık idrara çıkıyorum test yapsam eczaneden alıp acaba çıkarmı sonuç asetim normalde martın 15 16 sı olması lazım
bi tek senle ben warım))
Ozaman gel seni öpim bozocum
hoşbuldum bozocum nasılsın..a.s. kıs olmas bu ne neşe maşallah...:1rolleyes:
kaç puanlık uzmanlık sorusuydu bu kıs..:dance:ne bilim ben ..laelaelaelaelae sen biliyosan söyle..:sm_confused:kadişim bu yumurtalar takribi olarak ne zaman kuluçkadan dolu çıkar??
kıslarrrrrrr kadınlar gününüz kutlu olsunnnna.s.:enbuyukkk:
kaç puanlık uzmanlık sorusuydu bu kıs..:dance:ne bilim ben ..laelaelaelaelae sen biliyosan söyle..:sm_confused:
hepimizin kutlu olsun canım ayrıca kandilinizde mübarek olsun..a.s.Allahım hepimizin yüzünü güldürsün bu mübarek gün ve gecesi hürmetine ..:Saruboceq: AMİİİİİİİN..
kaç puanlık uzmanlık sorusuydu bu kıs..:dance:ne bilim ben ..laelaelaelaelae sen biliyosan söyle..:sm_confused:
hepimizin kutlu olsun canım ayrıca kandilinizde mübarek olsun..a.s.Allahım hepimizin yüzünü güldürsün bu mübarek gün ve gecesi hürmetine ..:Saruboceq: AMİİİİİİİN..
iyyym sen nasılsınşutarafagitti
olmaaaaaaaaaass bilmiyonmu sorduğun sorunun cevabını hııııııı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?