Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

kadisim ben aşılama yaptırdım 25 inde.21.günü progesteronuna bakalım dedi dr.sonuçlarıda bu şekilde çıktı.progesteon ilaç tedavisine başladım bugün.pzt si gidecem ultrasonda bakacak.progesteron 4,28 östrojen 600 nedemek onu bilmiyorum.sadece bildiğim progesteronun düşük olduğu ama dr östrojenin çok iyi dedi.??????????:)

benim ablam gibi sevdiğim bir komşum var 41 yaşında...15 gün önce filan rüyamda gördüm onu..ikimiz bir teknedeydik ve bir tane yunus balığı yanımıza kadar geldi...ben yunus balığından korktum ve kaçtım ama o yem verdi ona..abla bu ay hamile olabilirsin dedim ona...

bana çok sinirlendi ama 4 gün günü geçti dün test yaptık bişey çıkmadı ama dedim ki geç döllenme olabilir ...kaydirigubbakcemile3 öldürecekti kıs beni..:roflol:

canım peki tahlil sonuçlarında referans aralığına bakmadın mı sen..?CADIARZU progestan hap vermedi mi?

bana çok sinirlendi ama 4 gün günü geçti dün test yaptık bişey çıkmadı ama dedim ki geç döllenme olabilir ...kaydirigubbakcemile3 öldürecekti kıs beni..:roflol:

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kıs yunus deniz bunlar hayırlı rüyalardır inşallah hayır olur ikinizinde hakkında ama acık bekleseydin kadın umutlanmıştır şimdi

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kıs yunus deniz bunlar hayırlı rüyalardır inşallah hayır olur ikinizinde hakkında ama acık bekleseydin kadın umutlanmıştır şimdi

hayır ya o istemyor ki kötükedihüso zaten 3 tane çocuğu var...kocasını yiyormuş evde klava: adam günde 10 kere arıyomuş ..regl oldunmu diye ..çok komik ya...kaydirigubbakcemile3 bende hamilesin dedikçe köpürüyor...:roflol:

sırnaşık şey çıkmadıysa bişey ozaman kadın derinden bi ohhh çekmiştir.İnşallah o rüya öle bi anlamı varsa senin dileğin olsun kadişim :teytey: :hooray:

Canım yavrularım. teyzeniz ne güzel düşünmüş bak size olan duygularımızı yine paylaşmamız için yeni bir sayfa açmış. Hadi teşekkür edin bakayım güzel fikri için teyzenize

annecim canım yavrularım, muradım, zahidem... babanızla evleneli çok az zaman oldu ama her kız gibi bende anne olma hayalleriyle evlendim babanızla. malesef bende bir rahatsızlık varmış o geçince sizde gelecekmişsiniz yada başka yoldan gelecekmişsiniz. kuzucuklarım beni yıllarca bekletmeyin emi size ne ciciler biriktirdim çeyizime bir bilseniz. Minik minik yelekler, çoraplar, takımlar. Hatta emeklerken dizleriniz acımasın diye dizliğiniz bile var yavrularım. eminim hepsi size çok yakışacak. nur yüzleriniz çıkacak içinden.

bazen sizi emzirirken hayal ediyorum. terliyorsunuz, terinizi siliyorum ama gül gibi kokuyorsunuz. günahsız, masum yavrularım benim. babanıza hayallerimi anlatıyorum. kocaman ellerimizin içinde minicik ellerinizin kayboluşunu hayal ediyorum. o minik parmaklarınızı... babanızın ayağının yanında o minicik ayaklarınızı hayal ediyorum. aradaki fark beni güldürmeye yetiyor zaten

sizi büyüyünce inş. güzel okullarda okutmayı bile düşündük babanızla. canım yavrularım. elinizden tutup oyun parklarına götürmek istiyorum sizi. anne diye bağırdığınızı duymak istiyorum. ihtiyaçlarınızı gidermek istiyorum canım yavrularım. çocuklar sürekli anneleri peşinde koşarken benin içim hep sizi arıyor. içim ağlıyor kuzucuklarım acaba diyorum çok bekleyecek miyim? acaba diyorum gelmeyecekler mi? Yıllardır hasretle yanan bir sürü teyzeleriniz var biliyor musunuz? meğer ne çok muşuz. ben hiç bilmezdim başıma bu hastalık gelinceye kadar bu kadar çoğunlukta olduğumuzu... bazen utanıyorum biliyor musunuz kuzucuklarım. bu kadar yıl bekleyenler dururken diyorum ayıp diyorum kendimce. sonra babanızın yaşı geliyor aklıma. çok geç baba olsun istemiyorum biricik bitaneciklerim.

çok tatlı bir babanız var yavrularım. sizi hasretle bekliyor. yıllarca anlamsızca çocuğum olmayacak diye göz yaşı dökmüş biliyor musunuz? bu fikre öyle hazırlamış ki yıllar önce kendini. annenizin rahatsız olacağını biliyormuş gibi sanki. ama şimdi o dimdik ve annenize hep teselli veriyor.

Rabbime hep dua ediyorum yavrularım. başka teyzeleriniz var onlarda bize çok dua ediyorlar. siz bir gelin hele onların çocuklarıylada tanıştıracağım sizi beraber gezeceksiniz inş.

nolur yavrularım bağrıma taş bastırmayın. taş yerine sizi basayım. koynumda uyutayım. başınızda sabahlayayım. siz uyurken saçlarınızı okşayıp sizi seyredeyim istiyorum. koklayayım istiyorum siz uyurken sizi. ah canım çocuklarım. ah biricik yavrularım ne olursunuz annenizi çok bekletmeyin. babanızla sizi çok seviyoruz.

ben şimdi gidiyorum sonra yine geleceğim. o zamana kadar sizleri kokluyorum öpüyorum. canım kuzucuklarım benim.

sırnaşık şey çıkmadıysa bişey ozaman kadın derinden bi ohhh çekmiştir.İnşallah o rüya öle bi anlamı varsa senin dileğin olsun kadişim :teytey: :hooray:

Amiiiin canım inşallah ..:Saruboceq: anlattığım başka biri de rüya görenindir dedi yani kendime yormalıymışım ..a.s hadi inşallah :Saruboceq:ama ben yanlızca kendim için isteyemiyorum..Allahım hepimizin yüzünü güldürsün inşallah..:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…