kadisim ben aşılama yaptırdım 25 inde.21.günü progesteronuna bakalım dedi dr.sonuçlarıda bu şekilde çıktı.progesteon ilaç tedavisine başladım bugün.pzt si gidecem ultrasonda bakacak.progesteron 4,28 östrojen 600 nedemek onu bilmiyorum.sadece bildiğim progesteronun düşük olduğu ama dr östrojenin çok iyi dedi.??????????:)
bana çok sinirlendi ama 4 gün günü geçti dün test yaptık bişey çıkmadı ama dedim ki geç döllenme olabilir ...kaydirigubbakcemile3 öldürecekti kıs beni..:roflol:
ya benım kasıklarımdakı agrılar gecmedı bacaklarım da agrıyo ne oluyo boyleeeeee
ya amöa cok rahatsı edıcı sende bırsey yokmu yanlız ılgınctırkı benım goguslerım hıc acımıyo
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kıs yunus deniz bunlar hayırlı rüyalardır inşallah hayır olur ikinizinde hakkında ama acık bekleseydin kadın umutlanmıştır şimdi
ısın garıbı bende o yok sadece goguslerım cok sıcakk kac gun oldu sımdı senın
hayır ya o istemyor ki kötükedihüso zaten 3 tane çocuğu var...kocasını yiyormuş evdeklava: adam günde 10 kere arıyomuş ..regl oldunmu diye ..çok komik ya...kaydirigubbakcemile3 bende hamilesin dedikçe köpürüyor...:roflol:
sırnaşık şey çıkmadıysa bişey ozaman kadın derinden bi ohhh çekmiştir.İnşallah o rüya öle bi anlamı varsa senin dileğin olsun kadişim :teytey: :hooray:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?