Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

olmasçım canım ummahan nerede acaba.benneyaptımki.görünmüyor hiç :1no2: geçenlerde hamilelikle alakalı bişiler sormuştu hamiş mi acaba .:CüvCüv:.inşallah..:Saruboceq:

olmasçım canım ummahan nerede acaba.benneyaptımki.görünmüyor hiç :1no2: geçenlerde hamilelikle alakalı bişiler sormuştu hamiş mi acaba .:CüvCüv:.inşallah..:Saruboceq:

ummahan öğlen burdaydı yok daha bişey beklemede yanlış htrlmysam

bende rastlayamıyorum uzun zamandır ...geçmişide okuyamıyorum sıkılıyorum...((

valla canımcım 12-14 günlerinde çalışmalar oldu onun dışında öle hergün çalışmadık artık tuttuysa tuttu olmadıysa kısmet diyorum artık

sana dr un önerisi:uhm:miydi bu.. ya cünkü biz adetin 14.üncü gününden 5 gün kala ya kadar gün aşırı devam ediyoz ya ni bilmiyorsam düzeltin lütfenkaydirigubbakcemileklava:

olmas ruh halin neden yorgun...ayın 12 ve 14 ünden kalma mı..:roflol:

bozo senin çalışmalar devam ediyor mu?...

sana dr un önerisi:uhm:miydi bu.. ya cünkü biz adetin 14.üncü gününden 5 gün kala ya kadar gün aşırı devam ediyoz ya ni bilmiyorsam düzeltin lütfenkaydirigubbakcemileklava:

Yok canım dr. önerisi değil tamamen regli günlerimin hesabıyla yola çıkılarak hazırlanmış bir plan

olmas ruh halin neden yorgun...ayın 12 ve 14 ünden kalma mı..:roflol:

delikafadulden kıs ben artık yaşlandım valla bu günlerde bi halsizlik aldı gidiyor

bnm regli daha salı günü bitti yeni başladı sayılır çalışmalar

hımmmmmm hadi hayırlısı...:Saruboceq:kıs kocişinin yakasından düşme..kaydirigubbakcemile3 bak benim boşa geçiyor yumurtlama günleri...senağlama

bak kıs şuna yaşlanmışmış gelmiyim oraya..klava: bak ne anlatacam sana gitme sakın...

kıs zeytinli kanepe tarifi almasının sırasımı şimdi...bişi anlatçam diyorum...olmaaaaaaaaaaas...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…