Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

kizlar benim adetim 4 gün gecikti ilk günü test yaptim negatif cikti bugün gene alip yapsami yoksa beklesemi biraz daha ne dersini ne yapayiM????????????

ceylan yooooooooooookkkkkkkkkkkkkkkk

ben yatarım dedim sana ama beni istemiyon anlaşılan yatmıcam sana küstüm

inşallah olur birgün canım ben çok tedirgin oldum acaba başka bişey mi var diye düşündüm

ceylanım nbr kızzzzzzzzzzzzzzzz cnm beni 9 nisana yazsana listeye

patricia yavru kuşum kızlar stres yok bu ayın sonuna doğru hamişler dökülürrr inşallah

ceylanım nbr kızzzzzzzzzzzzzzzz cnm beni 9 nisana yazsana listeye

patricia yavru kuşum kızlar stres yok bu ayın sonuna doğru hamişler dökülürrr inşallah

kuşumm naber ay nasıl olmasın stres. regle bir hafta kala başlıyo işte klasik hele şimdi bir gün kaldı bendeki heyecanı bi görsen :)))))

selam kızlar ben buraya nasıl yazacağımı bilemedim ama sizile konuşmaya çok ihtiyacım var

bugünkünü şimdi içiyimmi bide bişey duyuştum folikasiti sabah içersen hep sabah içicekmişsn akşam içersen hep akşam içicekmişsin doğrumu bilen warsa bana cewap werebilrmi

bugünkünü şimdi içiyimmi bide bişey duyuştum folikasiti sabah içersen hep sabah içicekmişsn akşam içersen hep akşam içicekmişsin doğrumu bilen warsa bana cewap werebilrmi

iç canım günde 400ml folicasid alman lazım. artık seninki kaç tablete tekabul ediyorsa okadar iç. saatinde öle antibiyotik gibi dakik olman gerekmiyor bir nevi vitamin gibi gor bunu.

inşallah olur birgün canım ben çok tedirgin oldum acaba başka bişey mi var diye düşündüm

canım rahat bırak kendini bende kırmızıları görünce çok üzülüyorum ama yapıcak bişey yok vakti zamanı gelmesi gerekiyo korkma tamam bişey yoktur artık kendimizi okadar çok dinleyip takip ediyoruzki kendi kendimize hastalık yaratıyoruz tamam canım sıkma tatlı canını sen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…