Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

cvp yazdin icin tsk ederim canim kan testi icin dr gitmem lazim korkmuyorum baska birsey cikarsa cumaya kadar bekliyecem eger adet olmazsam giderim

kuzum işlerim yoğun :1hug:naber..........

ne olsun aynı sen folikasit kullanımymsn canım ya haberlerde bişey grdüm korktum bugün eczaneden alıcam folikasit

bide bişey sorucam hsg de canın çok acımışmıydı senn bugün kardeşime de çekicekler acayip korkuyo

cvp yazdin icin tsk ederim canim kan testi icin dr gitmem lazim korkmuyorum baska birsey cikarsa cumaya kadar bekliyecem eger adet olmazsam giderim

doktora gitmeden kan testi yapmıyolarsa o zaman bi tane daha idrar testi yap istersen geç döllenme olabilir

bozocum ebruşkocuğum sizede slmlar kıslar nasılsınız ebruşko sen nasıl oldun kırmızılar ne alemde

bozocuğum bende izledim o haberi ayyyyyyyy bendemi başlasam folik aside aslında çok fazla doğal yollardan tüketiyorum badem ceviz fındık nohut kurufasulye gibi ama bu seferde fazla gelirse :)))) neyse bu ayda olmazsa doktora gidelim bakalım ne diyecek

olsun canım bak okuduğum kadarıyla yumurtaların yeniden oluşmuştu galiba sen çalışmalara devam et vardır bunda da bi hayır

tamam da niye adet görmedim o kafama takılıyo feci halde şiştim ağrılarım çok var kasılarımda yanma oluyo gelsede ağrılarım gecse bare

ya arkadaşlar temin bi şey okudum idrarda pozitif çıkması gebelik kesin var anlamına geliyomuş ama dış gebelik olabiliyomuş böyle bi şey olurmu

ya arkadaşlar temin bi şey okudum idrarda pozitif çıkması gebelik kesin var anlamına geliyomuş ama dış gebelik olabiliyomuş böyle bi şey olurmu

allah korusun canım tabı dıs gebelık ıhtımalı keseyı gorene kadar devam eder. idrar testleri bazen yanlış çıkabiliyor. kan testi her zaman garantidir canım.

ark benim bir sorum olacakti benim adetim gecikti 4 gün ilk gün test yaptimnegatif cikti ne yapayim???

elanazcım bazen idrar testinde cıkmayabiliyor. testi tekrarladınmı canım. bak 4 gününde geçmiş. gerçi mevsim geçişlerinde böyle 3-4 gün normal oluyor ama dahada regl olmazsan dr git kan testi yaptır testin sonucuna gore doktorun sana adet sokturucu verır canım. hadi insallah gebeliktendir gecikmen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…