Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Alanyacım kesenı gÖrÜrsÜn canım kalp atımları ıÇın bıraz erken olabılır gÖrmezsen endıŞelenme belkı bebıŞınıde gÖremeyebılırsın panık yapma canım ben 7+1 de gÖrmÜŞtÜm

ceylancım barıştık bebeğim
ben bu kadar panik yapmıyorum bebeğime zararlı biliyorum o yüzden fazla bişey takmıyorum ben mesela bebeğim kalbinin atışlarını hiç duymadım daha

GÜnaydın arkadaŞlar nasılsınız patrıca canım senle yakınız galıba sen nenehatunamı gıdıyosun hala ve memnunmusun onu sorucaktımda

GÜnaydın arkadaŞlar nasılsınız patrİca canım senle yakınız galİba sen nenehatunamı gİdİyosun hala ve memnunmusun onu sorucaktımda

severim kızzz sen nerdesin? pendiktemisin :))))
ben nenehatuna gittim ama değiştirdim doktorumu pendikte ozel muaynehanesine gidiyorum medet bey diye bi dr bu daha iyi. nene hatundakı aylın akıncı çok şeker bi kadın ama çok yavastı be gulummm bana 7-8 ayımı kaybettırdı. sen nereye gidiyorsun?:enbuyukkk:

şu hamişler neden olumsuz düşünüyor anlamıyorum olumlu düşünün lem..

ceylancım aynen.çok pinpirikli oldum.ilçede olduğum için doktor şimdilik gelme dedi.cumartesi gideceğim.hamile olduğumu öğrendim ama diyorum ki karnım ağrıyor acaba dış gebelik mi.çünkü gittiğimde daha keseyi görmemişti adetten daha 1 gün geçtiği için hamiş arkadaşlar sizde de adet olacakmış gibi bir ağrı varmı 6 cı haftaya girdim sık sık geliyor aama kısa süren ağrılar :uhm:

ıstırıkcım normal canım adet olcakmıŞ gıbı karın agrın olurr kesen bÜyÜdÜgÜ ıÇın kasık agrın olurrr her agrı normal Şuanda kanaman olmadıgı sÜrece korkacak bıŞe yok

canım evet olurmuş epey bi süre o kasılmalar ama tabı herşey olabilir bir an once kontrol şart. kesesi geç gozuken arkadaslarımızda oldu tabi herşeyi kötüye yorma. iyi düşün iyi olsun canım. hayırlı olsunbu arada hamileliğin.

ceylancım barıştık bebeğim
ben bu kadar panik yapmıyorum bebeğime zararlı biliyorum o yüzden fazla bişey takmıyorum ben mesela bebeğim kalbinin atışlarını hiç duymadım daha
Duymadınmı bağdaş kurduğunu gördük ama kaydirigubbakcemile2
GÜnaydın arkadaŞlar nasılsınız patrİca canım senle yakınız galİba sen nenehatunamı gİdİyosun hala ve memnunmusun onu sorucaktımda
Lem buluşup aldatmayın beni uzaksınız yanılıyorsun kaydirigubbakcemile3
korku anacım kaybetme korkusu senide görecez delikafadulden

Mart kedilerini kaçırdım ..lülülülülülülülülülülülülülülülülülü

ceylancım sana rahim filmi hakkında bilgi alabilrmiyim diye sormuştum sanırım görmedin dr bendende istedi ama klomen kist yapmış bende kist eriyincemi çekiliyo
bide özelmi çektirdin hastanedemi biraz korkuyorum rahatlamaya ihtiyacım var...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…