ceylancım sana rahim filmi hakkında bilgi alabilrmiyim diye sormuştum sanırım görmedin dr bendende istedi ama klomen kist yapmış bende kist eriyincemi çekiliyo
bide özelmi çektirdin hastanedemi biraz korkuyorum rahatlamaya ihtiyacım var...
İstİrİk canım sen bİraz abartmıŞsın sanırım rahat ol bİraz bebegİnİ sev onunla konuŞ bak sana bİŞİ dİyİmmİ bebek anne rahmİne dÜŞtÜgÜ andan İtİbaren annenİn ruh halİnİ hİssedermİŞ ve annenİn korkularınıda hİssedermİŞ sen onu kaybetmekten bu kadar korkarsan onuda ÖlÜm korkusu sararmıŞ ve dogduktan sonrada bu korkuyu yaŞarmıŞ o yÜzden bunları dÜŞÜnmemeye ÇalıŞmalıyız ben hep bebegİmİn İyİ oldugunu hareketler ettİgİnİ dÜŞÜnÜyorum ve sÜreklİ dua edİyorum sende Öle yap tatlım
hımmmm anladım canım. medet beyin muaynehansinde ücret 50 lira aklında olsun tavsıye ederim.efendimmmmmmmmmmmmmm
evet canım pendikteyim benimki kızılaydaki emine kaya ama cocuk için daha gitmedim nisanda gideceğim inş bakalım
hımmmm anladım canım. medet beyin muaynehansinde ücret 50 lira aklında olsun tavsıye ederim.
hesapliyaca göre 4 haftalik ve 4 günlük hamileyim ilk günü test yaptim negatif cikti kac gün daha bekleyip dr gideyim acaba????
cvp verirseniz sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?