Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

görmedim canım..Rahim filmini narkozsuz çektirdim vajinal muayene gibi oluyor daha çok açıyorlar sadece bir an arı sokarmış gibi bir batma hissediyorsun ve geçiyor benim kendi dr.um yaptı 250 TL
klomen kist mi yapmış aaa kist erimesini bekleyeceğini zannetmiyorum eskişehirdeydin dimi hikmet hassa ve turgay şener e git bence :asigim:

iyice manyak oldum.eşim deliriyor internete bakıyorsun her gün bir şey yüzünden kafa yoruyorsun .kan testi yapmıştım birincisi 168 ikincisi 422 çıkmışştı dış gebelikte çok hızlı artarmış.de yine de çok korkuyorum.kime sorsam yok canım karın ağrısı olmaz diyorlar.sende niye varmış ki deyince daha da korktum.hayırlısıyla şu çocuğu bir kucağıma alayım kurban keseceğim valla.ne zormuş 3 sene bouyunca aman ne çocuğu istemem diyordum .sonradan da 1 yıl boyunca bir sürü ilaç.anca oldu belkide dediğiniz gibi kaybetme korkusudur.

nursim05 inanırmısın odaya girene kadar lavabodan çıkamadım korkudan masadan kalkıncada aman bu mumuş dedim.Bizler geleceğin anneleriyiz hiç korkma okuma yazıda rahat ol

efendimmmmmmmmmmmmmm
evet canım pendikteyim benimki kızılaydaki emine kaya ama cocuk için daha gitmedim nisanda gideceğim inş bakalım

ıstırık canım sen bıraz abartmıŞsın sanırım rahat ol bıraz bebegını sev onunla konuŞ bak sana bıŞı dıyımmı bebek anne rahmıne dÜŞtÜgÜ andan ıtıbaren annenın ruh halını hıssedermıŞ ve annenın korkularınıda hıssedermıŞ sen onu kaybetmekten bu kadar korkarsan onuda ÖlÜm korkusu sararmıŞ ve dogduktan sonrada bu korkuyu yaŞarmıŞ o yÜzden bunları dÜŞÜnmemeye ÇalıŞmalıyız ben hep bebegımın ıyı oldugunu hareketler ettıgını dÜŞÜnÜyorum ve sÜreklı dua edıyorum sende Öle yap tatlım

günaydin ark benim adetim hep normal gelirdi ama bu ay 4 gün gecikti ilk gün test yaptim negatif cikti acaba hamilemiyim ne yapayim? kac gün daha bekleyip dr gideyim?

selam arkadaşlar,umarım hepiniz iyisinizdir,benim size bir sorum olucak benim adetim 8 gün geçti 1 gün geçtiğinde test yaptım negatif çıkmıştı ama 8 gün geçti,bu arada ben 1 hafta geçsin öyle yaparım diyordum,çok kötü grip oldum,gece yataktan kalktım öksürmekten boşluklarım karnım ağrıdı,bu sabah kalktığımda heryer kan olmuş ,acaba bu benim normal adetimmi,yoksa yinemi düşük oldu zorlamadan,yardım lütfennn

dev hastanesi dru tamer erdeme başladım önceden anadolu hastanesinde abdurrahman akçaya gidiyodum beni oyalamış sadece bundan memnun kaldım bakalım ne olcak .....

çocuk gelişimi bölümü öğrt.mezunuyum doğum öncesi ve sonrası ile ilgili tüm eğitimlerimizi almıştık.onun etkilendiğini biliyorum.her gün yasin okuyorum hayırlı sağlıklı sıhhatli olsun diye.sadece keseyi görmediğimiz için endişeliyim.ama inş burda bıraktım kafama takmam inş.:lepi:

istirik canım neden bu kadar korkuyosunki o kadar bekledin uğraştın bırak keyfini çıkar hamileliğin allahın izniyle bişeycikler olmaz kuzucuğuna kendini rahat bırak etrafındakilerin sözünede çok bakma doktorun sana ne diyosa onu yap olurmu :)))))

hesapliyaca göre 4 haftalik ve 4 günlük hamileyim ilk günü test yaptim negatif cikti kac gün daha bekleyip dr gideyim acaba????
cvp verirseniz sevinirim

hımmmm anladım canım. medet beyin muaynehansinde ücret 50 lira aklında olsun tavsıye ederim.

canım saol bi gideyim kendi doktoruma sonrasına bakarız ya ben bakıyodumda sonra sinirlendim bıraktım doktor işini falan en iyisi dedim kendi doktorum nisana kadar hamiş kalmazsam gideceğim bakalım bi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…