Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

kızlar hepiniz öğlen yemeğine çıktınız heralde. eee hani yokmu belirtileri olanlar yaa zevkle yorumlayalım şurda :))))))))))))

sadece bir kere test yaptim oda negatif cikti bidahada yapmadim hic adetim gecikmezdi hep düzenli gelirdi normalda cuma yada cumartesi olmam lazimdi ama olmadim

sadece bir kere test yaptim oda negatif cikti bidahada yapmadim hic adetim gecikmezdi hep düzenli gelirdi normalda cuma yada cumartesi olmam lazimdi ama olmadim
hımm canım bir kaç gün gecikme normal oluyor. bu sefer başka bir marka test alıp dene istersen. belkide yoktur sterste cok geciktiriyor reglı.

elanaz tedirgin olma inş hamişsindir bence bi idrar testi daha yap
sevcim sen nekadar zamanda deniyorsun?
hiç gitmedinmi doktora canım?

meraba kızlar nasılsınız yoğunluktan bu gğün başımı kaldıramadım sıkıldım biraz ara verdim yanınıza geldim

ebrum selam yokmu hala bi kan damladı bi mıde bulantısı?
-tatlicadiarzu-

ah aha ne kan damlası ne de bir mide bulantısı heç bişe yok canım yaa hayırlısı ile bir adet olsaydım barii sen de yokmu kız bişeeekaydirigubbakcemile2

kızlar bu gün kocişimle ay dönümümüz ama hiç hatırlamaz benim hayırsızım

hımm canım bir kaç gün gecikme normal oluyor. bu sefer başka bir marka test alıp dene istersen. belkide yoktur sterste cok geciktiriyor reglı.

sevcim sen nekadar zamanda deniyorsun?
hiç gitmedinmi doktora canım?

canım benim bu 9. ayımdı oda gümledi yarın bitiyo allah nasip ederse bu ay herşeyi denicem ama bugün polen ve bal başladım eşimede sekersiz kahve içireceğim bakalım neler olacak ve adet günüme kadar 2 günde bir olacak ben şubatta yumurtlama dönemimi kaçırdım galiba hesapladığım zamanda değilde daha geç yumurtladım galiba çünkü bahsedile yumurtalama dönemindeki akıntı bende adetten 1.5 hafta önce olmuştu demekki ne zaman yumurtladığım belli değil bu ayda böyle deniyelim ondan sonra doktor yolu gözüküyosırnaşık şey

ah aha ne kan damlası ne de bir mide bulantısı heç bişe yok canım yaa hayırlısı ile bir adet olsaydım barii sen de yokmu kız bişeeekaydirigubbakcemile2

YOK ANACIM BEEEE ara sıra kasıklarım kasılıyor işte ağrıyor ama yarın re günüm ya normal bole olması Çok üzgünüm çoook

canım o akıntı benı 7-8 ay uğrastırdı ve yanılttı doktora gittiğimde yumurtlayamadığımı oğrendim ve klomenle yumurtlamaya başladım. tavsıyem gecikme doktora gitmek için.

inş gebelikten agrıyordur cnm ama düşün me boş ver o seni düşünsün lülülülülülü
kızlar dikkat ediyorum da stede bizden başka kimse kalmamış gün be gün sayımız azalıyor hamişler çogalıyor heralde

canlarım ben de biliyorsunuz kı yumurtlama döneminde falan akıntı olmaz dı ama bu kez adet tarihime 2 gün kala yumurta akı kıvamında akıntım oldu gebeliktir diye düşündüm ama o daa değil ben de acaba yumurtlama gününü hesaplayamanlardanın mı acaba

canım o akıntı benı 7-8 ay uğrastırdı ve yanılttı doktora gittiğimde yumurtlayamadığımı oğrendim ve klomenle yumurtlamaya başladım. tavsıyem gecikme doktora gitmek için.

nasıl yani ya yumurtlamadığın zaman adet olabiliyomusun ki aaaaaaaa yeni bişey daha öğrendim saol canım

yok kız severim nerde adama evlendiğimizin 1. ayında bu gün ayın kaçı dedim ne bilim dedi 10 dedim iyi dedi sana ayın 10 neyi hatırlatı yor dedim hiç bişeyi dedi yani anlayacan 1 ayımızı bile unutan adamdan her ay kutlamasını bekleme

kızlar nolur o akıntıya guvenmeyın benım nerdeyse bır senem gitti oyle yaw. doktorlarda evet bi yontem ama güvenilmeyen bir yöntem diyorlarakıntı için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…