Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

yok hayir.denemedik.bir bakayim oraya sonra ben.ama su an cok sasirdim bende halime.hamilelik belirtilerinini hic biride yok bende..normaldede adet sancisi nedir bilmem.ve duzenlidir

Allah gönlünüze gönlümüze göre versin canım...:Saruboceq:ben çok yorgunum ve dinlenmem gerekiyor...hepinize iyi geceler...mirmirmirmir

ben asilama yaptirdim.ve iki gun once regl oldum.ve agrilarim var cok.ama yarin tahlil yaptiracagim.olma ihtimali varmis yinede

insallah canim bizde nerdeye iki senedir istiyoruz ama bir türlü olamdi allah nasip etmedi insallah bu sefer olur diyecem ama test yaptim negatif cikti

peki adet gununun birinci gununden baslayip 12 ve 16 gunler arasi dikkat ediyormusun gunlerine

evet canim ediyoruz ama allah nasip etmiyince olmuyor dr gittim esimde gitti hic bir sorun yok ikimizde olur dedi ama kismet

insallah olur seninde..neyse bende cikiyorum gec oldu.iyi geceler sana.sonucu buraya yazacagim yarin ben.iyi bak kendine.fazla is ve agir kaldirma sakin..

günaydın kıslar ben bugün ecaneden folikasit alıcam hangisini alıyım

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…