Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

günaydın kızlar nasılsınız bakalım
bozocum dr bana folbiol vermişti
ama ben hep unuttum içmeyiyada ara ara içtim....

günaydın kızlar..kaydirigubbakcemile3hihoyyythihoyyyt
ben 4 aylık evliyim ve daha önce folikasit kullanmadım daha 2 aydır bebek istiyoruz..geçen ay ilk denememizdi..hiç doktora gitmedim..doktora gitmeden içmemde bir sakıncası olurmu? bir de hangi ürünü almalıyım?

ben haberlerde izledim korktum o yüzden başlıyım diyrm folikasite bi kadın hamilelik önceside hamileykende folikasit içmemiş çocuğunun omurgasında sorun olmuş çocuk 5 yaşlarında felan şimdi 3 tane amleliyat geçirmiş bide kafası büyüyomuş su toplanıyomuş
korkytum bugn alıcam folikasit
heralde kadında folikasit eksikliğide wardı

benimde aynı canım 2. ayımız bende hiç içmedim geçen sene dr gittiğimde istediğin zamn başlıyabilrsn demişti ama sen yinede sor canım bi dr a

doktora gitmeden de içebilirmiyim? bir sakıncası var mı peki biliyormusun?

benimde aynı canım 2. ayımız bende hiç içmedim geçen sene dr gittiğimde istediğin zamn başlıyabilrsn demişti ama sen yinede sor canım bi dr a

o zaman bir eczaneye gideyim bir de onlara sorayım bakalım..cnm çok sağol cvbn için..kaydirigubbakcemile5

Günaydın Arkadaşlar
Bugün tekrar idrar testi yaptım,yine aynı şekilde çok koyu olmayan 2.çizgi çıktı.
O kadar uzun zamandan beri bekliyorumki açıkçası inanamıyorum,tam anlamıyla sevinemiyorum bile,Perşembe günü akşam üstü 4,30 da doktordan randevu aldım, doktor evet bebek var diyene kadar tam anlamıyla inanamıyacağım sanırım.

Birde dün koyu kahverengi bordo gibi bi akıntı oldu bende,onu görünce birden yıkıldım, adet oldum diye,şimdi ara ara bakıyorum akıntı davam ediyor, bu neden olabilir acaba, normalmi değilmi bilen varmı?????

cnm ya keşke bir de kan testi yaptırsan..orda kesin belli olur ve zaten o silik çizgi çıktığına göre zaten :CüvCüv:sindir ..:sm_cool:

Birde dün koyu kahverengi bordo gibi bi akıntı oldu bende,onu görünce birden yıkıldım, adet oldum diye,şimdi ara ara bakıyorum akıntı davam ediyor, bu neden olabilir acaba, normalmi değilmi bilen varmı?????

adetin ne kadar geçti? o lekelenme olduysa zaten kesin vardır sende bir:ecrin_bebek:

hayırlısı olsun inşallah doktor beklediğin cevabı verir inşallah

ceylancım sen rahim filmi çektirmiştin ya özelmi çektirdin hastanedemi
bide canın yandımı bana da çekilcek ama çok korkuyorum nasıl çekiyolar biraz beni bilgilendirirsen sevinirim....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…