slm kızzzlarrrr....ben geldim...hihoyyyt
ravzanur sen sonuçtan mı yoksa benim gibi iğne fobisi olanlardanmısın gerçi bn az çok yendim evlendiğimden beri eşim sayesinde...
sonuc foisi canimmravzanur sen sonuçtan mı yoksa benim gibi iğne fobisi olanlardanmısın gerçi bn az çok yendim evlendiğimden beri eşim sayesinde...
iğne ; kan pıhtılaşması için olanlarımı kastetin canım yanlış mı anladım ben...çalışınca yazıları çok fazla da takip edemiyorum..fırsat buldukça yazabiliyorum..
selvacım bekleme hemen kantestine git...
kızzzlarr bişey sormak istiyorum benim reglim geçeli bugün 4.günü haftosonu yani 2.günü kan testi yaptırdım yok dediler ama hala olmadım ve benim reglimin bir ay bile aksadığı olmamıştır sizce ne yapmalıyım kana bir daha mı gitsem yoksa eczaneden test mi alsam çook karmaşığım çokkkk
canım hayır kan tahlili için dedim ravzanura...korkuyorum dedi de..
kızlar mrb benim gunum 2 gun gecti ama hıc gecmezdı bole ama hıc bır belırtıde yok sadece ruyamada adet olmustum eheheh o da hamılelegı ısaret edermiş bı o ümidim
sonuc foisi canimm
AYRICA CEYLAN KENDINI IYI HISSETMIYO PSKOLOJIK OLARAK O YUZDEN K:K YA KATILMICAK KENDISI NE ZAMAN IYI HISSEDERSE O ZAMAN GELECEKK SIZE KUSURA BAKMAYIN DIYOO SIZI COKK SEVIYOOa.s.
gideyim demi ama çook korkuyorum yok diyecek ve umudum bitecek diye şimdi hergün gözümü açtığımda ilk aklıma hamile olabileceğim geliyo neşeli kalkıyorum yataktan ya yok derlerse yine..napcamm..
CANIMM UZAKLASMADII O BIRAZZ BUNALIMDA SU AN YAZMAYA DERMANI YOKK CATLAMA IGNESI VURULDUYA O YUZDEN UMUTSUZZ ELI AYAGI KALKMIYOO bazen anada oyle oluyo yazmak gulmek sohbet etmekk icin kleyfimm olmuyo onu cokk iyi anliyorumm .tabiki soylerimm bitanemm kendine iyi bak optum:1hug:hımm anladım canım umarım sonuç senin için hayırlısı olur..
bu arada ceylan herkese ben burda uzklaşmanın ii oloduğunu düşünmüyorum diyrdu..
ama heralde morali çok bozuk....
Allah yardımcısı olsun onun
ona onu çok özlediğimi ve çok sevdiğimizi söyle oldu mu?a.s.
sağol canım benim allah hepimizin yüzünü güldürsün bugünde geçsin yarın teste gitcem bakalım hayırlısı inşaallah:Saruboceq:canım kesin sonuç kan testinde çıkıyor diye biliyorum ben ama bence eczaneden aldığımız kendi yaptığımız testler o kadar net olmuyor sen bir doktora görün istersen o daha kesin sonuç verebilir umudunu hiçbir zaman kaybetme
kıslarrrrrr merhabaaaaaaaaaaa
geldim geldim müşterim var bekleyin yetişeceğim size[/Q
kötüymüşsün diye okudum üzüldüm ama bak buradan kopma şimdiye kadar sen herkese destek oldun şimdi de herkes seni soruyor ve senin için üzülüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?