Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

yok be güselim valla bilemedim şimdi yumurtlama günlerinde eğer yumurtalar döllenirse sanırım olusumu içinde bi on gün gerekir heralde

öhö öhöööööööööö benim yumoşlar döllenmişmidir acep senağlama

üzülme rinadacım bak bugün ve yarın gece bol bol dua et..Allahım bizimde sesimizi duyar inşallah...

kızlar bugün progesteron sonucumu aldım progesteron 4,28 östrojen 600 çıktı östrojenin çok iyi dedi dr.bir ümit ondan olur galiba.bilgisi olan varmı kızlar

Amiiiiiiiiiiiin bozocum birbirimize bol bol dua edicez tamam mı....?

kızlar bugün progesteron sonucumu aldım progesteron 4,28 östrojen 600 çıktı östrojenin çok iyi dedi dr.bir ümit ondan olur galiba.bilgisi olan varmı kızlar
canım benim hiçbir fikrim yok bilmiyorum :1no2:bu tahlilleri daha önce bana hiç yaptırtmadı dr.um.senden neden istedi..:sm_confused:
kadişim Allah kavuştursun kocana

amin canım teşekkür ederim..senağlama

kıs olmas sana bişi sordum herhalde...:mymeka:

valla canımcım 12-14 günlerinde çalışmalar oldu onun dışında öle hergün çalışmadık artık tuttuysa tuttu olmadıysa kısmet diyorum artık

hayırlısı olsun canım a.s ben kandilde çağırırım gelinimi sen merak etme...:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…