insallah dis gebelik olmaz ne yapacami bilmiyorum kimseyde birsey demedim
hımm canım bir kaç gün gecikme normal oluyor. bu sefer başka bir marka test alıp dene istersen. belkide yoktur sterste cok geciktiriyor reglı.sadece bir kere test yaptim oda negatif cikti bidahada yapmadim hic adetim gecikmezdi hep düzenli gelirdi normalda cuma yada cumartesi olmam lazimdi ama olmadim
sevcim sen nekadar zamanda deniyorsun?elanaz tedirgin olma inş hamişsindir bence bi idrar testi daha yap
meraba kızlar nasılsınız yoğunluktan bu gğün başımı kaldıramadım sıkıldım biraz ara verdim yanınıza geldim
ebrum selam yokmu hala bi kan damladı bi mıde bulantısı?
-tatlicadiarzu-
hımm canım bir kaç gün gecikme normal oluyor. bu sefer başka bir marka test alıp dene istersen. belkide yoktur sterste cok geciktiriyor reglı.
sevcim sen nekadar zamanda deniyorsun?
hiç gitmedinmi doktora canım?
ah aha ne kan damlası ne de bir mide bulantısı heç bişe yok canım yaa hayırlısı ile bir adet olsaydım barii sen de yokmu kız bişeeekaydirigubbakcemile2
canım benim bu 9. ayımdı oda gümledi yarın bitiyo allah nasip ederse bu ay herşeyi denicem ama bugün polen ve bal başladım eşimede sekersiz kahve içireceğim bakalım neler olacak ve adet günüme kadar 2 günde bir olacak ben şubatta yumurtlama dönemimi kaçırdım galiba hesapladığım zamanda değilde daha geç yumurtladım galiba çünkü bahsedile yumurtalama dönemindeki akıntı bende adetten 1.5 hafta önce olmuştu demekki ne zaman yumurtladığım belli değil bu ayda böyle deniyelim ondan sonra doktor yolu gözüküyosırnaşık şey
kızlar bu gün kocişimle ay dönümümüz ama hiç hatırlamaz benim hayırsızım
canım o akıntı benı 7-8 ay uğrastırdı ve yanılttı doktora gittiğimde yumurtlayamadığımı oğrendim ve klomenle yumurtlamaya başladım. tavsıyem gecikme doktora gitmek için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?