Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

eleenazım ben 21 hatta 22 yaşındayım 12 yaşında regli oldum ve bu yaşıma kadar hiç şaşmadıadet tarihim ta ki bu aya kadar yaşadıgım bazı olaylar yüzünden bu ay adetim bugün 7. gün ve hala olmadım bekliyorum bakalım ne zaman olacagım dün test te yaptım çıkmadı gebe değilimyani kendini çift çizgiyi görene kadar kaptırma ben içten içten hep gebe oldugumu düşünmüştüm ama çıkmadı işte yılılışımı az< çok tahmin edersin heralde

kizlarr TUUUUUUUUUUUUUUUNAAAAAAAAAAYYYYYYYYYYYYYYDDDDDDDDIIIIIIIIIIIIIIIIIINNNNNNNNNNNNNNNN NASILSINIZ BAKIMM :VALLAHI COKK SAYFA GITMIS SIMDI ONLARI OKUYAMAM EGER OKURSAM SIZIN SIMDIKI YAZDIKLARINIZI KACIRIRIMM :EN IYISI SIZZ HABER VERIN şakkıdı:ZAHMET OLMAZSAşakkıdıHAMIS VAR MII:CüvCüv:

mehabalar kızlar ben bişi soracam idrar testi adet gününden kaç gün sonra kesin belli oluyor

iki günüm geçti dün yaptırdım negatif çıktı çok heycanlıyım ne olur cevap yazarmısınız

HOSBULDUK KIZLARR YAA BUKADAR USTUME GELMEYINN HERKESE HOSBULDUK YAZA YAZA PARMAKLARIMM KOPTUU RESMEN dermisim:uhm:

tamam patrica ya ne kızıyosun bidahaki aya gidecem bende doktoruma bakalım ne diyecek

arkadaşlar bende bişey sormak istiyorum ceylancım sağol dün "üstüne görme" ile ilgili bilgi vermiştin bana
bu ay benim adetim çok garip 4 gün geç gelmişti 4 gün ara ara gelip dün tamamen kesilmişti ama az önce yine kahverengi bir akıntım olduğunu gördüm ve bu ay rengi sürekli böyleydi varmı böyle bişey yaşayan

anladım patrıcacığım bilmiyodum vallahi kadın olmak ne zormuş yaaaaaaa hiç bi derdimiz olmasa pıt pıt doğursak söyle ne güzel olurdu dimi

kısss ceylan vallahi herkese diyonda şimdi kendine diyon hadi hayırlısı inş allah söyletiyodur emin ol buradaki herkes kendine sevinmiş kadar sevinecekler senin hamişliğine :)

var canım var merak etme bende de olmuştu ama ben korunurken yaşadım ve hamilemiyim diye korktum 3 günde bitmişti adetim rengide çok çok açıktı son günlerinde siyahlaştı o kadar yani neyseki hamiş değildim ama şimdi diyorumki keşke olsaymışım :))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…