Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

gunaydın kızlar nasılsınız. yarın benım günüm ama dün akşamdan karnım ağrımaya başladı. sanırım bu ayda tutmadı ki ovulasyon tarihlerinde çalışmalar yapmıştık. yumurtam büyüyüp çatlamış. ama olmayınca olmuyor işte. karnımın ağrımasından anladım dün maalesef bu ayda tutmadı canlar

inşallah hamileyimdir. adetimim 31.günü bi lekelenme oldu bende,bu ikinci lekelenme 10-11gün sonra tekrar leke geldi yani.
Şimdi benim adetimin 43.günü

olmuyor diye bişey yok Allah ın izniyle olacak bu ay olmazsa bir dahaki aya inşallah

canım kendiliğinden kullansan olur oyy taze gelinciğimiz..

[img=http://img16.imageshack.us/img16/4459/bacakkas.th.png]
kızlar hamilelik belirtilerinde bahsedilen bacak ağrısı bacağın tam olarak neresinde ya benim ıkı gecedir bu isaretlediğim bolge ağrıyor. şimdi tekrar bi sızı girince kızlar bi sorayım dedim. bilgisi olan varmı acaba?

benim bildiğim kadarıyla üst tarafta ağrı oluyormuş :asigim:

Belkı tutmuŞtur esra ne bılıon herzaaman adet Öncesı sancın olurmu bÖle ??

Benım ılkınde bacagım agrımıŞtı ama sabah uyandıgımda agrıodu sadece baldırdan agrıodu cnm

benim bildiğim kadarıyla üst tarafta ağrı oluyormuş :asigim:

dimi bende dileğe sormustum. dizden yukarda iç baldırda olmuş onun ağrısıda. amaannn ne bilim ceylanım umut fakirin ekmeği işte. belki evet benim tam oram ağrıyordu diye çıkan olur diye koydum resmi :asigim::asigim:

Belkİ tutmuŞtur esra ne bİlİon herzaaman adet Öncesİ sancın olurmu bÖle ??

Benİm İlkİnde bacagım agrımıŞtı ama sabah uyandıgımda agrıodu sadece baldırdan agrıodu cnm

canım bu klomen çeşitli ağrılar yapıyo ayırt edemiyorum evet değişik ama gecen ayda değişik bi karın ağrısı vardı bide üç gün gecikme yanıltmıştı benı. böle hani küçükken kuru kuru ağrırdı ya karnımız abur cuburdan öle bir ağrı vardı aksam. bide bacağımın burası işte başka bişi yok malesef handanım -tatlicadiarzu-

HıÇ bellı olmaz kuŞum umutsuz konuŞma hemen bakarsn belırtısız gelıverır mercımegın ınŞallah canım benım bugunlerde Çok dÜŞÜnmemeye ÇalıŞ akıŞına bırak bakalım ınŞ senınledır melegın , yada henÜz gelmemıŞse stresten adetın gecıkmesın boŞuna tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…