Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

ravzanur sen sonuçtan mı yoksa benim gibi iğne fobisi olanlardanmısın gerçi bn az çok yendim evlendiğimden beri eşim sayesinde...

iğne ; kan pıhtılaşması için olanlarımı kastetin canım yanlış mı anladım ben...çalışınca yazıları çok fazla da takip edemiyorum..fırsat buldukça yazabiliyorum..

ravzanur sen sonuçtan mı yoksa benim gibi iğne fobisi olanlardanmısın gerçi bn az çok yendim evlendiğimden beri eşim sayesinde...
sonuc foisi canimm
AYRICA CEYLAN KENDINI IYI HISSETMIYO PSKOLOJIK OLARAK O YUZDEN K:K YA KATILMICAK KENDISI NE ZAMAN IYI HISSEDERSE O ZAMAN GELECEKK SIZE KUSURA BAKMAYIN DIYOO SIZI COKK SEVIYOOa.s.

selvacım bekleme hemen kantestine git...

gideyim demi ama çook korkuyorum yok diyecek ve umudum bitecek diye şimdi hergün gözümü açtığımda ilk aklıma hamile olabileceğim geliyo neşeli kalkıyorum yataktan ya yok derlerse yine..napcamm..

canım kesin sonuç kan testinde çıkıyor diye biliyorum ben ama bence eczaneden aldığımız kendi yaptığımız testler o kadar net olmuyor sen bir doktora görün istersen o daha kesin sonuç verebilir umudunu hiçbir zaman kaybetme

sonuc foisi canimm
AYRICA CEYLAN KENDINI IYI HISSETMIYO PSKOLOJIK OLARAK O YUZDEN K:K YA KATILMICAK KENDISI NE ZAMAN IYI HISSEDERSE O ZAMAN GELECEKK SIZE KUSURA BAKMAYIN DIYOO SIZI COKK SEVIYOOa.s.

hımm anladım canım umarım sonuç senin için hayırlısı olur..

bu arada ceylan herkese ben burda uzklaşmanın ii oloduğunu düşünmüyorum diyrdu..
ama heralde morali çok bozuk....
Allah yardımcısı olsun onun
ona onu çok özlediğimi ve çok sevdiğimizi söyle oldu mu?a.s.

gideyim demi ama çook korkuyorum yok diyecek ve umudum bitecek diye şimdi hergün gözümü açtığımda ilk aklıma hamile olabileceğim geliyo neşeli kalkıyorum yataktan ya yok derlerse yine..napcamm..

canım kafandan bebeği felan çıkar öyle git yoksa o hayallerle gidipte negatifçıkarsa çok yıkılırsın yani...
o yüzdenn ilk başta rahat ol öyle git ok??

CANIMM UZAKLASMADII O BIRAZZ BUNALIMDA SU AN YAZMAYA DERMANI YOKK CATLAMA IGNESI VURULDUYA O YUZDEN UMUTSUZZ ELI AYAGI KALKMIYOO bazen anada oyle oluyo yazmak gulmek sohbet etmekk icin kleyfimm olmuyo onu cokk iyi anliyorumm .tabiki soylerimm bitanemm kendine iyi bak optum:1hug:

sağol canım benim allah hepimizin yüzünü güldürsün bugünde geçsin yarın teste gitcem bakalım hayırlısı inşaallah:Saruboceq:

arkadaşlar üstüne görme diye bir şey varya onunla ilgili bilgisi olan varsa rica etsem benide aydınlatabilirmi acaba

Buradan kopmam mümkün değil sabah işler bastırınca kapattım sabah geldim zaten sadece kolumu kaldıracak halim yok gibi eve gidip uyumak istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…